FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.476
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestitke Barci na osvajanju 23. trofeja La Lige.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
morbida kaže...

Čestitke Barci na osvajanju 23. trofeja La Lige.

Nije još gotovo, Perez je na potezu....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

I baš me zanima hoće li se Atletico ponijeti kako smo se i mi prema njima prošle godine kada su osvojili prvenstvo, gospodski su im svi pljeskali, i navijači i igrači.

Prisjetimo se: 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 22:18 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

I baš me zanima hoće li se Atletico ponijeti kako smo se i mi prema njima prošle godine kada su osvojili prvenstvo, gospodski su im svi pljeskali, i navijači i igrači.

Prisjetimo se: 

zasto bi nam oni pljeskali kad jos nismo odigurali naslov ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislio sam da igramo zadnju protiv njih, a zadnja je Deportivo :P

12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kako se možes dovest u takvu situaciju da to neznaš, sredi se malo ????????    ....

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Tommy_123 kaže...

Kako se možes dovest u takvu situaciju da to neznaš, sredi se malo ????????    ....

Stalno mi zuji atm u glavi kao zadnji, ne znam zašto 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 22:35 (Tommy_123).
14 godina
FC Barcelona
pa ako pobjedimo atletico, trebali bi zapljeskati jer je i matematički osiguran naslov
10 godina

Ne pretjeruj, ocito si se malo previse uzbudio. Da Real igra seljacki nogomet i da smo mi toliko iznad njih koliko ti tvrdis oni ne bi bili tu di jesu, bolji jesmo ali glupa ti je usporedba.

10 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Ne pretjeruj, ocito si se malo previse uzbudio. Da Real igra seljacki nogomet i da smo mi toliko iznad njih koliko ti tvrdis oni ne bi bili tu di jesu, bolji jesmo ali glupa ti je usporedba.

Ma bilo bi jadno se i vadit na ozljede,mislim da je Barca zasluženo osvojila prvenstvo jer Realova igra u zadnje vrijeme izgleda loše,ali nije uredu govorit da smo igrali seljački nogomet.Ja iskreno mislim da bi Barca osvojila naslov i da se Modrić nije ozljedio jer neki igrači ove sezone igraju loše,a mogu puno bolje to se vidjelo prošle sezone.Još jednom čestitam na naslovu i lijep pozdrav.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.goal.com/hr/news/6951/la-liga/2015/05/09/11581142/naravno-kriv-im-je-sudac-pepe-pa-kakve-je-to-prekr%C5%A1aje-sudio

Kaže igrač koji je tri puta trebao biti isključen.

Treba znati biti gospodin i u "porazima", a ovaj to sigurno nije....

13 godina
neaktivan
morbida kaže...

Ma bilo bi jadno se i vadit na ozljede,mislim da je Barca zasluženo osvojila prvenstvo jer Realova igra u zadnje vrijeme izgleda loše,ali nije uredu govorit da smo igrali seljački nogomet.Ja iskreno mislim da bi Barca osvojila naslov i da se Modrić nije ozljedio jer neki igrači ove sezone igraju loše,a mogu puno bolje to se vidjelo prošle sezone.Još jednom čestitam na naslovu i lijep pozdrav.

Barcu je ove sezone pomazila sreća što se tiče ozljeda, prošle godine recimo nije, Messi se ozljedio u prelamanju prvenstva, ali eto ipak smo na kraju imali šanse..

Smješno je kad Fake kaže da je Real Unlucky, pa cijelu polusezonu se izvlače na sreću, isto kao i danas (jučer), ništa nisu pokazali i dobiju jedan bod..

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Barcu je ove sezone pomazila sreća što se tiče ozljeda, prošle godine recimo nije, Messi se ozljedio u prelamanju prvenstva, ali eto ipak smo na kraju imali šanse..

Smješno je kad Fake kaže da je Real Unlucky, pa cijelu polusezonu se izvlače na sreću, isto kao i danas (jučer), ništa nisu pokazali i dobiju jedan bod..

Nema jadnijeg nego kad neko ima toliko nabijene komplekse da u utakmici sa 3precke, stativom, promasenim penalom, 2 gola nakon 0:2 i 30 udaraca prema golu krene negirat trud i zalaganje igraca... Kad ti je navijacima glavnog konkurenta jedina svrha i cilj osvajanja trofeja nasladivanje tvojem klubu i negiranje svega sto je dosad ucinio, onda je to za nas navijace Reala velika privilegija i savrseno ocrtava glavnu karakteristiku vecine navijaca Barcelone... A to je veca radost da Real ne osvoji trofej nego da vi osvojite, a glavna preokupacija da dokazete da je Messi bolji od Ronalda...

lp i cestitke istinskim navijacima Barcelone, ne ovoj vecini mrzitelja Reala 

17 godina
FC Barcelona

Bome trebat ce nam sreca na Calderonu...nesmijemo sad pasti, imamo svaku priliku uzeti trostruku krunu!!!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
FC Barcelona

Pa može Barca i izgubiti na Calderonu, samo nam treba pobjeda protiv Deportiva. Pobjeda protiv Atletica je samo kao bonus i značila bi ranije osvajanje, ali mislim da nema šanse da Barca ovo prokocka.

Što se tiče naslađivanja Realu, njihovi navijači ne trebaju glumiti da su sveti, to je veliko rivalstvo i svaki put kad netko osvoji ligu slavi se i naslađuje se onoj drugoj ekipi. To je normalno. Eto realovci se nikad ne šale i naslađuju na račun Barce, moš mislit. Pogotovo u zadnjih nekoliko godina otkad Barca dominira.

Barca je blizu dvostrukoj kruni u Španjolskoj što je veliki uspjeh kako god okreneš. Sjajna sezona, a trofej LP ja vidim samo kao bonus, nadam se da ćemo i to upecati 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 3:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Pa može Barca i izgubiti na Calderonu, samo nam treba pobjeda protiv Deportiva. Pobjeda protiv Atletica je samo kao bonus i značila bi ranije osvajanje, ali mislim da nema šanse da Barca ovo prokocka.

Što se tiče naslađivanja Realu, njihovi navijači ne trebaju glumiti da su sveti, to je veliko rivalstvo i svaki put kad netko osvoji ligu slavi se i naslađuje se onoj drugoj ekipi. To je normalno. Eto realovci se nikad ne šale i naslađuju na račun Barce, moš mislit. Pogotovo u zadnjih nekoliko godina otkad Barca dominira.

Barca je blizu dvostrukoj kruni u Španjolskoj što je veliki uspjeh kako god okreneš. Sjajna sezona, a trofej LP ja vidim samo kao bonus, nadam se da ćemo i to upecati 

Pa okej se nasladivat, al nemres govoritj da igraju seljacki nogomet i da nisu nista pokazali a velika doza srece vas je dovela ispred nas jer ste u par utakmica bolje odreagirali i bili fizicki spremniji na tempo... Na kraju krajeva ukupni rezultat ove godine je 4:3 za Real, a ozljede su ucinile da smo propustili trofej lige...

I ne znam o kakvoj dominaciji pricas, mislis na 08/09 i 10/11? 

Jer osim toga niste nesto dominirali, osobito ne prosle sezone bez ijednog trofeja....

Svaka cast za ovu godinu, Messi vas je doslovce odveo do oba trofeja.... 

Ponavljam, ja se nadam Clasicu u finalu LP da i jedni i drugi zakljucimo sezonu kako pripada... 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sto reci nego dominacija...Nismo primili gol 7-8 utakmica i imamo gol razliku 25-0 . Sjajno

Liga je nasa...Kup nebi trebao biti problem a sto se Lp tice cini se da smo 99% u finalu.

Nadam se da ce Real ispasti kao sto zasluzuje dosada prikazinim.Najlkasi zdrijeb u povijesti nogometa su imali ali opet su toliko nesposobni da to iskoriste...

Bilo kako bilo nadam se trostrukoj kruni jer Barca igra najbolji nogomet na planeti i uz par pojacanja (Verrati/Pogba/Gundogan , Laporte,Darmian/Fabinho, Reus/Anderson...) mislim da slijedi dominacija kao prije 5-6 godina.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Tko osvaja ako Real dobije zadnje dvije, a Barcelona odigra nerijeseno obje utakmice?

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
Intel&ATI kaže...

Tko osvaja ako Real dobije zadnje dvije, a Barcelona odigra nerijeseno obje utakmice?

mislim da real zbog bolje gol razlike u classicima

17 godina
Intel&ATI kaže...

RM

Ali Barca ce garantirano dobiti jednu tekmu i u to sam uvjeren.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Kad ti je navijacima glavnog konkurenta jedina svrha i cilj osvajanja trofeja nasladivanje tvojem klubu i negiranje svega sto je dosad ucinio, onda je to za nas navijace Reala velika privilegija i savrseno ocrtava glavnu karakteristiku vecine navijaca Barcelone...

Nemoj generalizirat, nisu svi navijači Barcelone članovi Bug-ovog foruma niti razmišljaju na takav način.

fakEEE kaže...

Pa okej se nasladivat, al nemres govoritj da igraju seljacki nogomet i da nisu nista pokazali a velika doza srece vas je dovela ispred nas jer ste u par utakmica bolje odreagirali i bili fizicki spremniji na tempo...  

Daj mi, molim te, objasni korelaciju između boljeg reagiranja, fizičke spremnosti i sreće.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
13 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

fakEEE kaže...

Pa okej se nasladivat, al nemres govoritj da igraju seljacki nogomet i da nisu nista pokazali a velika doza srece vas je dovela ispred nas jer ste u par utakmica bolje odreagirali i bili fizicki spremniji na tempo...  

Daj mi, molim te, objasni korelaciju između boljeg reagiranja, fizičke spremnosti i sreće.

Između te tri stvari jedina veza je spremnost i reagiranje.. Baš zato što smo fizički u formi (za razliku od lani) smo bolji ove godine u određenim segmentima igre..

15 godina
FC Barcelona

Ma da, ozljede, sreća i što sve ne su krivi Realu. Brzo se zavoravlja da je Barca sezonu počela sa Munirom i Sandrom, da Suarez nije igrao do 10. mjeseca.

Barca osvaja i više nego zasluženo, nikakva sreća ni ozljede nisu krive Realu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
FC Barcelona

sretan 31. rodjendan nasem andresu iniesti i meni 20. :D

15 godina

Idemo po prolaz u Minhen. Oni su u rasulu i ne vidim način kako da mi ispadnemo.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
FC Barcelona

Znam da je totalno nerealno ali uživao bih u pobjedi od 4:0 haha .

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Znam da je totalno nerealno ali uživao bih u pobjedi od 4:0 haha .

Hahaha, a tko nebi, ma i da bude 1-1 dobro je :):)

BARCA - MES QUE UN CLUB
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas još jednom demonstrirati silu i ući u finale. Ajmoooooooooooooo

10 godina

Polako, nemojte podcjenjivat Bayern kod kuce. Ja se nadam prolasku ali nece biti lako, nadam se da sam u krivu.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta kazete na ovo? Ja mislim da je covjek klasa i da bi se super uklopio u Barci iako radje prizeljkujem Verrattia ili Pogbu. Isto tako mislim da bi se Raketa i on super slagali, otvorite pa vidite o kome se radi. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice