Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Suarez
Mogao je još slabije puknuti :(
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
O Bogte srce će mi iskočit, prvo Suarez dva puta, pa Messi sad slalom kroz tri igrača napravi s jednim potezom.. dominacija žešća, ali će nam se obit o glavu Suarezov promašaj
kaj mi dislajkate link od tekme?malo ste se prepali?
kaj mi dislajkate link od tekme?malo ste se prepali?
Ne vidim zasto bi otvarao link kad pise sto je. Da si malo pametniji stavio bi link u rijec.
TD si dobio jer ne kuzim cemu stavljanje takvih linkova (nije smijesno niti malo).
hebeni Neuer 
Pa nemoj me yebat da neće u gol.
šteta, trebali su zabit bar 1 gol, nadam se da neće biti nervoze u 2 pol. i da neće primit neki glup gol
Bolji smo, ako ne zabimo bilo bu sranja, neki krumpir će uć,a Raketa, njegova najbolja tekma od kada je došao.
Alves gospodin.Nece se Bayern moc branit ovako Jos dugo.
This time next year we'll be millionaires
Real eyes realize real lies...
Nitko nije primijetio da je rakitic vrlo dobar? Preuzeo je puno vise odgovornosti nego inace
Odlicno prvo poluvrjeme al ako ne pobjedimo sa barem dva razlike sve je ovo bilo za nista, nazalost. Inace Rakitic odlican veceras dosta akcija ide preko njega.
Suki veceras nije ubojit.
2 zicera, sad na kraju slalom neymara koji ostavlja sukiju na udarac a on nezna sta bi s njom i puca iz mjesta da jadnije ne moze.
par puta odlicno odigraju messi ney i suki al nikako da dode do messia da to pospremi, a suki ne iskoristava kad dode u priliku.
ono od alvesa isto, on bar dao max iz te prilike al jbg neuer ima svoju vecer.
al ja zadovoljan, jako dobro nase prvo poluvrijeme. samo sto to kasnije nista ne znaci ako poduvamo gol.
Alves i Iniesta se vratili u zlatno doba baš onda kad treba..
Ovaj Raketa od danas je bolji i od onoga iz Seville.. Baš se vidi da hoće nakantat Bayern
Suarez se ko picketina usr.o, mora proigrati.. Messi se igra..
R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Messi se igra nogometa.
Uzitak za gledati bilo kojeg fana...dinamika na 100%
Neigra Messi nogomet, on igra svoju igru.. nitko na onakav način ne može proć kroz 3 igrača..
To tako jednostavno izgleda, a kad ideš probat u stvarnosti to je nemoguće ( volim glumit Messija, jbg )
Real eyes realize real lies...
treba malo stat na loptu, Bayern je preuzeo kontrolu... Raketa van, Xavi unutra, mogo bi i Neymar van Pedro unutra