FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

;)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

;)

Kada je to izjavio?

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka čast čestitam na pobjedi jedino ovako možete i pobjedit prvo city bez turea pa psg bez ibre verratia mote i sad bez robbena riberya martineza alabe i još crveni za alvesa u 47 minuti  Uefalona je ponos i dika europskog nogometa nije gore od mayweathera ali je blizu

15 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Tommy_123 kaže...

;)

Kada je to izjavio?

Valjda prije tekme :D

13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Tommy_123 kaže...

;)

Kada je to izjavio?

Mislim da jučer.

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

;)

Hahhahahahahahahh, vidio sam samo obratno večeras, Neur jedino bio dobar kada je Barca imala kontru, bio sam neymar pa je nekako uspio izbiti loptu, ostalo nista, sve lopte koje je sacuvao su bile ravne, posrid gola 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako ova barca ne osvoji sve kakav nogomet kaka igra 

15 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Svaka čast čestitam na pobjedi jedino ovako možete i pobjedit prvo city bez turea pa psg bez ibre verratia mote i sad bez robbena riberya martineza alabe i još crveni za alvesa u 47 minuti  Uefalona je ponos i dika europskog nogometa nije gore od mayweathera ali je blizu

Idi liječi se.

14 godina
Vladitor kaže...

Hahahaha,vidi se da te boli pobjeda 

13 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Plači samo klinjo i divi se Leu, a ovog Balea možeš maknut sa slike :D

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
Vladitor kaže...

tko ne skače madridista je je! 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Koliko zavisti od navijača reala... Šta reći, 4-0 moraju dobit a ne primit. Sad čekat Juve u finalu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
FC Barcelona

ne hranite trola, vidite da mu je tesko pa je dosao provocirat

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam kako netko može stavit onog glavana u istu rečenicu sa Leom. Taj ili nije normalan ili je jako glup.

Privilegija je, ali stvarno je čast što živimo u vremenu kad možemo gledat najvećeg, i njegove majstorije. Čudo jedno, nevjerovatno. Onakvom lakoćom i elegancijom onako teške stvari napravit, to jednostavno ne može bit sa ovog svijeta, nikako.

To se ljudi moji ne može istrenirat, ne može znojem dobit koliko god se neki trudili.

Doktor nauka, doktor....

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo kako ja gledam tekmu,zna se navijač sam Reala :D Barca je bila puno bolja u 1 poluvremenu i tu je već trebala vodit 2:0,drugo poluvrijeme su mi bili podjednaki sve dok Barca nije dala gol i po meni je tu Neuer kriv za prvi gol jer je primio u svoj bliži kut.Drugi gol drago mi je što je Raketa asistiro,sve u svemu lijep i neobranjiv gol,iako ko zna šta bi bilo da se Boateng nije pao,treči gol lijepa asistencija Messija,lijep pozdrav od navijača Reala i očekujem el clasico.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
13 godina
protjeran
FC Barcelona

zauvijekkkk ces ostattt ljubav mog zivotaaaaaaaaaa

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Text ANKLES to the Red Cross to donate $10 in relief to the Jerome Boateng Ankles Fund". 

12 godina
FC Barcelona

prvi gol je isto bio neobranjiv, pa lopta je u travu udarila točno ispred njegove ruke

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 23:05 (Del_Boy97).
14 godina
FC Barcelona

Meni Guardiola dobar bio " treba Messija čuvati". Kako bi bilo da ga nisu čuvali

12 godina
neaktivan
morbida kaže...

Evo kako ja gledam tekmu,zna se navijač sam Reala :D Barca je bila puno bolja u 1 poluvremenu i tu je već trebala vodit 2:0,drugo poluvrijeme su mi bili podjednaki sve dok Barca nije dala gol i po meni je tu Neuer kriv za prvi gol jer je primio u svoj bliži kut.Drugi gol drago mi je što je Raketa asistiro,sve u svemu lijep i neobranjiv gol,iako ko zna šta bi bilo da se Boateng nije pao,treči gol lijepa asistencija Messija,lijep pozdrav od navijača Reala i očekujem el clasico.

I ja bi volio el clasico, ali ga ne očekujem jer nećete u finale.

Sa onom blesavom igrom sigurno nećete.

Pa vi stavite još jednog stopera na sredinu.

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

;)

u svabskim novinama sam procitao da je rekao da se prema Messiju morate postavit kao sef i pokazat mu tko je sef... u svakom slucaju je fulao :D

Prica sad Kahn o Messiju da je samo on sposoban odlucit utakmicu na takvom nivou u 3 min....

10 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
morbida kaže...

I ja bi volio el clasico, ali ga ne očekujem jer nećete u finale.

Sa onom blesavom igrom sigurno nećete.

Pa vi stavite još jednog stopera na sredinu.

Istina da neigramo trenutno dobro,ali vejrujem da možemo proći u finale i da igru možemo popraviti u finalu jer bi Modrić trebao biti spreman za finale,možda bude čak i spreman za Juventus.Lijep pozdrav.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nema nista od El Clasica.Real ako nedigne znacajno formu ispadaju sigurno.

S obizorm da se Pogba vraca bit ce Juve jos jaci a Real je bez Modrica karina od ekipe.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Sad zaspati sa osmijehom na licu. Sutra likovati na poslu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Barca ovakvom igrom osvaja LIGU PRVAKA!!!!!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo Messi je igrač s najviše pogodaka, najviše asistencija, najviše ključnih dodavanja i najviše uspješnih driblinga u dosadašnjem dijelu sezone Lige prvaka. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 1:44 (Tommy_123).
17 godina
Mitch kaže...
Na messija 99% necemo moci racunat kad ce Boateng ili Dante bit flaster na njemu i samo njemu.. Srecom Suarez je mrcina :D

Sve si fulao 

barcaINTER kaže...

Na Messia možemo računat sve i da je cijela obrana na njemu, što je tebi ?

Dosta da je na terenu i da je zdrav, ima da im se gaće tresu.

Bem ti repu kako mi je drago da živim u razdoblju kada mogu Messija gledati, užitak ga je gledati. Strašno nešto 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
FC Barcelona

Pogledao sažetke jučerašnje utakmice (radi treninga nisam u mogućnosti pratit LP) i moram priznat, kao neutralan ljubitelj nogometa, skidam kapu Barci.. Messi igra kao da je s drugog planeta, još kad mu se pridruže Neymar i Suarez nema obrane koja ih može zaustavit..  Svaka čast i sretno dalje! 

PSN ID: Soja2706
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice