Onaj koji kaze da je Varane najbolji mladi stoper je neznalica.Ramos se osramotio.Pepe cak najbolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali njihova prakticki najpouzdanija linija je vrlo razocarala veceras...Varane najbolji ali ispodprosjecan, Ramos, Carvajal i Marcelo katastrofa...Pepe isto koma samo zna rusenje i to je to
Sanse za trostruku krunu su skocile, ali mora se priznat i Juve je odigrao solidno 1. poluvrijeme
Ono sto me pomalo razocaralo da je ovogodisnji nogomet bitno slabiji od proslogodisnjeg.
Jedini pravi upgrade ima Barca...ostali pali bitno u odnosu na proslu godinu.
da je llorente ono zabio varane bi bio proglasen tragicarem.
Šteta, mogli su još jednog zabiti al jbg. Po transfermarktu, Pogba se vraća za 2 dana, znači da bi mogao biti spreman za Real.
Šteta, mogli su još jednog zabiti al jbg. Po transfermarktu, Pogba se vraća za 2 dana, znači da bi mogao biti spreman za Real.
Odlicno...Pogba je doktor sredine terena.Pojest ce Kroosa i Jamesa zajedno...
Onaj koji kaze da je Varane najbolji mladi stoper je neznalica.Ramos se osramotio.Pepe cak najbolji
Nego tko je ? Varane sa svoje 22 godine igra toliko zrelo tog stopera da to nisu istine. Daj se pokri po glavi i ne laprdaj bzvz.
Barca se treba fokusirat na Bayern i tjt
Nego tko je ? Varane sa svoje 22 godine igra toliko zrelo tog stopera da to nisu istine. Daj se pokri po glavi i ne laprdaj bzvz.
Klasicni navikani madridski igrac...Ima potencijala ali nije na razini na koju ga vi dizete.Pokrij se usima,i prati hoce li Milan isopasti iz lige,
Klasicni navikani madridski igrac...Ima potencijala ali nije na razini na koju ga vi dizete.Pokrij se usima,i prati hoce li Milan isopasti iz lige,
Navikani ? Taj potencijal se pokazuje i lik igra na zavidnoj razini sa svoje 22 godine... polufinale LP igrati sa 22god i jos odigrati skoro bez greske je nevjerovatno.
Nece ispast iz lige, ne brini... i da ispadne ja bi i dalje navijo za njega... nisam ja ko ti da se navija za onog tko valja u ovom razdoblju.
Odigro bez greska covhek skoro izbacio Real is LP
a I nije da je imao puno posla
This time next year we'll be millionaires
al hebiga rade bi njega nego Vermaelena ili Piquea :D
veliki čovjek je taj Suarez bez obzira na sve..Lijepo je kad vidis da je neko ovako pomogao decku u svega 2-3minute razgovora.
Koliko pojedinci imate mržnje prema drugom klubu to je nevjerojatno. Messi bog, Ronaldo vrag, troll football biblija...vi se tu koljete, a oni ni čuli za vas...
Ovaj mozaik staje s 2011, sasvim slučajno nije išao dalje hahahah, slično je bilo i na žutom zidu protiv Juventusa pa šta ispade. Barca ipak apsolutni favorit, sve ispod 3 gola bez primljenog je loš rezultat s obzirom na okolnosti. Najbolja prilika ikad da se vrati za 7up
da, hajmo sada podcjenjivati bayerna jer kaj su oni, običan drek?
Pobjediti pa sa i jednim golom je super. U Minhenu se traži prolaz.
Treba pazit da se Porto ne ponovi :D
Ovo ce biti tekma sa 50/50 posjed, a pobjedit ce onaj koji ce zabiti glavom iz kornera ili pak jedan Messijev dribling kroz sredinu.
Drugacije ne vidim kako bi bilo koja ekipa pobjedila.
1-0, 0-0 je super rezultat, a u Bayernu/Minhenu kad se oslobodimo pritiska Atletica, trazimo prolaz.
Ovo ce biti tekma sa 50/50 posjed, a pobjedit ce onaj koji ce zabiti glavom iz kornera ili pak jedan Messijev dribling kroz sredinu.
1-0, 0-0 je super rezultat, a u Bayernu/Minhenu kad se oslobodimo pritiska Atletica, trazimo prolaz.
Uf, ne bih se slozio... Danas sta uberete doma uberete, odlicna sansa s obzirom na njihovu situaciju i nebi ju smjeli ne iskoristit....
U Minhenu trazit nesto kad im se Lewandowski oporavi, jako tesko...
Ocekujem slicnu situaciju kao s Portom, danas cete ih laganije dobit s 2+ gola razlike a onda ce se u Minhenu to topiti jer Barca ne zna igrat bunker a oni ce doma napast... Sad dal ce dostic zaostatak koji ce dovuc doma zavisi koliki ce bit....
Danas pobjeđuje vezni red ili kreativnost Messija..
Oba tima igraju na posjed, oba traže loptu, čiji vezni red bude jači taj će i osvojiti tekmu, isto vrijedi za uzvrat..
Navijam za Barcelonu, ali dajem prednost Bayernu isključivo zbog Pepa, ako ima način za igranje tiki-take ima i za zaustavljanje
Uf, ne bih se slozio... Danas sta uberete doma uberete, odlicna sansa s obzirom na njihovu situaciju i nebi ju smjeli ne iskoristit....
U Minhenu trazit nesto kad im se Lewandowski oporavi, jako tesko...
Ocekujem slicnu situaciju kao s Portom, danas cete ih laganije dobit s 2+ gola razlike a onda ce se u Minhenu to topiti jer Barca ne zna igrat bunker a oni ce doma napast... Sad dal ce dostic zaostatak koji ce dovuc doma zavisi koliki ce bit....
Napast Barcu ?? Ja bi to volio....više nego da igraju jaku obranu i vrebaju iz kontri....
Da napast Barcu, hahaha.
Na Messia možemo računat sve i da je cijela obrana na njemu, što je tebi ?
Dosta da je na terenu i da je zdrav, ima da im se gaće tresu.
Da bi zatvorili bilo koga u napadu, trebaju im minimalno dvojica, a pošto su nam svi napadači u formi, nek i zatvore jednog, opet 2 imaju autoput do Neuera... Mene više brine vezni red, ako nas tu dobiju, bit će hebeno, treba se pazit...
Ako će ići na markiranje Messija, negdje ostaje luft,znači više prostora za Neya i Sukija, a na ovakvom Messiju mogu i trojica biti ako žele. Pep je sigurno nešto smislio i poznaje u srž Barcu, treba ih ispratiti s par komada. I koliko sam vidio, Lewa kreće od prve.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Napast Barcu ?? Ja bi to volio....više nego da igraju jaku obranu i vrebaju iz kontri....
Da napast Barcu, hahaha.
To bi ja i volio. Onda im sigurno negine par komada iz kontre.
Barça: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Sergio, Iniesta; Messi, Suaréz i Neymar.
Vermealen na klupi :)
Forçaaaa Barçaaa
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Ter Stegen - Alba - Masche - Pique - Alves -Iniesta - Busq - Rakitic - Neymar - Messi - Suarez
To je sve od mene ima li pitanja (zasto niste zvali maloga drlu)
Vrijeme je za osvetu!
Aj nabacite koji link za kolegu koji je na putu a u hotelu nema prenosa. Ako triba i upute kako će gledat