Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Barcelona made 48 crosses against Malaga today, more than in any other Liga game since 2005/06 season..
dani "nabačaj" alves.
Zbog ubačaja smo i protiv Sociedada izgubili.. Imaju neki prekidač PASS/CROSS u glavi očito, 11 utakmica igraju sa PASS i onda prebace na CROSS.. lol
Ma Alves je propao. Ja ne znam zašto je on prvi bek i zašto je kupljen Vermaelen.
Takve greške uprave bi mogle koštati sezone, a Xavi, Iniesta, Messi i Suarez sigurno neće pomladiti iz godine u godinu.
To treba pitati Bartomeua, zašto je on kupovao i dovodio igr5ače, uostalom neke je i on greške napravio. Bolje da dođe novi predsjednik, Rosell pa da bude sve ok.
ja sam mislio da samo balavci govore umjetni klubovi,pogledaj film blue moon raising
ja sam mislio da samo balavci govore umjetni klubovi,pogledaj film blue moon raising
Prije dolaska bogatuna u te klubove gdje su bili, nigdje. Samo osrednje momčadi. Očito si i ti balav kad gledaš takve filmove.
Prije dolaska bogatuna u te klubove gdje su bili, nigdje. Samo osrednje momčadi. Očito si i ti balav kad gledaš takve filmove.
aj suti,dosta o tome ovo je tema o barci a ne o ko drzi ciji klub.dosta
Felix Brych sudi City Barca..
sudio je protiv Chelsea kad smo ispaili u polufinalu...Bolje on nego onaj majmun sto je sudio El Classico ove godine.
sudio je protiv Chelsea kad smo ispaili u polufinalu...Bolje on nego onaj majmun sto je sudio El Classico ove godine.
Zašto je bolji?!
Hoćeš reći da niste zasluženo izgubili?!?!
ATJ Lučko
Zašto je bolji?!
Hoćeš reći da niste zasluženo izgubili?!?!
Kako je djelio zute kartone to je cudo jedno.Messi i Neymar prvi faul i odma zuti svakome a Modric napravio 10 faulova a u drugom poluvremenu sledja skrsio Suareza i nije dobio zuti.O tome pricam.
Male su sanse,ali bih ja voleo da sutra izadje ovakva postava
Ter Stegen,Alves,Pique,Mathieu,Alba,Busquets,Mascherano,Iniesta,Messi,Neymar,Suarez 
Ter Stegen,Alves,Pique,Mathieu,Alba,Busquets,Mascherano,Iniesta,Messi,Neymar,Suarez 
Prvo Ter Stegen na golu, jesi ti normalan? Neigra često, ali ima žešće ispade.. Bravo je sigurniji za utakmicu takvog rizika
Drugo Masche i Busi zajedno? Pa jedino Iniesta i Messi onda mogu kreirat prilike..
Prvo Ter Stegen na golu, jesi ti normalan? Neigra često, ali ima žešće ispade.. Bravo je sigurniji za utakmicu takvog rizika
Drugo Masche i Busi zajedno? Pa jedino Iniesta i Messi onda mogu kreirat prilike..
Opće je poznato da u barci Ter Stegen brani LP i kup, a Bravo ligaške utakmice. Po mom ukusu MATS je bolji golman od Brava, iako je bio kiksao par puta, ali vjerujem da je to zato jer neigra.
Za par godina biti će najbolji golman.
Inače postava koju bi ja volio vidjeti:
Ter Stegen, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Rakitić, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Opće je poznato da u barci Ter Stegen brani LP i kup, a Bravo ligaške utakmice. Po mom ukusu MATS je bolji golman od Brava, iako je bio kiksao par puta, ali vjerujem da je to zato jer neigra.
Za par godina biti će najbolji golman.
Inače postava koju bi ja volio vidjeti:
Ter Stegen, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Rakitić, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Moze i ova,samo ipak za jedan ovako vazan mec,pre bih izabrao Iniestu,iako je Rafinha odlican 
Real eyes realize real lies...
Nadamo se najboljem,vazno je da napad dobro funkcionise,protiv Malage je bilo dosta slabo,cela ekipa,ali pogotovo napad.
Treba pokusavati i sutevima iz daljine,ako ne bude islo,bolje i to nego oni bezvezni nabacaji,protiv igraca koji su u skoku mnogo bolji.
mislim da ce mathieu i busqets startati radi visine,imam neki predosjecaj da ce prvo poluvrijeme biti x,bas me zanima kako ce sredinu terena sastaviti nema turea,ugl 90 minuta ce proci brzo i nadam se odlicnoj utakmici
Barcin ''oteti sin'' Hector Bellerin.
Igra desnog beka 95. godiste Wenger ga ukrao ima 2-3 godine.Jedan od najbrzih igraca PL vec sada a u buducnosti sigurno najbolji desni bek na svijetu.
Volio big kad bi ga uspijeli vratiti i da nedovode Savica i takve poluigrace...
Čudo jedno, brz još i jak.
Barcelona line-up: TerStegen - Alves Pique Mashcerano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ajmooooooooooooooo, samo zabiti raniji gol :)
Real eyes realize real lies...
VAMOSSSSSSSSSSS, bilo bi fino pobjediti danas, zabiti gol u gostima bi bilo odlično.
dobit ce city po piksi,idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ney se igra i to našoj polovici, nemoj sinko...
Evo gaaaa sukiiiiiiiiiiiii ajmooooooooooooooooooooooooooooooooo
Toooo Sukiiiiiii