FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.822.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Bravo. Šta reći?! Malaga nam ne leži.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

moramo cestitat realu na tituli la lige a mi se okrenit kupu i lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 17:55 (wowrules).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sada su se potrošili više od očekivanoga ali jebiga, City je za par dana i mora se dignut glava, sad kako će se prvenstvo odvijati, to ćemo još vidjeti, sjetimo se samo prošle sezone, borba do zadnjeg kola.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
JohnnyBlaze kaže...
barcafan12 kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Neki komentar za Albu? Nista?

Nema faula,igrac lezi na lopti,sta bi trebo? izgleda ruzno,ali oni gube 1-0,zivcani su itd

Faul sviran, suta ga dvaput dok je na zemlji. To sto gube i zivcani su zaboli sve k. Crveni i par utakmica kazne.

ti pričaš o suđenju nakon ovakve utakmice? 5 jebenih offside-a je suđeno u izglednim situacijama, a nisu bili i milijun drugih stvari. Očigledno navlačenje suca na jednu stranu.

Vi realovci nemate srama. Uvijek gledate neku drugu utakmicu i imate svoju logiku.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
JohnnyBlaze kaže...
barcafan12 kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Neki komentar za Albu? Nista?

Nema faula,igrac lezi na lopti,sta bi trebo? izgleda ruzno,ali oni gube 1-0,zivcani su itd

Faul sviran, suta ga dvaput dok je na zemlji. To sto gube i zivcani su zaboli sve k. Crveni i par utakmica kazne.

ti pričaš o suđenju nakon ovakve utakmice? 5 jebenih offside-a je suđeno u izglednim situacijama, a nisu bili i milijun drugih stvari. Očigledno navlačenje suca na jednu stranu.

Vi realovci nemate srama. Uvijek gledate neku drugu utakmicu i imate svoju logiku.

Gledao sam zadnjih 5 min utakmice paralelno s Chelsejem kad sam vidio da je gube. A sta su tek suci Chelseaju napravili danas.

15 godina
neaktivan
Chelsea ce osvojiti sa sucima i bez njih tako da nije neka usporedba.
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svakako smo lose igrali,ali kad se bar malo igra popravila,sudije su nas dotukle

12 godina
FC Barcelona

dosao sam se ovdje samo nasmijati antimadridisti nikome drugome, ha ha 

12 godina
FC Barcelona

to je ta logika, a kad pepe gazi druge i ne dobije crveni onda je to u redu?

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolestan je luis enrique. koji vrag stalno rotira i podcjenjuju ekipe.
Dogodilo mu se protiv sociedada, dogodilo mu se sad.
nema nikaki rijesenja za ovakve utakmice i jos  radi takticke greske,
kad nesto funkcionira to se ne mjenja, vec se tu i tamo osvjezava igrac
po igrac. A sto on radi, veznu liniju toliko mijenja da nikako da  se vise to
uigra na neku sljedecu razinu. Pa rakitic, pa rafinha, pa mascherano,
isto to radi i u obrani. mascherano, batra, pa ovaj panj mathiue.
Pa sta ocekuje u utakmici gdje ce se ovi na kobntre fokusirat,

treba stavit brze igrace, mascherano je danas morao igrati od
pocetka. 
Takoder sta radi sa suarezom, kad vode vadi ga can kako bi glupog pedra
stavio, pa ostavi suareza do kraja da vise krenesa tikm golovima,
igra je ok i trudi se, ali cim vode on njega vadi kako bi pedro igrao.
ili gauvodi sa klupe cak. pa daj ostavi vise neke stvari da se igra,a nestalno
cackat po necem sto ide dobro. idiot.
A sto se pedratice, vec sam prije govorio, ponavljam i sad. On NIJE igrac za barcu,
to je pokazao i veceras, na samom kraju 2 prilike, prvi put dobije loptu i ima jednog igraca
ispred sebe,i slobodnu stranu zaproci, on odma ide pucat a igrac ispred njega u bloku, i pogodi
blok, ib sada cista prilika on cim primi loptu nabije. barca nema rijsebja u napadu kad
treba mijenjati ovaj trojac. ja se ne sjecam kad je pedro nesto sam ucinio,
prosao jedan na jedan kod gola i slicno..
I kakav smo gol dobili, alves i alba sami cuvaju sredinu terena,
i onda je*eno njihovo vracanje golmanu koje im se vec osvetilo 
puno puta. nije jos prvenstvo gotovo, ali s obzirom da barca ponavlja iste
greske, da enrique nije jos naucio bit ce jako, jako tesko nesto napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 18:03 (danny_2).
15 godina
N3N0 kaže...
Chelsea ce osvojiti sa sucima i bez njih tako da nije neka usporedba.

Nije bit usporedba nego da su suci najveci olosi u svakom sportu.

15 godina
toma20 kaže...

brini se to za svoj klub. Sutra jedan penalčić protiv Elchea i nema problema. Nebi bilo prvi put...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Je, a zadnjih 11 utakmica dobivenih su bili vrhunski, odlicni...

Odrastite, Barca je veceras jako lose izgledala i ni blizu onome od prije tjedan dana.

U onoj formi mogu osvojiti LP, a sad zbog ovog tesko da ce osvojit BBVA.

Nek se fokusiraju na LP i CDR i bok

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

to je ta logika, a kad pepe gazi druge i ne dobije crveni onda je to u redu?

Daj molim te čovječe Božji pa to se nikad nije dogodilo. Već imaš tolike komplekse da izmišljaš neistine.

Losing all hope was freedom
12 godina
antimadridista kaže...
toma20 kaže...

brini se to za svoj klub. Sutra jedan penalčić protiv Elchea i nema problema. Nebi bilo prvi put...

sto se mene tice moze i dva i naravno CR pogada :*

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nista sad,nema sanse,Real pa posle Atletico u gostima,o La Ligi nema govora,ali bar za kup nek se potrude.

17 godina
Nidzo95 kaže...

Ma nista sad,nema sanse,Real pa posle Atletico u gostima,o La Ligi nema govora,ali bar za kup nek se potrude.

Nemaš ti blage veze, sve se može preokrenut još, Real može na kraju biti treći, Atletico prvi, Barcelona druga ko i prošle sezone.

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca playing at 4pm :

Valladolid 1-0 Barça
Barça 2-3 Valencia
Barça 2-2 Getafe
Getafe 0-0 Barça
Barça 0-1 Málaga

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real uskoro igra s Villarrealom i Bilbaom u gostima, a to sigurno nece dobit tako jednostavno.

El clasico igramo doma tako da jos nista nije izgubljeno.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

vec 3-0,dzeko nevjerojatan volio bi da ga protiv barce uvede u drugom poluvremenu,nasri sjajan,treba vako protiv barce odigrati mozemo lako pobijediti

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
11 godina
protjeran
hanteed kaže...

vec 3-0,dzeko nevjerojatan volio bi da ga protiv barce uvede u drugom poluvremenu,nasri sjajan,treba vako protiv barce odigrati mozemo lako pobijediti

daj napravi sam sebi temu man.city fans...Vise me zanima utakmica graficar vodovod - Cukaricki od City-a.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Nidzo95 kaže...

Nemaš ti blage veze, sve se može preokrenut još, Real može na kraju biti treći, Atletico prvi, Barcelona druga ko i prošle sezone.

Mozda,videcemo na kraju,ali po ovom trenutnom,tesko da moze bilo sta,naravno da bih voleo da Barca osvoji,ali realno bice veoma tesko,zbog toga kazem bar za kup da se potrude,da ne izvisimo kao prosle sezone,hocemo sve pa na kraju nista.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
hanteed kaže...

daj napravi sam sebi temu man.city fans...Vise me zanima utakmica graficar vodovod - Cukaricki od City-a.

to jest,citav zivot se druzim sa barcini navijacima i ne smeta mi,ubuduce necu javljati rezultate cityija i ne dosadivati ali cu ostat ovdje moze li tako

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa ko vam kaze da ce Real osvojiti sve bodove do kraja???Niste valjda mislili da ce Barcelona biti nepobjediva do kraja sezone???

Takva je utakmica bila..

Primis gol kojeg ti brazilski klaun zakuha a taman je usao u kakvu-takvu formu.

Onda Pique umjesto da glavom zakuca ono on skace ko Ibrahimovic da zakuca loptu...

Rafinha pogodio onog panja koji se drzao crte na korneru uz to sut je bio fantastican ali eto to je to kad te neide.

Ali najvise me nervira Iniesta u zadnje vrijeme.Svaka cast njemu,ali nemozes se svercati zadnje 2 godine nije odigro dobre utakmice osim protiv Reala kad je bilo 4-3...

Xavi i Iniesta nisu ono sto su bili a bili su glavni igraci.Ocigledno je da nemogu igrati doboru u kontinuitetu i zato dovedi nove igrace...

Dovedi Pogbu ako nemozes njega onda dovedi Yayu Tourea za sitnu paru jer mu ugovor istjece,pa covjek moze jos 3 sezone igrati.

Dovedi Verratia koji po svemu podjesca na Iniestu.Jos je drzak u igri ima samopuzdanja za 5 ljudi.A igra bolje defanzivno od svih nasih veznih jer zna uklizati.

Nista nema veze,tek sam sad uvjeren da nece podcjeniiti City,i mislim da ce to biti jedna pobjeda.City se nezna braniti moraju napasti pogotovo kuci jer je to ekipa koja igra ofanzivan nogomet a u obrani imaju vece panjeve od nas.

14 godina
neaktivan
hanteed kaže...

to jest,citav zivot se druzim sa barcini navijacima i ne smeta mi,ubuduce necu javljati rezultate cityija i ne dosadivati ali cu ostat ovdje moze li tako

Ti stvarno dođeš u Barcinu temu i govoriš kako City pobjeđuje i kako Džeku treba uvesti u drugom pol. da raskomada Barcu? I još se usuđuješ pravit lud?

11 godina
protjeran
hanteed kaže...
Boixus Nois PS kaže...
hanteed kaže...

nema problema,samo pises o cityu kojeg jedino ti pratis.Vidimo se u utorak pa cemo vidjeti misljenja i navijaca suprtone strane...

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa ko vam kaze da ce Real osvojiti sve bodove do kraja???Niste valjda mislili da ce Barcelona biti nepobjediva do kraja sezone???

Takva je utakmica bila..

Primis gol kojeg ti brazilski klaun zakuha a taman je usao u kakvu-takvu formu.

Onda Pique umjesto da glavom zakuca ono on skace ko Ibrahimovic da zakuca loptu...

Rafinha pogodio onog panja koji se drzao crte na korneru uz to sut je bio fantastican ali eto to je to kad te neide.

Ali najvise me nervira Iniesta u zadnje vrijeme.Svaka cast njemu,ali nemozes se svercati zadnje 2 godine nije odigro dobre utakmice osim protiv Reala kad je bilo 4-3...

Xavi i Iniesta nisu ono sto su bili a bili su glavni igraci.Ocigledno je da nemogu igrati doboru u kontinuitetu i zato dovedi nove igrace...

Dovedi Pogbu ako nemozes njega onda dovedi Yayu Tourea za sitnu paru jer mu ugovor istjece,pa covjek moze jos 3 sezone igrati.

Dovedi Verratia koji po svemu podjesca na Iniestu.Jos je drzak u igri ima samopuzdanja za 5 ljudi.A igra bolje defanzivno od svih nasih veznih jer zna uklizati.

Nista nema veze,tek sam sad uvjeren da nece podcjeniiti City,i mislim da ce to biti jedna pobjeda.City se nezna braniti moraju napasti pogotovo kuci jer je to ekipa koja igra ofanzivan nogomet a u obrani imaju vece panjeve od nas.

Iniesta bi i dalje bio odlican,samo sad mnogo komplikuje,danas je nekoliko puta pokusao da progura loptu kroz 5-6 igraca,treba teren da se osvaja postepeno deo po deo,a ne nekim dugim loptama pa ako prodje prodje,to nije Barca,a ova utakmica je licila na one od prosle sezone.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
hanteed kaže...
Boixus Nois PS kaže...
hanteed kaže...

nema problema,samo pises o cityu kojeg jedino ti pratis.Vidimo se u utorak pa cemo vidjeti misljenja i navijaca suprtone strane...

pa dobro od sad necu pisat o cityiju i izvninjavam se,raspravljat cu isto kao i i vi o barci,u utorak ja cu vam cestitat ako dobijete i eto

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Iniesta bi i dalje bio odlican,samo sad mnogo komplikuje,danas je nekoliko puta pokusao da progura loptu kroz 5-6 igraca,treba teren da se osvaja postepeno deo po deo,a ne nekim dugim loptama pa ako prodje prodje,to nije Barca,a ova utakmica je licila na one od prosle sezone.

To jest ona stara Barca, pokušavaju s loptama koje nitko od igrača ne vidi (mislim na putanju), zato se neočekivano i postigne zgoditak

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona made 48 crosses against Malaga today, more than in any other Liga game since 2005/06 season..

dani "nabačaj" alves.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice