Bravooo Suarez, treba i dalje napadati da zabijemo još koji gol.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Leo se poigrava sa dečkima, čudo šta radi.
Trgamo ih na svim poljima igre, evo suki upravo fulao čisti gol, ajmo dalje.
nemate se čega bojati, city vam 100 godina neda gol takvom igrom
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Evo suki opettttt, ajmooooooooooooooo
Neki arapski komentator, onaj poznati, nakon gola ponavlja playstation cijelo vrijeme :D
Meni pomalo zao ovog City-a... Kao skupina klinaca protiv majstora na celu sa doktorom nogometnih nauka zvanog Messi. Egzibicija...
Go Ahead PUNK...Make My Day...
Najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni, daleko.
Dajte nam Real da se igramoooo, igramooo, igramoooo
šteta što je samo 0:2 trebalo je biti više, treba ih sada natrpat da u uzvratu može igrat B momčad, a ostatak neka odmara i čeka Real koji je par dana poslije.
demikelis uzasan,to sto je bio dobar protiv swansea i nekih bpl timova ne znaci da moze igrat potiv najjaceg kluba na svijetu,da dzeko ne dobija lopte na skoku na sredini terena ne znam kako bi kreirali,messi je fantasticno odigrao ovo polurijeme i luis suarez je bio awesome
šteta što je samo 0:2 trebalo je biti više, treba ih sada natrpat da u uzvratu može igrat B momčad, a ostatak neka odmara i čeka Real koji je par dana poslije.
Od B ekipe ti miže samo Ie, Grimaldo, Samper, Halilović, Munir i Sandro - imaš maksimum od čini mi se 25 igrača za prijaviti u LP
demikelis uzasan,to sto je bio dobar protiv swansea i nekih bpl timova ne znaci da moze igrat potiv najjaceg kluba na svijetu,da dzeko ne dobija lopte na skoku na sredini terena ne znam kako bi kreirali,messi je fantasticno odigrao ovo polurijeme i luis suarez je bio awesome
Aj brate mili raspali odavde, kreiraj si temu za City i tamo komentiraj
Još jedan ili dva gola i mirni možemo slijedeću tekmu. Ali ovo je za sada odlična reza, dva gola u gostima..
Od B ekipe ti miže samo Ie, Grimaldo, Samper, Halilović, Munir i Sandro - imaš maksimum od čini mi se 25 igrača za prijaviti u LP
ma to se tako kaže =)
ugl mislio sam da može odmorit MSN u napadu i dat priliku Muniru, Rafinhi, Pedru, Sandru i ostalima koji ne igraju previše.
ne podcjenjujte city jer barcina obrana na celu sa alvesom
im moze pokloniti utakmicu u dijelicu sekunde. Kako sad ovo jadno bilo.
Srecom pa se Dzeko uplasio...
Alves je retardiran ili se pravi samo ? Džeko mu trči iza leđa, niti da pogleda, niti a poče pratiti.
Ovaj faul na Silvi sada je bio još gori na Messiju kad ga je onaj jazo pokupio i naravno nije bio sviran, hmmmm..
Odleprsaj, ovo kolo je zavrsilo sa 2 gola u domacoj mrezi.
Jos se budale krse ko ludi...Barcini igrači igraju super
Pique i Masce odlični danas u obrani, speechless.
Barcina obrana popustila, šteta.
Odleprsaj, ovo kolo je zavrsilo sa 2 gola u domacoj mrezi.
Jos se budale krse ko ludi...Barcini igrači igraju super
Sta odleprsaj. Sta sam reko.
Et kak dobijemo gol kroz sredinu.
Real eyes realize real lies...
Mesar se i buni još, buni se slobodno..
buskets nije normalan
buskets nije normalan
2 put već.
Sta glumi Alba, svada se oko nepostojeceg penala.
Nek iskoriste crveni, ne znam zasto je izvadio Rakitica
Messi magician.
barca na trening i vjezbat penale pucat
drugo je poluvrijeme jedna velika sramota
Hebem mu mater vise,ne zasluzujemo da prodjemo,kad ne mogu penal da daju,sta se desava sa njima,Neymar,pa Messi sad,oni su kraljevi da zakomplikuju situaciju