Slazem se sa Simom jedan je penal bio drugi nije....
Neymar se lagano zajebava lik ko da igra na ulici u Brazilu pa on u 16metara izmedju 10 igraca ide raditi dupli pas....
Suarez nemoze zabiti taman da mu ga golman da.
Xavi brate mili ajde u mirovinu ovo sto radis je traumatizirajuce.
Kad sam ja davno govorio da nema sirine klupe,a djecurlija je govorila imamo Munira novog Messija koji po nicemu nelici na njega...
Kad sam ja govorio da treba jedan Reus pa makar stojao na klupi onda je steta takvog igraca.Ako je bolji nek izbaci Messija iz prve postave.
Liga se nemoze osvojiti jedino sto ostaje je LP zbog tog sto uz malo srece moze u polufinale bez greske.
U LP mogli bi 2 utakmice mogli sa svakim a La Ligu nemogu osvojiti jer nema zelje pogotovo na utakmicama u gostima.
Jadan je onaj koji ima ovakav roster.
Dani Alves,Adriano,Montoya,Douglas,Xavi,Sergi Roberto,Pedro,Munir...Uz neuigranog Suareza,Raktica...
Jednostavno sve e krenilo krivo odkad je dosao onaj majmun Rossel i stavio ove svoje majmune na trenerske pozicije (izimka Vilanova) i onog zadrtog Zubizzaretu..
Nisu igraci sve krivi iako se na njima najlakse iskaljivati...Nije Montoya kriv sto nezna,nego sto ga budala stavlja u prvih 11 a on vec spakvoo kofere...

Real eyes realize real lies...