FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Slazem se sa Simom jedan je penal bio drugi nije....

Neymar se lagano zajebava lik ko da igra na ulici u Brazilu pa on u 16metara izmedju 10 igraca ide raditi dupli pas....

Suarez nemoze zabiti taman da mu ga golman da.

Xavi brate mili ajde u mirovinu ovo sto radis je traumatizirajuce.

Kad sam ja davno govorio da nema sirine klupe,a djecurlija je govorila imamo Munira novog Messija koji po nicemu nelici na njega...

Kad sam ja govorio da treba jedan Reus pa makar stojao na klupi onda je steta takvog igraca.Ako je bolji nek izbaci Messija iz prve postave.

Liga se nemoze osvojiti jedino sto ostaje je LP zbog tog sto uz malo srece moze u polufinale bez greske.

U LP mogli bi 2 utakmice mogli sa svakim a La Ligu nemogu osvojiti jer nema zelje pogotovo na utakmicama u gostima.

Jadan je onaj koji ima ovakav roster.

Dani Alves,Adriano,Montoya,Douglas,Xavi,Sergi Roberto,Pedro,Munir...Uz neuigranog Suareza,Raktica...

Jednostavno sve e krenilo krivo odkad je dosao onaj majmun Rossel i stavio ove svoje majmune na trenerske pozicije (izimka Vilanova) i onog zadrtog Zubizzaretu..

Nisu igraci sve krivi iako se na njima najlakse iskaljivati...Nije Montoya kriv sto nezna,nego sto ga budala stavlja u prvih 11 a on vec spakvoo kofere...

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:10 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "Would I take same decision of leaving Messi and Neymar on bench? Don't know. Had trained less, so didn't want to take risks."

Ti si idiot sinko.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
fcbarca kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ma sto je to bilo sa Neymarom....Izgasio prije kraja nisam mogao gledati....

A mislim da se ovo nesmije...Ovo je Van Persie napravio ioa mu je isto ponistilo gol.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ovo je neymar napravio. 

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...
fcbarca kaže...
Boixus Nois PS kaže...

A mislim da se ovo nesmije...Ovo je Van Persie napravio ioa mu je isto ponistilo gol.

zasto ne bi smio? lopta je bila u zraku

12 godina
protjeran
FC Barcelona

kazem da mislim da se ovo nesmije...A i mislim da Ronaldinhu nije ovo upisan kao gol.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Luis enrique: "We deserved more. Always difficult to play against team that parks bus, and they could do that thanks to that early goal."
Enrike, ti si idiot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:13 (Tommy_123).
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

kazem da mislim da se ovo nesmije...A i mislim da Ronaldinhu nije ovo upisan kao gol.

Pa lopta mu nije u rukama, drugo je apsolutno nebitno

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam zasto onda Ronaldinhu na snimci nije priznat gol?Nejsecam se da je zabio ovakav gol.

15 godina
neaktivan
Koja izjava, u stilu Mourinha. Konkretnije je Sociedad napadao, bas borbeno u duelima i sve. Katastrofa.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
fcbarca kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Vi ovo pokusavate opravdati? U principu se onda ni nebi trebao igrati nogomet, zasto jednostavno ne stavis 3 napadaca koji ce konstantno bit uz protivnickog golmana i pokusavat mu ukrast loptu dok je namjerava ispucat? Mislim, ne znam o cem uopce raspravljate......

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Jos najbolje da ce reci : Kriv sam,sto sam da Neymaru i Messiju par daan vise odmora pa danas nisu mogli igrati kad se sezona zakuhtava.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:19 (Boixus Nois PS).
12 godina
FC Barcelona

ne ne, laporta ako dođe će ih sve šutnut i ponovno dovest svoje ljude, što možda i nije loše

16 godina
FC Barcelona

Pa zar po pravilima ne treba biti igrac na odredenoj udaljenosti kada je ispred golmana kod degaziranja lopte iz ruke?

BE HAPPY 要開心 : )
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znao sam,kreten,samo trazi neka opravdanja i izmislja,umjesto da kaze da ja sam shebo stvar,idiot sam...zalosno da cemo ga gledati do kraja sezone,nedaj Boze i iducu,vec mi se sad smucio skupa sa onom upravom koja dovodi ovakve "trenere"...i ono sto je Boixsos reko,kad vidim kakve zamjene imamo,pa to je za plakati,desnog beka jednostavno nemamo,o Alvesu je sve receno,Montoya,a pogotovo Douglas,nema se tu sta reci...veza je nekad bila najjaca,sad imamo posrnulog Xavija,bezidejnog,neprepoznatljivog Iniestu,Rakitića koji se uigrava,Rafinhu koji isto nije jos za 1.momcadi...uopce se ne treba vise ni zivcirati,uz sve ovo nabrojano,prakticki je nemoguce ocekivati nekakve rezultate...dok se ne vrati Laporta skupa sa svojim ljudima,i dok se ne postavi neki dokazani trener bit ce nam isto..samo se nadam da ce i navijaci pokrenuti neku inicijativu jer su ipak i oni dio kluba,pa se nadam se mogu nesto napraviti,jer ovo vise nema smisla da nam kreteni unistavaju klub

13 godina
protjeran
FC Barcelona

treba sazvat prijevremene izbore,na nasem stadionu se cesto mogu vidjeti natpisi "najgora uprava u povijesti".

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Real je kiksao,Barca je kiksala...Atletico je pobjedio....

Sljedece kolo ocekujem pobjede Reala i Barce a pad Atletica kako bi bodovna razlika ostala ista.Teorija zavjere...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "The result is not fair, we deserved more."

Luis Enrique: "Their goal was set-piece, from their we dominated. In the second half we had more chances to score."

Luis Enrique: "We lacked luck in front of goal today. La Real defended very well, very serious game from them.”

Luis Enrique: "We are used to teams putting so many players close to goal. When we score 5, nobody complains. But when we don't..."

Luis Enrique: “To feel sorry afterwards not really any use. Didnt want to over risk players who'd made long journey two days before game.

13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Luis Enrique: "The result is not fair, we deserved more."

Luis Enrique: "Their goal was set-piece, from their we dominated. In the second half we had more chances to score."

Luis Enrique: "We lacked luck in front of goal today. La Real defended very well, very serious game from them.”

Luis Enrique: "We are used to teams putting so many players close to goal. When we score 5, nobody complains. But when we don't..."

Luis Enrique: “To feel sorry afterwards not really any use. Didnt want to over risk players who'd made long journey two days before game.

pametnije bi mu bilo da suti

12 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Znao sam,kreten,samo trazi neka opravdanja i izmislja,umjesto da kaze da ja sam shebo stvar,idiot sam...zalosno da cemo ga gledati do kraja sezone,nedaj Boze i iducu,vec mi se sad smucio skupa sa onom upravom koja dovodi ovakve "trenere"...i ono sto je Boixsos reko,kad vidim kakve zamjene imamo,pa to je za plakati,desnog beka jednostavno nemamo,o Alvesu je sve receno,Montoya,a pogotovo Douglas,nema se tu sta reci...veza je nekad bila najjaca,sad imamo posrnulog Xavija,bezidejnog,neprepoznatljivog Iniestu,Rakitića koji se uigrava,Rafinhu koji isto nije jos za 1.momcadi...uopce se ne treba vise ni zivcirati,uz sve ovo nabrojano,prakticki je nemoguce ocekivati nekakve rezultate...dok se ne vrati Laporta skupa sa svojim ljudima,i dok se ne postavi neki dokazani trener bit ce nam isto..samo se nadam da ce i navijaci pokrenuti neku inicijativu jer su ipak i oni dio kluba,pa se nadam se mogu nesto napraviti,jer ovo vise nema smisla da nam kreteni unistavaju klub

Tu i je problem.Moze Barca imate 300 miliona navijaca na svijetu kad je svaki put na Camp Nou kazalisna publika.Kad god ekipu neide nema navijanja i borenja vec samo ko telad stoje....

Glavna navijacka skupina ''Boixus Nois'' je protjerana sa tribina...Navijaci i uprava su kao misevi i macke...Negovorim o lovasima koji dodu u lozu i malo gleadju utakmicu a malo tipkaju na mobitel nego...

Barcelona daje najvece place igracima i necudi sto nabrojanih 10 igraca koji nemogu igrati za Graficar Vodovod iz Novog Sada,samo sjede i primaju placu...

Zasto drze igraca poput Sergi oberta koji je vec 5 godina u prvoj ekipi a nista zivo nije napravio.Lik stariji od Neymara a ovaj svijetska klasa a Sergi nezna hodat po ravnoj crti. 

Zasto Munir igra ispred Sandra koji je puno okomitiji i korisniji od njega.

Zasto Adama Traore najtrazeniji igrac proslog prijelaznog roka nedobija prilike?

Lik puca po savovima od misica,snage i brzine.Svi na svijetu vide da je potencijal a ovaj konj ga jednom pozvo u prvu momad....

Gledam danas Munira lik ga u duelu izbacio ko budalu,pa da je Adama tu bio utjero bi ga ispod tribina...

Otvorili smo pandorinu kutiju,kad vidim da se onaj lopov Rosell koji je kriv za ove transfere i sankcije i sve sto se dogada, i kad se onmakne onda ponovo slijedi preporod Barce.

13 godina
protjeran

i jos kako je montoya pao na koljena,kao prostitutka.

12 godina
FC Barcelona

maaaaaa da svi smo mi sad treneri

13 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

maaaaaa da svi smo mi sad treneri

samo psihicki poremecena osoba moze igrati u drugom sastavu protiv momcadi koju nismo dobili 7 godina u gostima.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Istina ali Munri nikako nemoze biti ispred Adame Traorea.

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Istina ali Munri nikako nemoze biti ispred Adame Traorea.

pa normalno da ne moze,ali sta to vrijedi sve govoriti kad nas oni ne cuju,ista stvar s ubacajima dani alvesa,ubacio je 500000 puta u svojoj karijeri i 2 puta je dobro ubacio,a enrique to ne vidi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:41 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Onda kad jos vidim kakvi se igraci kupuju,Vermaelen koji ne moze 2 treninga spojiti da se ne ozlijedi,a kamoli da debitira,pa jedan Douglas,koji je tu tek tolko,Montoya koji odlazi iz kluba,ali onda odjednom Enrique ga stavlja zadnje 2 utakmice,pa uz vec nabrojanog Roberta,Munira,jasno je da Barca nema kadar da igra na vise frontova,ma cak nije ni kadar toliko los koliko imamo nesposobnog trenera i upravu,dajem glavu da bi neki svjetski trener nesto i napravio s ovom ekipom,ali to s Enriqeom necemo dozivjeti,bit cemo sretni ako osvojimo i Copa del Rey...

13 godina
protjeran
barcafan12 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Onda kad jos vidim kakvi se igraci kupuju,Vermaelen koji ne moze 2 treninga spojiti da se ne ozlijedi,a kamoli da debitira,pa jedan Douglas,koji je tu tek tolko,Montoya koji odlazi iz kluba,ali onda odjednom Enrique ga stavlja zadnje 2 utakmice,pa uz vec nabrojanog Roberta,Munira,jasno je da Barca nema kadar da igra na vise frontova,ma cak nije ni kadar toliko los koliko imamo nesposobnog trenera i upravu,dajem glavu da bi neki svjetski trener nesto i napravio s ovom ekipom,ali to s Enriqeom necemo dozivjeti,bit cemo sretni ako osvojimo i Copa del Rey...

necemo nista osvojiti,mogli bismo jedino kad bi sada uprava i enrique podnijeli ostavku,a za to su sanse jako male.

13 godina
neaktivan

I ja kazem, ima nesto u tom vasem treneru, mora da je u dogovoru sa Perezom, isto tako vjerovatno je Perez, a mozda i Franko iz groba naredili auto gol. Pazite sad sljedecu utakmicu doma, ako pobjedite ima da vam Perez srusi cijeli stadion, a ako budete izjednacili ide bombardiranje pa ce vam stadion izgledat kao od sahtara...to vjerovatno ce bit Perez dogovru sa rusima koji ce doletit svojim mocnim bomberderima skroz do katalonije da vam "Pokazu" tko je gazda..i tako dalje i dalje...

Naravno cekujem da ovo shvatite jako ozbiljno i previse ksrcu i ocekujem 150 minimalno dislajkova i sta sve ne...al ima i pametnih medju vama koji ce shvatit ovaj moj post i lijepo se nasmijat

Origin ID: ReaLazio
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno nevjerojatno što se dešava u klubu...

Na početku sam lagano i vjerovao Enriqueu, ali ovo stvarno više nema nikakvog smisla. Jedno su rotacije igrača, a drugo je 3, 4 prvotimca ostaviti na klupi na tradicionalno jedom od najtežih gostovanja u sezoni.

A lijepo Marcelo Bielsa nam pred nosom ode u Marseille i tamo radi čuda. A spominjalo ga se već jako dugo kao trenera Barce...

Pričao sam ljetos da se mora dovesti Inigo Martinez koji je danas odigrao odličnu tekmu i tako igra već dvije, tri sezone u prvoj postavi. Mogli smo ga dobiti za cijenu Vermaelena. Iako je Vermaelen odličan igrač, ali ne igra već par sezona zbog ozljeda...

Bartra i Martinez su nam mogli osigurati stoperski par za slijedećih 10 god.

Od Montoye, Roberta nikad igrača za Barcu takvih ima na 1000 ako ne i više koji igraju nogomet. Oni mogu igrati samo neke tekme kupa ili tak neke slabije.

Rakitić je odličan igrač, ali kad god ga gledam u Barci čini mi se da malo tehniči zaostaje za Barcinim igračima, nadam se da je to privremeno zbog taktike (koje nema) i da će se to promijeniti.

Pedro je uvijek davao svoj maksimum i više za ekipu i odlučivao velike utekmice, ali više nije dovoljno dobar za Barcu u najtežim utakmicama.

Mathieu solidan i koristan igrač za rotiranje, ali nije klasa. Bila bi dobra kupovina da smo ga dobili za 10 - 12 milja, ali 20m je previše.

Strašno mi je to sve i lagano mi je muka gledati svaku Barcinu tekmu u zadnje vrijeme...

I ovakvi se možemo još ravnopravno sa svima nostiti. Malo treba da budemo i više od toga, ali ako se nešto ubrzo ne promijeni, a može se trenutno samo trener, mogli bi upasti u crnu rupu iz koje će i najbolji igrači htjeti otići...

Kada je Barca bila stabilnija i razvaljivala, nešto je bilo trulo u Realu i večina vrhunskih igrača je htjela otići prije u Barcu nego u Real. Sada je nažalost obrnuta situacija...

Nadam se da će uskoro nešta promijeniti....

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam da je Barca daleko od savršenosti u ekipi, ali na tom terenu su sinoć izgubili i Real i Atletico, ali i ekipa Guardiole i Tita, očito je da su kod kuće nedodirljivi, nešto slično kad oni dolaze na Camp Nou

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice