zasto je antimadridista suspendiran?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Perez
Zato jer je vrijedo... tocnije mene... Zasluzeno nek se hladi.
Pa i ti si bio na hlađenju
Zato jer je vrijedo... tocnije mene... Zasluzeno nek se hladi.
cime te uvrijedio?
Crocked Real Sociedad nije htio pustiti Martineza prijasnjih godina za 3o milijuna eura a ne za 10.
Pa i ti si bio na hlađenju
Nezasluzeno jer nisam nikoga uvrijedio pa je sve sredio Perez...
...on je mene nazvo ''Konjem Balavim''...
...on je mene nazvo ''Konjem Balavim''...
aha
Crocked Real Sociedad nije htio pustiti Martineza prijasnjih godina za 3o milijuna eura a ne za 10.
30 milijuna mu je buyout klauzula, ali s obzirom da smo kupili jednog prosječnog 30-to godišnjeg stopera za 20 i jednog ozljeđenog za 15 Inigo bi bio med i mlijeko pogotovo jer sad više nesmijemo kupovat jedno vrijeme...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/barcelona-puca-po-savovima-zestoka-svadja-messija-i-enriquea---367406.html
Zašto nema ove teme u podforumu Sport?
I evo je nazad.. Lol nestala mi skroz sa foruma
igraci su vidno potreseni jucerasnjim porazom,neke je poraz toliko dotukao da razmisljaju o samoubojstvu.
A sta bi trebali, se ubit zato jer su izgubili od srcanije momcadi i ekipe koja se ubila da dode do ta 3 boda. Izgubili, izgubili... ni prvi nit zadnji put... bolje da su takvi nego da im moral padne.
Da ne ispadne da branim Enriquea, izveo je katastrofa sastav, ali obrana nam je prvi puta unazad cijelog desetljeća na nivou, jako malo golova primamo
Napad.. Messi i Neymar izvlače, Suareza se čeka ko zapetu pušku
Ali vezni red, Rakitić koji dodaje prvom do sebe, Xavi već u godinama nešto pokušava, Iniesta koji stalno pokušava ali je drastično opao u igri, praktički je prodao dva gola tokom ove sezone (jedan i RMu)
Mislim kako bi trebalo samo motivirat vezni red, dovesti možda nekog iz mlađe ekipe ili dat Rafinhi priliku, ima on talenta.. Thiago je više igrao i bolje se pokazao u Barci, ali ga je Pep odvukao sa sobom
Da ne ispadne da branim Enriquea, izveo je katastrofa sastav, ali obrana nam je prvi puta unazad cijelog desetljeća na nivou, jako malo golova primamo
Napad.. Messi i Neymar izvlače, Suareza se čeka ko zapetu pušku
Ali vezni red, Rakitić koji dodaje prvom do sebe, Xavi već u godinama nešto pokušava, Iniesta koji stalno pokušava ali je drastično opao u igri, praktički je prodao dva gola tokom ove sezone (jedan i RMu)
Mislim kako bi trebalo samo motivirat vezni red, dovesti možda nekog iz mlađe ekipe ili dat Rafinhi priliku, ima on talenta.. Thiago je više igrao i bolje se pokazao u Barci, ali ga je Pep odvukao sa sobom
tesko mi je sto ovo govorim,ali cini mi se da cemo se morati poceti rijesavati legendi kluba kao liverpool i celzi,ovako vise ne ide,dosta igraca igra na osnovi starih zasluga.
A kako da udu u formu kad ih ovaj stalno mijenja,cijeli sastav...ja mislim da od pocetka sezone u 2 utakmice nije igralo istih 11,kad neki igrac i krene igrati dobro,tipa Pique koji je cak poceo i zabijati,Enrique ga ostavi na klupi,ko i jucer...ne kazem,nije to do trenera sto su oni drasticno pali,ali opet je on taj koji mora znati izvuci najbolje od svakog...
Rjesavanje legendi?Dokad bi trebao igrati,mozda do 39. godine i zauzimati mjesto nekim mladjim igracima...
Zubizarreta dobio otkaz.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Zasluženo, Puyola za predsjednika :)
Zubizaretta je BIO nogometni direktor, ne predsjednik, a da bi valjalo staviti Puyola na njegovo mjesto, valjalo bi.
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Službeno: Andoni Zubizarreta je smijenjen sa funkcije sportskog direktora kluba!
To je znak da nece ni Enrique dugo ako ovako nastavi...
Još Bartolomeu i tata Laporte se vraća. Kad su izbori?
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Real eyes realize real lies...
Ziher, pa zašto?
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Real eyes realize real lies...