FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.852.712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
circle kaže...
Samo vi zivite u neznanju, na kraju sezone ce vam netko treci bit kriv sto necete nista osvojiti, a lessi koji prehoda cijelu tekmu je odlican igrac... Hahahahahahah
zzalim vas, vise mi nije ni zanimljivo prepucavanje sa vama jer vise niste jednu klasu losiji, vec dvije... Poor kids... Hahahahhaa

Čekaj da nađem di je ono ignore....

Našao sam. {#}

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i zanimljiv podatak o "padu forme" Messija

U ovoj kalendarskoj godini (znači od 1.1.2014. do danas) Messi je zabio JEDNAKO golova kao i Ronaldo iz igre

U prijevodu, oduzmite obojici penale i dobit ćete jednak broj, toliko o padu Messijeve forme i DRAAASTIČNOM povećanju Ronaldove, tak bi i ja bio najbolji na svijetu lol

13 godina
FC Barcelona

Messi nije pao u formi, to samo neznalice mogu reci. Pao mu je broj golova zbog losije realizacije, a i srece nema, koliko je samo precki pogodio. Igra kao i prije, ali losija je igra tima pa to ne dolazi toliko do izrazaja.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cirlce je zeljan paznje,samo nemojte odgovarati na njegove poruke i nece se vise vracati ovamo.Ako bude vrijedao samo ga prijavite.

Jucer odkako je Messi isao na desnu stranu,a Suarez na spica utakmica se okrenila.

Suarez na sebe veze uvijek 2 igraca sto mu daje Messiju prostora...A za Suareza je vidljivo da ga lopta neslusa jer mu se dbija od noge...

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 14:57 (Boixus Nois PS).
12 godina
circle kaže...
ljudi bez ljutnje, ali kada cete shvatiti da Messi nije u formi i da vise nikada nece ni biti kao prije 2 godine. Njegova karijera je gotova, on sada bude sve losiji, i ocito je da cijela ekipa pati zbog njega i njegove autisticne sebicnosti...

pomiješao si messija i ronalda

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Cirlce je zeljan paznje,samo nemojte odgovarati na njegove poruke i nece se vise vracati ovamo.Ako bude vrijedao samo ga prijavite.

Jucer odkako je Messi isao na desnu stranu,a Suarez na spica utakmica se okrenila.

Suarez na sebe veze uvijek 2 igraca sto mu daje Messiju prostora...A za Suareza je vidljivo da ga lopta neslusa jer mu se dbija od noge...

Žao mi je što je Neymar izašao, jer kako je Suarez preuzeo tu špicu bilo bi i previše prostora za Neymara, Messija i Suareza.. I još poneko ubacivanje iz veznog reda :)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bome jest,tako je...Suarez nije na svojih 30% a vec radi puno toga za ekipu.

Neymar je sve bolji i bolji...Jednog dana sigurno najbolji igrac na svijetu.

15 godina
FC Barcelona

I onda će realovci doći u ovu temu prigovarati kakve Barca to ima navijače, a svoje pacijente poput ovog circlea ne vide.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
Ljudi stvarno neznam zasto administrator brise moje postove kad u njima nema nikakvog vrijedanja, vec cinjenice... Ocito me prijavljujete zbog nedostatka argumenata... Nogometnih argumenata... I da, i dalje govorim sa potpunom sigurnoscu da je Suarezu barca bila cisti promasaj, mjesto gdje se ne bude dalje normalno usavrsavao i razvijao kao sto bi to bio slucaj da je dosao u kraljevski nam klub... Tek tada bi on pokazao svoje mogucnosti, a ne pokusaje da se messiju namjesta svaka lopta, iako messi na utakmici pretrci manje od drugoligaskog golmana. Lijep pozdrav obicni smrtnici
12 godina
FC Barcelona

12 godina
circle kaže...
Ljudi stvarno neznam zasto administrator brise moje postove kad u njima nema nikakvog vrijedanja, vec cinjenice... Ocito me prijavljujete zbog nedostatka argumenata... Nogometnih argumenata... I da, i dalje govorim sa potpunom sigurnoscu da je Suarezu barca bila cisti promasaj, mjesto gdje se ne bude dalje normalno usavrsavao i razvijao kao sto bi to bio slucaj da je dosao u kraljevski nam klub... Tek tada bi on pokazao svoje mogucnosti, a ne pokusaje da se messiju namjesta svaka lopta, iako messi na utakmici pretrci manje od drugoligaskog golmana. Lijep pozdrav obicni smrtnici

ispričavam se na duplom postu, morao sam

12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...
circle kaže...

ispričavam se na duplom postu, morao sam

HAHAHAHA

11 godina
protjeran
sada da sam ja zlostavljani barcelonas plakao bi zbog lose provokacije i prijavljivao tati adminu, ali na svu srecu nisam... I nisam nogometno neuk, iako sam trenutno u takvoj temi... Hahhahahah
12 godina
protjeran
circle kaže...
sada da sam ja zlostavljani barcelonas plakao bi zbog lose provokacije i prijavljivao tati adminu, ali na svu srecu nisam... I nisam nogometno neuk, iako sam trenutno u takvoj temi... Hahhahahah

hahaha

15 godina
neaktivan
Za dva tjedna dolazi Sevilla... http://gfycat.com/FewUnitedAfricanaugurbuzzard#
Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidio sam gol na sazetcima...stvarno lijep gol...Denis Suarez igra standardno tamo cak je i pogodio precku...

15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Za dva tjedna dolazi Sevilla... http://gfycat.com/FewUnitedAfricanaugurbuzzard#

Težak raspored nas čeka...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyol: "I miss playing. If it wouldn't have got these injuries, I would still be playing at Barça."

15 godina
neaktivan
Danas opet mozda Douglas... valjda se poboljsao i ohrabrio jer u debiju je bio bez ucinka. Razumijem da Montoya ne igra jer u njemu ne vide rjesenje za buducnost, ali ni Douglas ne drzi vodu.
Real eyes realize real lies...
12 godina
circle kaže...
Samo vi zivite u neznanju, na kraju sezone ce vam netko treci bit kriv sto necete nista osvojiti, a lessi koji prehoda cijelu tekmu je odlican igrac... Hahahahahahah
zzalim vas, vise mi nije ni zanimljivo prepucavanje sa vama jer vise niste jednu klasu losiji, vec dvije... Poor kids... Hahahahhaa

Morao sam

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

hahaha jesi ga izdominirao

Losing all hope was freedom
14 godina
FC Barcelona

Barça: Bravo, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Rafinha, Munir, Messi, Pedro

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

Barça: Bravo, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Rafinha, Munir, Messi, Pedro

???

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet se Lucho zayebava, samo neka nastavi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma promasaj od trenera,kao da je Barca osvojila prvenstvo pa imamo luksuza na ovakav sastav,ma bezveze,razocaro me lik totalno,umjesto da na ovakvim utakmicama uigrava Suareza Messija i Neymara on stavi Pedra i Munira...odmah mi se ni ne gleda utakmica

17 godina
FC Barcelona

On ce to i na tekmama na Camp Nou....navijaci su jedva cekali da mogu gledat nadigravanje Munira i Pedra 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
david7 kaže...

{#}

Samo on zna šta je htio postići sa ovim sastavom. Kao da gledam Tatu Martina, isti.

http://freebitco.in/?r=624635
15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima neko dobar link,ovi rusi sa sopcasta udaraju po reklamama...

17 godina
FC Barcelona

Nemrem vjerovat da ih Almeria stišće, već su imali 3-4 dobre prilike

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice