zzalim vas, vise mi nije ni zanimljivo prepucavanje sa vama jer vise niste jednu klasu losiji, vec dvije... Poor kids... Hahahahhaa
Čekaj da nađem di je ono ignore....
Našao sam. 
Čekaj da nađem di je ono ignore....
Našao sam. 
Evo i zanimljiv podatak o "padu forme" Messija
U ovoj kalendarskoj godini (znači od 1.1.2014. do danas) Messi je zabio JEDNAKO golova kao i Ronaldo iz igre
U prijevodu, oduzmite obojici penale i dobit ćete jednak broj, toliko o padu Messijeve forme i DRAAASTIČNOM povećanju Ronaldove, tak bi i ja bio najbolji na svijetu lol
Messi nije pao u formi, to samo neznalice mogu reci. Pao mu je broj golova zbog losije realizacije, a i srece nema, koliko je samo precki pogodio. Igra kao i prije, ali losija je igra tima pa to ne dolazi toliko do izrazaja.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Cirlce je zeljan paznje,samo nemojte odgovarati na njegove poruke i nece se vise vracati ovamo.Ako bude vrijedao samo ga prijavite.
Jucer odkako je Messi isao na desnu stranu,a Suarez na spica utakmica se okrenila.
Suarez na sebe veze uvijek 2 igraca sto mu daje Messiju prostora...A za Suareza je vidljivo da ga lopta neslusa jer mu se dbija od noge...
pomiješao si messija i ronalda
Cirlce je zeljan paznje,samo nemojte odgovarati na njegove poruke i nece se vise vracati ovamo.Ako bude vrijedao samo ga prijavite.
Jucer odkako je Messi isao na desnu stranu,a Suarez na spica utakmica se okrenila.
Suarez na sebe veze uvijek 2 igraca sto mu daje Messiju prostora...A za Suareza je vidljivo da ga lopta neslusa jer mu se dbija od noge...
Žao mi je što je Neymar izašao, jer kako je Suarez preuzeo tu špicu bilo bi i previše prostora za Neymara, Messija i Suareza.. I još poneko ubacivanje iz veznog reda :)
Bome jest,tako je...Suarez nije na svojih 30% a vec radi puno toga za ekipu.
Neymar je sve bolji i bolji...Jednog dana sigurno najbolji igrac na svijetu.
I onda će realovci doći u ovu temu prigovarati kakve Barca to ima navijače, a svoje pacijente poput ovog circlea ne vide.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
ispričavam se na duplom postu, morao sam
ispričavam se na duplom postu, morao sam
HAHAHAHA
hahaha
Real eyes realize real lies...
Vidio sam gol na sazetcima...stvarno lijep gol...Denis Suarez igra standardno tamo cak je i pogodio precku...
Težak raspored nas čeka...
Puyol: "I miss playing. If it wouldn't have got these injuries, I would still be playing at Barça."
Real eyes realize real lies...
Morao sam
hahaha jesi ga izdominirao
Barça: Bravo, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Rafinha, Munir, Messi, Pedro
Barça: Bravo, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Rafinha, Munir, Messi, Pedro
???
Opet se Lucho zayebava, samo neka nastavi.
Ma promasaj od trenera,kao da je Barca osvojila prvenstvo pa imamo luksuza na ovakav sastav,ma bezveze,razocaro me lik totalno,umjesto da na ovakvim utakmicama uigrava Suareza Messija i Neymara on stavi Pedra i Munira...odmah mi se ni ne gleda utakmica
On ce to i na tekmama na Camp Nou....navijaci su jedva cekali da mogu gledat nadigravanje Munira i Pedra

Samo on zna šta je htio postići sa ovim sastavom. Kao da gledam Tatu Martina, isti.
Ima neko dobar link,ovi rusi sa sopcasta udaraju po reklamama...
Nemrem vjerovat da ih Almeria stišće, već su imali 3-4 dobre prilike