FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.853.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Moglo je biti 2-1,1-2

Neymar napravio par prodora kroz 3-4 igraca,svakom je utakmicom sve bolji.

Messi-Kad je dao gol maknuo se iz sredine i dao mjesto Suarezu

Suarez  se trudi jos nije uigran to je vidljivo

Bartra i Alba nas drze u obrani,Mascherano ostar kao britva

Sredina dosta lose.Busqets ajde moze nekako proci,Xavi los,Raktiic nista bolji iako je imao jedno odlicno dodavanje za Neymara.

Dani Alves.Sto reci?

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
FC Barcelona

kako bi nas ivano rekao,igramo ko k****.

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...
fakEEE kaže...

hahaha

Moram se malo nasmijati s obzirom na vase odusevljenje takvim đipsi golom gdje nije bilo ni golmana s obzirom na cjelokupan dojam i igru Barcelone.

"hahaha" mi nismo odusevljeni golom kao golom, već borbenosti Bartre i golu glavom od strane igrača visokog metar i šišćevap

Da, igra je katastrofa, ali kad pogledam City koji gubi 2:1, ovo je sasvim solidno

Pa ne smijem se ja igri Barcelone, jbga nisu poslozeni, smijem se kako u jednom trenutku pljujete po svem zivom a kad se da gol na prazan gol ispada kao da je Messi zakucao iz kornera pored Ramosa i Godina.....

I moram priznati da sam doista razocaran Suarezom, nisam siguran koliko je to igrac koji odgovara trenutnom stilu Barcelone, a i to je igrac za kojeg sam smatrao da ce si sam stvarati prilike i prolaziti kao britva kroz suparnicku obranu no nista zasada....

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Pa ne smijem se ja igri Barcelone, jbga nisu poslozeni, smijem se kako u jednom trenutku pljujete po svem zivom a kad se da gol na prazan gol ispada kao da je Messi zakucao iz kornera pored Ramosa i Godina.....

I moram priznati da sam doista razocaran Suarezom, nisam siguran koliko je to igrac koji odgovara trenutnom stilu Barcelone, a i to je igrac za kojeg sam smatrao da ce si sam stvarati prilike i prolaziti kao britva kroz suparnicku obranu no nista zasada....

Ti ne shvaćaš jednu stvar, on je najmanji igrač na terenu, a najveći u skoku pored STOPERA, zato je to GOL!

Liverpool je lani igrao taktiku na posjed, i dosta golova je Suarez sam sebi namjestio, samo što nije igrao od ljeta nogomet..

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ti ne shvaćaš jednu stvar, on je najmanji igrač na terenu, a najveći u skoku pored STOPERA, zato je to GOL!

Liverpool je lani igrao taktiku na posjed, i dosta golova je Suarez sam sebi namjestio, samo što nije igrao od ljeta nogomet..

Je da je stoper u trenutku upucivanja lopte bio 5m od Messia, ali nema veze, je, super je gol i akcija gdje je svijeca poslana do korner zastavice i cjelokupan dojam opcenito ... Sta cu se raspravljat hehe :)

12 godina
FC Barcelona

suarez fulao zicer nad zicerima, trebat će on još dosta vremena za prilagodbu

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Suarez je izgubio sigurnost,a on apsolutno odgovara stilu Barce.Cim se zna naci u gol prilici to je dobar znak

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
FC Barcelona

nema tu kruha dok se igra za rekorde,a ne za ekipu.

17 godina
kexzoR kaže...

Primjera radi, Maribor 1-0 Chelsea {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
kexzoR kaže...

Primjera radi, Maribor 1-0 Chelsea {#}

Izjednačili upravo. City još uvijek gubi lol

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
FC Barcelona

Eto i crveni, ako sad Suarez ne zabije....{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

2km manje pretrčanih nego kod Ajaxa.. Nevjerovatno, nekad smo u ovim minutama znali imat po 95km pretrčanih.. Katastrofa zalaganje što se tiče trke i presinga

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I IZJEDNACEEN JEE!!!! MESSI <3

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa toooooooooooooo, Messi, you legend !

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
FC Barcelona

bravo raketa

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 22:22 (Del_Boy97).
16 godina

Gdje su sad oni što su ga htjeli prodati??

http://freebitco.in/?r=624635
12 godina
FC Barcelona

prodati ga nitko nije htio, čovjek se zezao to što ti nisi shvatio sarkazam tvoj problem

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi u drugom poluvremenu napravio svoj show.Opet je pokazao zasto je najbolji igrac na planeti.Steta sto nije i 3. gol zabio...

Suareza mi je zao najvise,kako je covjek zeljan igre i kako se bori ali ga nece lopta nikako...Morat ce i on proraditi.

Bartra je momak koji bez greske igra svaku utakmicu,dosada u kraijeri nejsecam se njegove greske.Svaka mu cast.

Drugo poluvrijeme teska kontrola utakmice,osim kad je dani Alves pustio igraca na skoku pa je bila stativa a ostalo sve 5.

Jedino bih volio da gaze protivnike do 4-5 razlike...

This time next year we&amp;#39;ll be millionaires
16 godina
Del_Boy97 kaže...

prodati ga nitko nije htio, čovjek se zezao to što ti nisi shvatio sarkazam tvoj problem

Samo se ti tješi..

12 godina
FC Barcelona

čime bi se ja tješio, kakve su to gluposti

16 godina
Del_Boy97 kaže...

Rekao si da je to sarkazam, pa sam ti rekao da se tješiš, jer je lik to stvarno mislio. Tako ako nemaš šta pametno za pisati, nemoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 23:00 (x18x05x).
15 godina
FC Barcelona
Ray Hudson: "Messi could nutmeg a mermaid."

http://t.co/UR3dWqChNl
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
x18x05x kaže...
Del_Boy97 kaže...

Rekao si da je to sarkazam, pa sam ti rekao da se tješiš, jer je lik to stvarno mislio. Tako ako nemaš šta pametno za pisati, nemoj.

Ja sam sarkazmom odgovorio jer su se ovdje našli "pravi" navijači koji bi htjeli prodati xavia i messia

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

11 godina
protjeran
ljudi bez ljutnje, ali kada cete shvatiti da Messi nije u formi i da vise nikada nece ni biti kao prije 2 godine. Njegova karijera je gotova, on sada bude sve losiji, i ocito je da cijela ekipa pati zbog njega i njegove autisticne sebicnosti...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Preljepa kompilacija, stvarno se vidi razvijanje tokom godina

Ali nešt mi je došlo do izražaja, što dalje ide to manje slavi golove, odnosno sve slabijeg intenziteta - manjak žeđi za golovima, dodijalo mu više zabijat?

16 godina
circle kaže...
ljudi bez ljutnje, ali kada cete shvatiti da Messi nije u formi i da vise nikada nece ni biti kao prije 2 godine. Njegova karijera je gotova, on sada bude sve losiji, i ocito je da cijela ekipa pati zbog njega i njegove autisticne sebicnosti...

Hvala.

Sad se probudi. {#}

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
circle kaže...

Mali ne dipr, vidno je pao u formi, al njegova karijera je daleko od gotove ;)

Navijaš za Real (Ronalda) sigurno, ako on može sa 30 godina onda mogu svi.. Samo čekaj dok Ronaldo sruši još koji rekord pa da Messi ima još više motivacije :))

11 godina
protjeran
Samo vi zivite u neznanju, na kraju sezone ce vam netko treci bit kriv sto necete nista osvojiti, a lessi koji prehoda cijelu tekmu je odlican igrac... Hahahahahahah
zzalim vas, vise mi nije ni zanimljivo prepucavanje sa vama jer vise niste jednu klasu losiji, vec dvije... Poor kids... Hahahahhaa
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Lessi" je jučer riješio utakmicu.. ove sezone obično Neymar to rješava samo što ti zbog Ronalda pratiš samo Messija ;)

Barcelona za razliku od Reala ima raznovrsnije napadače, odnosno golgetere

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice