FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.867.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

Messi dva penala do sad promasio,nije vise uopste siguran.Nadam se da ce da bude bolje 

Da, dva penala zaredom. 

Stvarno nije više na onoj razini, znam da je teško držat onakav tempo kakav je sam sebi nametnuo, ali drastično je pao u igri. Nema to veze sa statistikom i brojkama, one će uvijek varirati. Problem je što on uopće više nema onu probojnost i dribling kakav je imao prije, ko da se dosta usporio, više se štedi. Više i ne igra špicu, sad je on neki asistent, a po loptu mora na centar, i onda doda na lijevu stranu, gotovo uvijek. Čudno, kao da mu je dosadilo...

Blijesne tu i tamo sa potezom kakvog samo od njega možemo očekivati, ali nije to više ono....

Hex, ti si nešto zadovoljan jeli, neka...

Bliži se 26.10, nemoj da ti splasne to zadovoljstvo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 15:19 (barcaINTER).
15 godina
barcaINTER kaže...
Hex, ti si nešto zadovoljan jeli, neka...

Ne kužiš sarkazam

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da nam nema Messija zadnje 2-3 sezone nas ne bi bilo na mapi,toliko o njegovom padu u igri,dalje necu nista komentirati

17 godina
Nije pao u igri, pao je u zabijanju golova
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
FC Barcelona

Pa sta je s vama? Cim covjek ne zabije penal koji i onako nije postojao odma je drasticno pao.

Pa Messi igra odlicno ovu sezonu, malo je pala realizacija (Rayo Vallecano) i odma je los. Doci ce golovi, to sigurno.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema to veze s golovima...

On nakon ozlijede nije onaj stari, prošlu sezonu, pa i ovu, uglavnom odkad se počeo šetati po terenu nakon što izgubi loptu.

Jednostavno nema onu brzinu i probojnost više, onu lakoću kad se to čini jednostavno, a ustvari je jako teško za izvest. Nisu meni bitni golovi, ni promašeni penali, ne razumijete me. Messi i dalje igra na vrhunskom nivou, ali prije je bio na nestvarnoj razini, ali doslovno. Ne može mi nitko reći da igra ko prije.

Čak se to vidi i po njegovim udarcima prema golu, jednostavno nisu više onako rutinski i sigurno izvedeni..bilo iz igre ili iz prekida.

Netko je prije rekao da nije Mesija zadnje dvije sezone, da nas ne bi bilo na mapi, to je točno, ali samo zato jer su svi ostali bili nesposobni.

A vi koji se hvatate samo penala, evo jel normalno za njega da od zadnja 4 penala, 3 ne pogodi. A ta tri je pucao ko amater, meni se čini da je to odraz njegove nesigurnosti, a vi mislite što hoćete.

Sad, jel mu žena ne da pipe, ili ga nervira ovo sa sudom, neznam, ali očito nešto je..

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 18:40 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je više/manje isti igrač kao i prije, Barca se drastično promjenila i tu treba tražiti krivca, ali sada ovo ide na bolje.

13 godina
FC Barcelona

Messi igra isto kao i prije, nema razlike.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi moze kako hoce. Drugi kako mogu.

Da je danas živ imao bi 170 godina.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

evo upravo dobih potpis alena halilovica :D sutra nosim dres da mi se raketa potpise...najljepsi trenutak u mome zivotu,da sad umrem,umro bih s osmjehom na licu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 19:27 (kexzoR).
15 godina
FC Barcelona
Španjolska protiv Luksemburga: De Gea, Carvajal, BARTRA, PIQUE, ALBA, BUSQUETS, Koke, INIESTA, Silva, Alcacer, Diego Costa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

evo upravo dobih potpis alena halilovica :D sutra nosim dres da mi se raketa potpise...najljepsi trenutak u mome zivotu,da sad umrem,umro bih s osmjehom na licu.

Previše cijenis balavce koji si ni guzicu sami neznaju obrisati...

13 godina
FC Barcelona

Alen Halilovic signature {#} {#} Kako placem...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
kexzoR kaže...

Lol mladi brat isao s njim u vrtic 4 godine i u osnovnu na jordanovac

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
FC Barcelona

e a moja frendica išla sa njim u 3. gimnaziju ahhhahahaha

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez uvaljao 2 gola zasada, jedan od ta dva je lob i to prekrasan :) Samo trpaj majstore.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
FC Barcelona

evo 1 gol suarez adanas protiv Omana...Kako je lik opasan...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav majstor, kakva lakoća.

13 godina
FC Barcelona

Branic Omana vrhunski reagirao... stoji od Suareza 5m... da se skupimo 11 na stadionu i da se nikad nismo vidli razbijemo ih par razlike.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj kad ste čuli za Oman? Ja stojim iza svojih riječi da danas svi znaju igrat nogomet (SP 2014) ali nikad čuo za ove..

Je, lijep gol, lob golmana na par metara i sve stoji, ali ovo je ekipa u rangu naše treće lige

17 godina
Del_Boy97 kaže...

e a moja frendica išla sa njim u 3. gimnaziju ahhhahahaha

Pa da lol, "zvijezda"

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta bi dao da Messi srusi Zaru na Bernabeu, pa je li moze lijepse?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos 11 dana i zvijer će bit puštena :)

15 godina
FC Barcelona

Hat-trick Neymara protiv Japana. U čudesnoj formi je ove sezone.

Evo zabio i četvrti!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 14:25 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

Messi u 30 minuta 2 gola i assist, drugi gol odlican.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
FC Barcelona

Na današnji dan prije točno 10 godina, za Barcelonu je debitirao tada 17-godišnji Messi. Sve ostalo je povijest...

15 godina
FC Barcelona

Jedan nevjerojatan podatak.

Since 2009, Messi is the player with most goals, most assists, most key passes, and most successfull dribbles in La Liga.

Mislim da nikad niti jedan igrač nije bio tako dominantan u svim poljima. Mislim, samo razmislite o ovome, najbolji strijelac, najbolji asistent, najbolji dribler, najbolji paser. To je čudo da je jedan igrač u svemu tome najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 15:35 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

umro bi glup

15 godina
FC Barcelona

Igrači nominirani za najboljeg napadača La Lige prošle sezone: Diego Costa, Cristiano i Carlod Vela.

Vela umjesto Messija. Koja j*bena smijurija je ta liga ponekad, toliko su pristrani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 17:18 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice