FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.867.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Meni komicno sto Ronaldo trpa, samo reda hattrickove, onda pogledam golove ono sve tap in-ovi, pogotovo zadnji od jucer, Pepe napuca u njega ono gol... daje golove ko Mandzukic za Bayern. Al tu i tamo mu se desi koji tezi, npr. onaj glavom s tocke 11-erca. Nije hejt nego realno, najopasniji su preko te veze Bale-Ronaldo, to treba zatvoriti i dobro je. Naravno ako nas ne naguze preko kornera i prekida, to im je vec poznati napad. U igri je pitanje samo sto moze Alves protiv Ronalda i je li Bale brzi i od Mathieua :). A opcenito sto se tice Barce vidi se problem kod gubljenja posjeda, protiv PSG-a i Raya pogotovo, ne znam sta im se desava u tom segmentu...
Real eyes realize real lies...
15 godina
N3N0 kaže...
Meni komicno sto Ronaldo trpa, samo reda hattrickove, onda pogledam golove ono sve tap in-ovi, pogotovo zadnji od jucer, Pepe napuca u njega ono gol... daje golove ko Mandzukic za Bayern. Al tu i tamo mu se desi koji tezi, npr. onaj glavom s tocke 11-erca. Nije hejt nego realno, najopasniji su preko te veze Bale-Ronaldo, to treba zatvoriti i dobro je. Naravno ako nas ne naguze preko kornera i prekida, to im je vec poznati napad. U igri je pitanje samo sto moze Alves protiv Ronalda i je li Bale brzi i od Mathieua :). A opcenito sto se tice Barce vidi se problem kod gubljenja posjeda, protiv PSG-a i Raya pogotovo, ne znam sta im se desava u tom segmentu...

Vezni red ne štima baš u fazi napada, jedino kad Xavi igra to izgleda barem malo smislenije. Problem je što naši vezni igrači stoje predaleko jedni od drugih u odnosu na prošle sezone, bar imam takav dojam gledjaući, recimo Rakitić i Iniesta kad igraju zajedno, obojica stoje skoro na krilu. Milsim da je stvar u tome da Lucho želi da vezni igrači svojom trkom pomažu Daniju i Albi koji puno puta ostaju naprijed. Rakitić to radi vrlo dobro. Ali onda faza napada pati.

Oni bi češće trebali koristiti Mathieu-a na bočnoj poziciji jer ne odlazi puno naprijed. Pa i Montoyu, čovjek je zaslužio priliku pored ovakvog Alvesa. Jednostavno u današnjem nogometu je samoubojstvo igrati sa dva tako ofenzivna igrača na bočnim pozicijama kakvi su Dani i Alba, a da uz to igraš sa samo jednim zadnjim veznim.

Zbog svega toga pati i Busquets koji ove sezone (pa i prošle) vidljivo nije baš na razini na kakvoj je bio prije. Ostali vezni igrači često stoje predaleko pa on nema opcije za dodavanje, a uz sve to uvijek mora sam pokrivati Danija i Albu natrag.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 9:12 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

daniju treba zapovjedit da ostanr više izaa jer je beskoristan u napadu, oni njegovi ubačaji su samo takvo bacanje posjeda u vjetar

15 godina
neaktivan
Problem je sto Enrique zeli stisnuti napad, a to bas ne funkcionira ako nemas podrsku s krila. Ako imaju podrsku bekova pati obrana, a to onda zatvaraju Rakitic i Iniesta. Zasto to nije funkcioniralo protiv PSG-a koji ih je ubio presingom i brzom kombinatorikom u stilu ATM-a, ne znam. Ali za sada u La Ligi funkcionira, naravno dosta zahvaljujuci Bravu.

Busquets je pogotovo lose odigrao protiv PSG-a, u par navrata se glupirao i gubio loptu sto nije njegov stil. On je po meni opcenito opao u ofenzivnom dijelu, vise lopti prema naprijed posalju Pique i Mascherano nego on. A to uz slabog Iniestu i obrambeno orijentiranog Rakitica bas i ne pomaze napadu. Lopte kao Piqueova za Messija bi trebale biti glavno oruzje protiv momcadi kao sto su PSG i Real...

Sto se tice Alvesa, treba pricekati Suareza koji dolazi ispred njega, ako njih dvojica stvore neku kemiju skupa s Messijem (a znam da je Alves jedini RB sposoban za to ako je u formi), moglo bi biti ubojito. Jer on s Pedrom prakticki ne moze kombinirati jer taj bezglavo trci, a Rakitic mu samo vraca loptu i nema sto nego ubaciti. Inace nisu njegovi ubacaji uvijek ocajni nego napadaci jednostavno ne ulaze u prostor kao sto to radi npr. Ronaldo, Benzema... Neymar, Messi i Munir ne mogu ni iz kornera zabiti, to sve govori.
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Problem je sto Enrique zeli stisnuti napad, a to bas ne funkcionira ako nemas podrsku s krila. Ako imaju podrsku bekova pati obrana, a to onda zatvaraju Rakitic i Iniesta. Zasto to nije funkcioniralo protiv PSG-a koji ih je ubio presingom i brzom kombinatorikom u stilu ATM-a, ne znam. Ali za sada u La Ligi funkcionira, naravno dosta zahvaljujuci Bravu.

Busquets je pogotovo lose odigrao protiv PSG-a, u par navrata se glupirao i gubio loptu sto nije njegov stil. On je po meni opcenito opao u ofenzivnom dijelu, vise lopti prema naprijed posalju Pique i Mascherano nego on. A to uz slabog Iniestu i obrambeno orijentiranog Rakitica bas i ne pomaze napadu. Lopte kao Piqueova za Messija bi trebale biti glavno oruzje protiv momcadi kao sto su PSG i Real...

Sto se tice Alvesa, treba pricekati Suareza koji dolazi ispred njega, ako njih dvojica stvore neku kemiju skupa s Messijem (a znam da je Alves jedini RB sposoban za to ako je u formi), moglo bi biti ubojito. Jer on s Pedrom prakticki ne moze kombinirati jer taj bezglavo trci, a Rakitic mu samo vraca loptu i nema sto nego ubaciti. Inace nisu njegovi ubacaji uvijek ocajni nego napadaci jednostavno ne ulaze u prostor kao sto to radi npr. Ronaldo, Benzema... Neymar, Messi i Munir ne mogu ni iz kornera zabiti, to sve govori.

Neymar Messi i Munir ni iz kornera enmogu zabiti?! WTF

Ako zeli da napadaci stoje bllize jedni drugima onda na na strani imamo po jednog igraca i to znaci da nezele ici preko krila.

Neznam koje ti uatkmice gledas,ali napadacima je lakse kombinirati kad su jedni blize drugima.Prosle sezone je svako na svojem krilu stjao i nije bilo kemije izmedju njih.

To za Alvesa se lazem ali Suarez nece igrati desnog napadaca u jacim utakmicama to je jasno ko dan.Messi oprotiv PSG-a se stalno izvlacio na desnu stranu i mjenjao sa Pedrom.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Pa ne mogu, oni na dobre ubacaje ni ne pokusavaju skociti, ovaj premrsav, ovaj prenizak, Munir tu i tamo skoci dobro. Nama je jbni Verratti zabio koji ima metar 65, a ne sjecam se zadnjeg gola glavom Barcinih napadaca, pogotovo iz kornera. Ocajni su u tome i to je cinjenica. Od Puyola se tu moze najvise nauciti jer za zabiti iz kornera najcesce moras lavovski skociti. Danas Bartra po meni najbolje skace i ne treba mu puno prilika za dobar pokusaj iz kornera. A nizi je od Busquetsa, Piquea... go figure. Tako da ne znam cemu taj WTF... kazes ne zele ici preko krila, dobro pa zasto onda Iniesta i Rakitic stoje onako siroko na terenu i nemaju skoro nikakav ucinak prema naprijed (u prijevodu Rakitic ga ima koliko i kod Kovaca u repki, par dobrih lopti i mozda neki udarac)? Zasto se prekjucer Mathieu par puta probio naprijed, je li on bek koji dolazi s krila ili postoji neki tvoj poseban naziv za to? I Suarez ce igrati desnog napadaca u paru s Neymarom, a Messi poluspica, jasno ko noc i dan.
12 godina
protjeran

Pa ljudi imaju po 1.70 i ti bi da on zabijaju iz kornera -.-''

Rakitic i Iniesta stoje malo sire jer se Messi izvlaci ispred njih.

Pa sto da je Mathieu otisao par puta naprijed hahaha....Sto ako je defanizvniji znaci da nesmije centar prijeci?

A to za Sureza - nije nego.

Koja to 2 napadaca igraju u paru a stoje daleko jedan od drugog?Il ti msilis da bi Suarez trebo igrati laznu devetku.

A neznam sto da ti kazem

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Rakitic i Iniesta stoje malo sire jer se Messi izvlaci ispred njih.

stoje malo sire jer enrique zahtjeva da pomazu bekovima, nema to veze sa messijen. i prije se on izvlacia u vezni red pa bi xavi i iniesta stajali 10 metara jedan od drugog

HŽV
15 godina
FC Barcelona

Dobro, Veratti je zabio na čistu grešku Ter Stegena. Rakitić ga nije čuvao, istina, ali da je Ter Stegen ostao na crti, sa lakoćom bi to kupio jer je lopta išla presporo, čista greška golmana. Kad se već odlučio izaći na loptu, onda se ide do kraja jer je golman tu bog i batina u svom prostoru. Ili se ostaje na crti, ali nema između.

I za prekide je bitnije uigranost nego čisto visina (koju smo dobili sa Mathieuom i Rakitićem). Recimo Real je u visini puo jači od Barce pa isto ove sezone primaju masu golova iz prekida, to im je dosad u sezoni bio najveći minus.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 12:58 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

90% golova Reala je glavom.Kad bih sprjecili da centriraju onda mislim da nemaju sanse.

17 godina
FC Barcelona

A dobro imate pravo...vidjet cemo 26.10 ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran

Nije smak svijeta ni ako izgubimo od Reala ako su bolji,ali bi bilo lose kao i proslih sezona da izgubimo zbog prekida i nabacaja.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

90% golova Reala je glavom.Kad bih sprjecili da centriraju onda mislim da nemaju sanse.

Ne kuzim kaj si toliko opsjednut s Realom stvarno vise..

Sta se tice obrane neznam ni sam kaj da mislim prvi ozbiljni protivnik 3 komada smo pozobali gotovo na isti nacin ko proslih sezona kada je 90% lopti koje su dosle u nasih 16m rezultiralo pogodtkom ali ipak ove godine to izgleda malo bolje.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 13:29 (dad0r).
12 godina
protjeran

smirujem pojedince jer su se prepali nakon Realove predstave

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Uigrali se nakon 3 dana protiv debakla u Ludogoretzu.

Gledao sam i ja ali predali su se vec u svlacionici.

Ronaldo je imao prostora koliko je htio a i Bale.

Bilbao je druga najgora momcad u ligi po trenutnoj formi,imaju 4 gola u 7 utakmice.

Ako imas toliko vjere u Barcu nakon 19-0 gol razlike onda...

To ce biti skroz drugacija utakmica nego ova danasnja.

19-0 protiv koga?

Pa PSG nam je 3 komada utrpao samo tako

PSG je u rangu Reala, Ludogorec je u rangu Granade, ako ćemo iskreno jeld..

Na svjetskom prvenstvu se pokazalo da danas svi znaju igrat nogomet, LP je još jedan dokaz i ta tekma Reala i Ludogoreca, ne bore se tu novci već želja za pobjedom ;)

Isto tak netko je spomenio našu igru, se sjećate onih magičnih dodavanja na par kvadrata prostora? E pa tog nama fali, pre široko su nam vezni i dok lopta dođe s jednog kraja na drugi tu se već pokrpaju rupe.. Evo video čist da znate o čem ja mislim

Nevjerovatno, fale mi ta vremena iskreno..

12 godina
FC Barcelona

ovo je bilo lijepšo za gledati i ovako treba igrati

15 godina
FC Barcelona
Koke (Atletico): "I'd want Cristiano in my team too, but I prefer Messi. More difficult to mark. Ronaldo is an athlete, Messi is God." [oc]
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

To se nece i ne moze dogodit previse milijardi eura je tu u igri da bi se u danasnjem kapitalistickom rezimu to samo tako bacilo

When you are halfway up,you are always halfway down
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na što je spala nekad moćna tiki taka, Barcu još nekako izvlači Messi, ali ovu Španjolsku repku neće niko izvuć.

Nema više trokuta Iniesta-Busi-Xavi... Možda nikad više nećemo gledat onakvo savršenstvo od nogometa, poteze i ideje, čista tehnika. 

Sad samo neko bunkerisanje i kontre, trčanje i fizika, nabacivanje pa ko se nagura bolje, fuj...navodno je to sad moderan nogomet, yebem ti ja takav nogomet i ko ga voli.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije mi jasno zašto Casillas brani, De Gea je trenutno u boljoj formi i puno bolji. Iker je elgenda, ali njegovo vrijeme je prošlo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Nije mi jasno zašto Casillas brani, De Gea je trenutno u boljoj formi i puno bolji. Iker je elgenda, ali njegovo vrijeme je prošlo.

Da, Casillas prima golove ko amater, nije ni meni jasno. Valjda im je važnije ime od forme, ko će znat.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nece oni okrenitcekam ih na kladionici

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dajte molim vas, taj udarac je bio toliko cudesan da je malo nevjerojatniji nebi bio moguc.....

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

Da je danas živ imao bi 170 godina.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesu li to područja gdje ronaldo najviše simulira ili ?

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Dajte molim vas, taj udarac je bio toliko cudesan da je malo nevjerojatniji nebi bio moguc.....

pa da nemoguce da je isao tako ravno u gol.Cassilas se bacio ko krmaca u prazno

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi dva penala do sad promasio,nije vise uopste siguran.Nadam se da ce da bude bolje 

15 godina
Nidzo95 kaže...

Messi dva penala do sad promasio,nije vise uopste siguran.Nadam se da ce da bude bolje 

Ako to nije znak za uzbunu ne znam šta je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice