FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.883.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca Lineup: Bravo,Alves,Pique,Mathieu,Alba,Busquets,Rakitić,Rafinha,Pedro,Munir,Messi(C)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

da si ga gledao u Barceloni znao bi o cemu pricam...omn je borac brz je ko metak ali nemotzes ocekivati od njega da ce zabiti kad treba...Totalno nepredvidiv igrac

Protiv Besiktasa bio bi tragicar da onaj njegov ''šutić'' golmanu nije rposao kroz uši

15 godina
FC Barcelona

Početak sezone i ovakvu oranicu imaju. Ovo treba zabraniti i kažnjavati...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

hebo ga Pique, Bartra 100x bolji od njega trenutno. Iniesta je povrijeđen ili ? 

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Reedy kaže...

hebo ga Pique, Bartra 100x bolji od njega trenutno. Iniesta je povrijeđen ili ? 

Da,nije dobio dozvolu lijecnika za ovu utakmicu...nadao sam se Neymaru od 1.ali vjerovatno ce dobiti drugih 45 umjesto Munira

13 godina
x18x05x kaže...

Šime, dosad si moga skužit da ovdje nisi poželjan a bome ni tvoji provokatorski komentari.

Mene bi bilo sramota da se blamiram tako kao ti.

Ne provociram i ne blamiram se... jedini tko se blamira si ti. Subjektivno dijete koje nezna normalno komentirati. TO sta nisam pozeljan me ne interesira, niti je tvoj thread niti je zakljucan. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Tko zna kako sad Pique radi na trenigu itd...Nemoze se samo na temelju utakmica iz prijateljskih sastvljati ekipa

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Tko zna kako sad Pique radi na trenigu itd...Nemoze se samo na temelju utakmica iz prijateljskih sastvljati ekipa

Ne znamo kako radi na treningu,ali znamo kako radi van terena,Shakira je opet trudna,znaci sve po starom,van terena pegla,na terenu pliva {#}

15 godina
FC Barcelona

Jedno pitanje informativno, Mascherano je prošlu utakmicu dobio crveni i ovu utakmicu ne igra?!

Koliko u Primeri direktan crveni karton znači zabrana utakmica ne igranja, jednu ili više?!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Jedno pitanje informativno, Mascherano je prošlu utakmicu dobio crveni i ovu utakmicu ne igra?!

Koliko u Primeri direktan crveni karton znači zabrana utakmica ne igranja, jednu ili više?!

Pretpostavljam da kao i svugdje. Jedna automatski aktivirana, a više eventualno nakon odluke komisije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Šime, dosad si moga skužit da ovdje nisi poželjan a bome ni tvoji provokatorski komentari.

Ne provociram i ne blamiram se... jedini tko se blamira si ti. Subjektivno dijete koje nezna normalno komentirati. TO sta nisam pozeljan me ne interesira, niti je tvoj thread niti je zakljucan. 

Tvoji komentari idu ovako. Bla.. bla bla. Hmm bla. I tako u nedogled. Puno pišeš i ništa ne kažeš.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 19:48 (x18x05x).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stigao sam tek na 2. poluvrijeme. Kako igraju do sad? Kako se Villareal postavio?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije bilo lose,prema iza stvarno to dobro funkiconira,napokon da je i Shakira nesto odigrao dobro,dok naprijed slaba realizacija,Messi nesto pokusava,Pedro i Munir slabo,Neymara unutra...

16 godina

Napokon ozbilja obrana. Vezi red se i nije pokazao, Rakitić puca iz nemogućih situacija, treba ga malo primiriti.

Munir i Pedro van, nisu ništa pokazali.

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Napokon ozbilja obrana. Vezi red se i nije pokazao, Rakitić puca iz nemogućih situacija, treba ga malo primiriti.

Munir i Pedro van, nisu ništa pokazali.

Neznam,meni je Rakitić odlicno odigrao,bez greske,prvo smo se zalili kako ne pucaju,sad kako pucaju...neka,uci ce jedna,ona Messijeva,steta...slazem se za Pedra i Munira,Pedro je jos imao poneku sansu...ne znam,sto mislite za onaj prekrsaj na Pedru,ja mislim da je sudac ono svirao ko penal ne bi puno pogrijesio,udario ga je po nogama...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 19:56 (barcafan12).
13 godina
x18x05x kaže...
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Tvoji komentari idu ovako. Bla.. bla bla. Hmm bla. I tako u nedogled. Puno pišeš i ništa ne kažeš.

Sumnjam da idu tako... vise tvoji, pogledaj svoje komentare, pa onda moje... i onda opet to napravi i razmisli sta si napiso. Sad ces to radit u skoli, sad sigurno krecu eseji i ostalo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj,je*em ti Alvesa i njegove ubacaje,stvarno bi mu Lucho trebao zabraniti,pa ovo je sramota da ne zna ubaciti,i onda jos forsira...jedino me to smeta u ovoj igri Barce,cak su i ona duga dodavanja izbacili,samo jos ovo nek rijese,i bit ce bolje,ajde da je Suarez u igri,al ovaj gađa Messija,Munira i Pedra koji zajedno nemaju 2 metra visine...{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Alves nek se tera u tri lepe,budala,sta mu znace ovi ubacaji ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nesmije se fulati ovakve prilike. Koštati će nas....

Yebalo vas takvo izbacivanje van, E moj Mathieu..

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 20:26 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Paaa tooooooo. Naapokon

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina

Loša utakmica, no pobjeda se računa i opet smo prvi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 20:52 (x18x05x).
15 godina
FC Barcelona

Jedva na kraju. Ali bilo je šansi dosta, moralo se zabiti prije, šteta. Messijeva vrhunska reakcija kod gola, hvala mu na tome!

Neće nikome biti lako kod Villarreala, težak protivnik.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Jedva na kraju. Ali bilo je šansi dosta, moralo se zabiti prije, šteta. Messijeva vrhunska reakcija kod gola, hvala mu na tome!

Neće nikome biti lako kod Villarreala, težak protivnik.

I ne samo to,vidjeti ga kako u 85.minuti trci,vrsi presing,vraca se u obranu,to je san svakog navijaca Barce,stvarno ih je Lucho nastrojio,to mi se svida...

17 godina
FC Barcelona

Zadovoljan sam obranom, ali cijela desna strana osim Rakitica je bila ispodprosjecna, cak i za Alvesa.

Cuadrado gdje si?????

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
protjeran
FC Barcelona

kako su nasi odigrali? bio sam na putu pa nisam mogao gledati :(

17 godina
FC Barcelona

Bolje nego prosle sezone, ali rekao bih da je ovo daleko od uigranog...dajmo im jos mjesec dva...taman za El Classico ce bit opet pravi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, uvijek teško gostovanje, hvala Bogu tri boda su tu. Neznam zašto se Pedra nije prodalo umjesto Alexisa, ali dobro, nakon ovakvih predstava vjerojatno ga nitko i neće kupit. Rafinja nije kapacitet za Barcu, isto kao ni Rakitić ( koliko god to neki neće priznati ). Nisu oni dva igrači koji prave razliku, kad momčad igra loše oni se utope, kad momad igra dobro onda igraju i oni, nije to dosta.

Najviše me danas razočarao vezni red, nekad najbolji na svijetu, a sad fali kvalitetnih lopti i proigravanja (istina nije igrao Iniesta) ali to nije opravdanje. Mislio sam da će novi trener zabranit Alvesovo nabacivanje, ali mislim da to Alves radi samo kad se nema ideje bilo što drugo napraviti što je ovih godina vrlo čest slučaj. Ali šta je tu je. Treba pričekati Suareza ali za sad po meni ne miriše na neku dobru sezonu.

Evo dok ovo pišem Ramos zabija glavom iz kornera, pa Bože sveti koliko je taj golova zabio glavom i opet ga nitko ne čuva.

14 godina
FC Barcelona

Real vodi 2-0 nakon 15 min...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran

BarcaInter da ti nisi gledo hajduka i dinama....

Ti bi dubinske i lopte s ocima kroz obranu koja igra na 16 m

OMFG

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dosta srece i sa jedne i sa druge strane

Utakmica u kojoj sam malo vise ocekuvao od Villareala

Ljudi su igrali bunker sa 10 igraca

Ali kog boli k za njih,kad igraju tako ovakve pobjede su najsladje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice