FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.888.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

To su samo malo bolje ''falšete''....

Sumnjam da su uopce i u Hervisu originalni s bozirom kakva im je roba.

Naruci sa sluzbene stranice Barcelone i to je to

Naravno da su u Hervisu orginalni. Što misliš? Da je legalno prodavati kopije. Kao što dolje možeš vidjeti postoje dvije različite varijante dresa, obe orginal, jedna je ona koju igrači nose na utakmicama, a jedna za navijače.

KLIKKLIK

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
U Hervisu su nedavno bili 500kn ovi novi, neznam jesu jos.
Real eyes realize real lies...
14 godina
FC Barcelona

U Nike Shopu u Ilici su bili 560 KN čini mi se..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
FC Barcelona

kupovao sam robu u Hervisa tako da znam o cemu pricam..Nisam kupovao dresove ali jesamdruge odjevne predmete

17 godina
FC Barcelona

Barca

P$G

.....

.....

već je zanimljiva grupa {#}

14 godina
FC Barcelona

jel mi može netko pojasnit zašto city nije mogao u skupinu sa atleticom ili realom nego su ih odmah strpali bayernu? nisam baš otpočetka pratio pa me malo začudilo..

hvala

Ayee!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet Ajax s Barcom... {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca,PSG,Ajax,APOEL....nije lose,htio sam jos i Romu umjesto APOELA da bude grupa smrti,pa nek se dokazu,i ovako je prilicno dobra grupa,borba s PSG-om za 1.mjesto

17 godina
N3N0 kaže...

Opet Ajax s Barcom... {#}

dosta je toga slično ko prošle godine, Ars-Dortmund, Ajax Barca i  pogotovo ova skupina di su Bayern, City i CSKA, doslovno isto ko prošle god samo još Plzen fali 

12 godina
protjeran
Za mene kao fana Barce neatraktivna skupina jer ponovno igraju sa Ajaxom i PeseŽejom.
17 godina
barcafan12 kaže...

Barca,PSG,Ajax,APOEL....nije lose,htio sam jos i Romu umjesto APOELA da bude grupa smrti,pa nek se dokazu,i ovako je prilicno dobra grupa,borba s PSG-om za 1.mjesto

Apoel je jaci od rome po meni...imam osjecaj da ce ponovit cetvrtfinale...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zubizarreta je danas na intervju rekao da ce pokusato dvoesti jos jednog igraca do kraja prijelzanog roka.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kralj ! {#}

15 godina
Nidzo95 kaže...

Kralj ! {#}

ne samo u prosjrku najbolji strijelac sa vanzemaljskim brojkama golova, nego i jedan od najboljih asistenata na svijetu. A jučer sam naišao na neku brojku koliko je šansi namjestio za suigrače u Barceloni i koliko su oni promašili, strašna neka brojka. Neznam jeli netko već stavio u ovu temu, probati ću pronaći sad.

Kakva je to greška da ljudi Messijevu igru promatraju samo kroz golove, a ne i kroz sve ostalo šti radi na terenu. Za neka njegova dodavanja zapitaš se jeli to uopće moguće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 23:09 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Zubizarreta je danas na intervju rekao da ce pokusato dvoesti jos jednog igraca do kraja prijelzanog roka.

Ja bi bio najsretniji sa Reusom ili nekom zvjezdom od stopera.. :D

14 godina
FC Barcelona

Obratite malo pažnju na završnicu u ovom videu, 90% lopti nije završavalo golom, sad imamo Suareza :)

15 godina
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

Kralj ! {#}

ne samo u prosjrku najbolji strijelac sa vanzemaljskim brojkama golova, nego i jedan od najboljih asistenata na svijetu. A jučer sam naišao na neku brojku koliko je šansi namjestio za suigrače u Barceloni i koliko su oni promašili, strašna neka brojka. Neznam jeli netko već stavio u ovu temu, probati ću pronaći sad.

Kakva je to greška da ljudi Messijevu igru promatraju samo kroz golove, a ne i kroz sve ostalo šti radi na terenu. Za neka njegova dodavanja zapitaš se jeli to uopće moguće.

To je neko od kolega s foruma posto u ovoj temi jucer il prekjucer. Naso bi ga al sam na mobu.

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

Obratite malo pažnju na završnicu u ovom videu, 90% lopti nije završavalo golom, sad imamo Suareza :)

Nije to do igrača, to je do treninga.. Fizička sprema, finiš, prekidi.. To je bilo kritično prošle sezone, stvarali su prilike, al nisu ih mogli pospremat

15 godina
neaktivan
Ja sam stavio, od 720ak stvorenih sansi 130 je zabijeno sto je 18%, a za usporedbu u prosjeku 12% sansi stvorenih od pravih playmakera rezultira golom. Covjek jednostavno ubija u 95% aspekata napadacke igre.
14 godina
FC Barcelona

Ali opet, Suarez>Tello

15 godina
FC Barcelona

Cristiano Ronaldo: “If I said what I thought about Messi being named Best Player at the World Cup, I would be in jail.” [tvi]

Jeli istinita ova izjava?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 0:26 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

mediji izmislili, ništa drugo

15 godina
FC Barcelona

Izvor je naveden, jedino ako te novine nešto nisu izmislile. Vidio sam danas neku njegovu izjavu i činilo mi se ok, pa me ovo iznenadilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 0:36 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

a što očekivat od novinara nego da lažu da bi potpirivali vatru i dizali čitanost

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jako bitno što je pederčić rekao, jako je to bitno.

12 godina
FC Barcelona

ajde dosta tih dječijih gluposti

14 godina
FC Barcelona
Čovjek bar drži do sebe za razliku od čobana sa spojenim obrvama koji su zaglavili u 15. st. Svoj primitivizam ostavite za sebe i ne sramotite se.
12 godina
protjeran

Cordas jel ti depiliras podrucje izmedju svojih obrva?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Del Bosque nije pozvao Piquea za reprezentaciju a pozvao je Bartru. Kako mi je samo drago . Zadnje 2 sezone potrosio je sve kredite.

11 godina
neaktivan

Bitno da je pozvao Ikera Casillasa koji nije u dobroj formi već dvije godine.

"Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o." - @Tonči
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice