FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.884.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Del Bosque nije pozvao Piquea za reprezentaciju a pozvao je Bartru. Kako mi je samo drago . Zadnje 2 sezone potrosio je sve kredite.

Takoder, momak je zasluzio priliku. Da Pique manje skace po Shakiri ovo se nebi desilo al jbg, tko nebi na njegovom mjestu? {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo o Douglasu, KLIK.

Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
protjeran
Koji je sad taj lik Douglas?nikad čuo za njega.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Alex Song u West Hamu na jednogodisnjoj posudbi, sluzbeno je
14 godina
FC Barcelona

Pique navodno nije pozvan zbog neke ozljede, međutim, Lucho je rekao da je s njim sve kako treba i da može igrati

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
carmichael kaže...
Alex Song u West Hamu na jednogodisnjoj posudbi, sluzbeno je

Samo neka ide, bolje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kud još i Falcao ? Uh, nayebali smo. Bit će to stravična ekipa, mora se priznat.

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Kud još i Falcao ? Uh, nayebali smo. Bit će to stravična ekipa, mora se priznat.

Fejk je onaj profil, zasada ništa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ovako su prolazile naphune zvjezdice. 

12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Jesi vidio ovu prvu loptu Ronaldinha? Tako se vise ne igra protiv Barce, pogle kako visoko stoje, takve stvari se sada vrlo rijetko moze vidjeti

14 godina
protjeran
carmichael kaže...
kexzoR kaže...

Jesi vidio ovu prvu loptu Ronaldinha? Tako se vise ne igra protiv Barce, pogle kako visoko stoje, takve stvari se sada vrlo rijetko moze vidjeti

dobit ce real po piksi i ostali umjetni klubovi tipa psg.

17 godina
neaktivan
carmichael kaže...
kexzoR kaže...

Da, bas sam to i ja pomislio kad sam pogledao. Nema toga vise.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
barcaINTER kaže...

Do El Clasica će se ozlijedit bar jednom.. A imamo i mi svoju životinju u napadu :D

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
Tommy_123 kaže...
barcaINTER kaže...

Fejk je onaj profil, zasada ništa.

Nije, originalni profil (verified) i ja sam favoritao tako da je defintivno to objavio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
kexzoR kaže...
carmichael kaže...
kexzoR kaže...

dobit ce real po piksi i ostali umjetni klubovi tipa psg.

Jel i Barca spada pod ''umjetni klub''... mislim, ipak su iskesirali 150milja. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 15:49 (SimeKZ).
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel i Braca spada pod ''umjetni klub''... mislim, ipak su iskesirali 150milja. 

Jedne sezone iskeširaju finu svotu za pojačanja i odma vam je umjetni klub.. Pa PSG i Real svaki prijelazni rok iskeširaju te novce ;)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sime je troller zesci

16 godina
Nemoš mu ništa, osim ignorirati.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Sime je troller zesci

Ja sam troller... pod koju definiciju ti spadas ? 

Zasto bi to bili umjetni klubovi ? Zato jer imaju novaca i planirano kupuju igrace ? Chelsea je ove sezone kupila sve sta im je trebalo... Barcelona nije, sve su imali pa prodali i kupovali ponovno to isto. Real takoder kupuje samo da se kupuje.

Bitno da sam ja troller a ti neznas suvislu recenicu sastavit osim ako nije uvreda na tudi racun.

@Hrvek - nije samo ove sezone, tko je doveo Neymara za ''finu svotu novaca'' ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 15:49 (SimeKZ).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

ŠimeKZ, ajde ne budi ljubomoran, kupio je i tvoj Milan Torresa, sad će bit zajebani, hahaha.

17 godina
FC Barcelona

Sad klubovi vise ne bi smjeli kupovat da bi bili "pravi"....

Barca je ove godine platila za sve sto nisu prije kupovali kao ostali klubovi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
barcaINTER kaže...

ŠimeKZ, ajde ne budi ljubomoran, kupio je i tvoj Milan Torresa, sad će bit zajebani, hahaha.

Ljubomoran ? Hahhahaha, ti ozbiljno mislis da sam ja ljubomoran na nesto od cega nemam koristi niti oni od mene ? Zapravo oni od mene imaju, ja imam clanarinu u Milan Fan Club, sta ti imas ? 

Torres nije kupljen, posuden je... a za prilike Serie A je vise nego dovoljan.  

15 godina
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Sime je troller zesci

Ja sam troller... pod koju definiciju ti spadas ? 

Zasto bi to bili umjetni klubovi ? Zato jer imaju novaca i planirano kupuju igrace ? Chelsea je ove sezone kupila sve sta im je trebalo... Barcelona nije, sve su imali pa prodali i kupovali ponovno to isto. Real takoder kupuje samo da se kupuje.

Bitno da sam ja troller a ti neznas suvislu recenicu sastavit osim ako nije uvreda na tudi racun.

@Hrvek - nije samo ove sezone, tko je doveo Neymara za ''finu svotu novaca'' ? 

Vjerojatno umjetni klubovi(PSG i City recimo) u smislu da ih je "neadavno" kupio neki jazavac koji di god zabije cijev umjesto vode ide nafta i nezna kuda a silnim miljardama pa si kupi neki klub kao igracku.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 16:55 (dad0r).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sime sva pojacanja koja su kupljena imaju svoje zasto...ipak nece moci kupovati godinu dana...

Sime cillja na Suareza,cini se da je vec utjerao strah u kosti svim neprijateljima Barcelone...

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Sime sva pojacanja koja su kupljena imaju svoje zasto...ipak nece moci kupovati godinu dana...

Sime cillja na Suareza,cini se da je vec utjerao strah u kosti svim neprijateljima Barcelone...

Evo bas sam podigo zid od 3m da se ne zaleti do nase male RH i da nas ne pojede sve redom... neprijatelj Barcelone {#}{#} stvarno te kao jedinku treba istrzivat.

Ta pojacanja nemaju svoje zasto, imas potpuno zdravog u formi Sancheza i pustis ga da dovedes nekog tko uopce nesmije igrat, kupis Vermalena koji nije odigrao 10 tekmi za redom. 

12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Evo bas sam podigo zid od 3m da se ne zaleti do nase male RH i da nas ne pojede sve redom... neprijatelj Barcelone {#}{#} stvarno te kao jedinku treba istrzivat.

Ta pojacanja nemaju svoje zasto, imas potpuno zdravog u formi Sancheza i pustis ga da dovedes nekog tko uopce nesmije igrat, kupis Vermalena koji nije odigrao 10 tekmi za redom. 

Alexis je dobar igrac ali nije igrac koji donosi prevagu i koji rjesava utakmice.

Vermaelen je dobar igrac ali je istina to.Ipak nije bilo puo slobodnih igraca koji bu mogli popniti mjesto stopera u Barci...

Sad ces te nesto vezano za Mahieua napisati ali on dosada niej imao nijednu gresku..

Vidjet cemo ga anas jedno od najtezih gostovanja medju TOP 3 u La Ligi za Barcelonu....

15 godina
FC Barcelona

Da pitam ekipu, gledate li utakmicu "Leicester : Arsenal", evo je maloprije Sanchez zabio za 0 : 1 za Arsenal!!?? 

ATJ Lučko
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Alexis je dobar igrac ali nije igrac koji donosi prevagu i koji rjesava utakmice.

Vermaelen je dobar igrac ali je istina to.Ipak nije bilo puo slobodnih igraca koji bu mogli popniti mjesto stopera u Barci...

Sad ces te nesto vezano za Mahieua napisati ali on dosada niej imao nijednu gresku..

Vidjet cemo ga anas jedno od najtezih gostovanja medju TOP 3 u La Ligi za Barcelonu....

Alexis je igrac koji donosi prevagu, ne znas sta gledas. 

Za Mathieu nemam sta napisat, igrac sa svojih 30 godina igra odlicno... odradi svoje i to je to. Previse placen za svoje godine.

16 godina

Šime, dosad si moga skužit da ovdje nisi poželjan a bome ni tvoji provokatorski komentari.

Mene bi bilo sramota da se blamiram tako kao ti.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice