FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.888.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Sumjnam da ga je Barcelona uopce htjela kupiti jer 30 miliona za stopera takve klase je malo.

Da su ga htjeli kupiti dosao bi on 100 posto.

Sjecam se izjave da je reako kako mu je san igrati za klub kao sto Barcelona,United i jos nekog j nabrojao.

Buduci da novci nisu problem ove sezone,nije bila stvar u novcu nego ga nisu htjeli i tocka.

15 godina
neaktivan
Roma je mislila da ce ostati, dosta klubova je slalo ponude, Barca je uzela 2 stopera, on odbio novi ugovor i Bayern ga kupio. City je takoder vec uzeo Mangalu, tako da je Bayern ostao bez konkurencije i doveo ga u zadnji cas.
Real eyes realize real lies...
14 godina
FC Barcelona

Inače, Di Maria je malo progovorio o ovom transferu, na kraju se potvrdilo da ga je odbor kluba doslovno otjerao... Šteta što Primera gubi ovakvog igrača, volio bih da je došao nama da im malo naplati račune :)

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Roma je mislila da ce ostati, dosta klubova je slalo ponude, Barca je uzela 2 stopera, on odbio novi ugovor i Bayern ga kupio. City je takoder vec uzeo Mangalu, tako da je Bayern ostao bez konkurencije i doveo ga u zadnji cas.

pa i on je svako malo govorio kako mu je san igrati u Barc bla-bla,pa onda da zeli ostati u Romi dok neispuni ugovor... 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

I prodali Di Mariu, stvarno su cirkus a ne klub.

Bolje sa naše strane jer je stalno radio dar mar u barcinoj obrani, ovako ga se budale riješile jer mu je vjerojatno pala prodaja dresova. Ima i naša uprava minusa i to velikih, ali brate mili ovo je cirkus, oni rade protiv svojih navijača.

15 godina
neaktivan
Ne znam za te njegove izjave. Znam samo da ga je Bayern mukte doveo i to da je Barca dovela najnezvucnija imena za stopere koja se mozda opet pokazu kao pun pogodak, a mozda zavrse kao Chigrinsky, Caceres ... :P
12 godina
protjeran
FC Barcelona

A vidjet cemo zasada mathieu bez greske.Ali La Liga jos nije ni pocela vidjet cemo ga protiv Villareala.Jeli to sljedece kolo ili sam neto zeznio...Btw koliko smo ostali sa njima u gostima?Sjecam se da je Bartra prazne branke spasavio isa crte vadio.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Douglas Pereira je novi igrac Barce. Tko je ovaj?

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/initial-agreement-for-douglas-pereira 

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

A vidjet cemo zasada mathieu bez greske.Ali La Liga jos nije ni pocela vidjet cemo ga protiv Villareala.Jeli to sljedece kolo ili sam neto zeznio...Btw koliko smo ostali sa njima u gostima?Sjecam se da je Bartra prazne branke spasavio isa crte vadio.

je, iduce kolo

2-3 je bilo, barca je gubila 2-0 i sa 2 autogola priokrenili

HŽV
16 godina
FC Barcelona

Jučer dođem sa posla kući i ovo me dočeka (vidi sliku).

Žena mi kupila za godišnjicu. {#}

Battlelog: MUDO_HR
16 godina

Dobra neka žena. Svaka joj čast. Sad i ti kupi nešto lijepo, ne budi mutan.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 10:29 (x18x05x).
16 godina
x18x05x kaže...

Dobra neka žena. Svaka joj čast. Sad i ti kupi nešto lijepo, ne budi mutan.

Naravno da ču joj kupiti nešto i odvesti ju na večeru. {#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka joj čast!{#}

{#}

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jučer dođem sa posla kući i ovo me dočeka (vidi sliku).

Žena mi kupila za godišnjicu. {#}

i ja bih takvu zenu :D

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Jao ovog Alexisa kao da ga gledam u najgorim izdanjima u Barceloni.

11 godina
neaktivan

Nema volje i samopouzdanja.

"Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o." - @Tonči
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jao ovog Alexisa kao da ga gledam u najgorim izdanjima u Barceloni.

Kako gluposti valjas... lik je valjda najbolji igrac Arsenala na terenu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran

ajme ovog Sime...Pa u prvom poluvremenu dok nije dao onakav kramp od gola nakon svakog pokusaja bi dobio zvizduke....

Mogao je dati bar 3-4 gola

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

ajme ovog Sime...Pa u prvom poluvremenu dok nije dao onakav kramp od gola nakon svakog pokusaja bi dobio zvizduke....

Mogao je dati bar 3-4 gola

To sta je trebao... da svaka sanse ude svaku tekmu svakom igracu utakmcie bi zavrsavali 18-12... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad već pričate o Messijevom bivšem kolegi - Messi created 721 chances with Barcelona, 130 scored and 591 missed by his teammates!

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je li imao netko iskustva s ovom trgovinom po pitanju kupovine dresa ? Novi Barcin dres s tiskom je 320knšto mi je malo sumnjivo jer u Hervisu i ostalim dučanima košta oko 700kn.

Oprostite ako je OFF topic 

11 godina
neaktivan

Imaš za 210kn + besplatna dostava + print imena i broja, facebook stranic, zove se Balkan Dres, 100% sigurno.

"Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o." - @Tonči
12 godina
protjeran
FC Barcelona

To su samo malo bolje ''falšete''....

Sumnjam da su uopce i u Hervisu originalni s bozirom kakva im je roba.

Naruci sa sluzbene stranice Barcelone i to je to

11 godina
neaktivan

Ne znam jel su malo bolje falšete, ali ja ga imam 2 mjeseca i ništa mu ne fali, kvaliteta odlična.

12 godina
neaktivan
Skejter2710 kaže...

Ne znam jel su malo bolje falšete, ali ja ga imam 2 mjeseca i ništa mu ne fali, kvaliteta odlična.

Oni kažu da je 100% original 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cuo sam da je sutra neki zdrijeb ali nisam uhavtio za sto ?Da nije za Ligu Prvaka

11 godina
neaktivan

Ovi sa facebooka?

14 godina
protjeran
FC Barcelona

ti preko fejsa iz bosne dresovi su fejk,samo izgledaju kao original.

12 godina
neaktivan
Skejter2710 kaže...

Ovi sa facebooka?

Nope, ovi sa DresZG. Ovi sa Facebooka kažu da su dresovi jako kvalitetni, ne originalni

11 godina
neaktivan

Liga prvaka, 17:45. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice