FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.051.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Kakav igrač, kakva veličina...

Doslovno sam ih nosi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 20:44 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Problem je sto Di Maria i Messi mogu sami proci jos jednu prepreku (Belgija/USA), dalje nemaju sanse ovako. Moj dojam je da se cak i premalo ide preko Messija, to je ziva dosada dok on ne primi loptu, a kad je primi i doda nikad nema duplog pasa ili nekakve kombinacije, uzas jedan... Di Mariji svaka cast za trud i trku, ali do suta u ET pod precku je samo pimplao, ubacaji ocajni. Ali da, on i Messi jedini valjaju napadacki. Kakav peh sto je Aguero otpao.
Real eyes realize real lies...
16 godina
16 godina
neaktivan
Bartomeu (president): "We lack some defenders and a forward. We think we're well-covered in midfield." fcblive - Samo da srede tu obranu kako treba. Ocito je da odustaju od veznjaka, ja se nadam da Alexisa gledamo jos sezonu, a napadac nek bude radilica ko Mandzo i zna igrati glavom, a ne smeta mu sjedenje na klupi.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona director Sanllehi has arrived in London, where he will meet with Liverpool officials to discuss a transfer of Luis Suarez. [rac1]

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

RAC1 koji je inace vrlo pouzdan sto se informacija tice,navodi da su Barcini predstavnici u Londonu vrlo blizu sklapanja dogovara oko Suareza,sto bi i trebali potvrditi u narednih tjedan dana...spominje se iznos od 70 milijuna funti

...mislio sam da mu je cijena pala,ali ocito ni Liverpool nije glup da proda najboljeg igraca za sicu,u prilog ovoj prici ide da su i prije par dana potpisali Lallanu...kako god,meni je nakon svega samo drago sto Alexis nece otici,ali postavlja se i pitanje kako ce ekipa funkcionirati kad se u njoj nalaze Messi,Neymar,Suarez...nadam se da ce Enrique naci neki balans,prva stvar ce biti slobodnjaci,Messi je vec navikao da uzima svaku loptu iz bilo koje pozicije,a vidjeli smo da su i Neymar i Suarez odlicni izvodaci,pa i Rakitic...bojim se malo toga,da ne bi doslo do nekih tenzija,ali vidjet cemo

12 godina
protjeran

Tko ti kaze da Alexis nece ici?
Nece ici u Liverpool u zamjenu za Suareza ali bi mogao ako dode neka nemoralna ponuda od Man.City,PSG ili Mna.Unt.

Cim su u upravi rekli da imaju ponude znaci da ce ga pprodati onom tko najvise ponudi. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

alexis ce u arsenal ako suarez dodje, dok se ja jos nadan da nece doc

HŽV
16 godina
FC Barcelona

Ako malo bolje pogledate sliku vidjet će te tko je prvi vratar :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 12:17 (Reedy).
12 godina
protjeran

nema Arsenal para za Alexisa....City PSG su u utrci i onda klubovi poput Arsenala i Juvetusa koji dovode igrace za sitnis nemaju sanse.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva je suša s golmanima bila, sad imamo 3 sjajna :D

Official: New Barcelona goalkeeper Jordi Masip will wear shirt number 25 next season #fcblive

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Propuh je i dalje u obrani, al s obzirom koliko su dosad uložili u tim, mislim da će i obrana doć..

Čitao sam neki post na fejsu od fanova Reala, kako će oni uzet Falcaa i opet će imat najjači tim na svijetu, blabla osvojit će sve živo dok mi obnavljamo generaciju, a mi se njima smijemo jer oni svake godine kupuju nove igrače.. itd itd

Barca je na kraju napravila dobar posao, skupljala novce dok je ona generacija trajala i sad se vidi da imaju i da mogu financijski pokrit cijeli novi, jači, mlađi tim

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Doci ce na red i obrana jos nije ni krenio prijelazni rok

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba stopera obavezno uzeti, s ovakvom obranom u novu sezonu se nemre jednostavno ući, vidjet ćemo šta će skombat.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vec sad vidim da ce dovest nekog polu-stopera,tipa Mathieu ili tako nesto,od ovih jacih nema nista,Luiz u PSG otiso,za Benatiu se zanima City,Hummels sumnjam da ce iz Borussije otic...jos ako sad iskrcaju 70-80 milijuna za Suareza,kupit ce nekog tek tolko,nadam se da se varam

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa jesi li ti svjestan da nema stopera vrhunske klase koji je u mogucnosti doci...Budi sretan ako dode Matheu,Marqinhos ili Vearmelen...jer bolji nece doci

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa naravno da nemogu jer je uprava glupa kao kqurac.

14 godina
FC Barcelona

Mathieu nikad stopera igrao nije... po poziciji je lijevi bek.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran

Godinu dana igra stopera

14 godina
FC Barcelona

Samo zato jer je vecina njih ozljedena u Valenciji, ne zato jer je kvalitetan na toj poziciji. Najbitnije da se Surezi dovode a obranu ce igrati Mathieu {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran

To si dobro rekao...Realno gledajuci nema stopera koji odgovara Barci

12 godina
FC Barcelona

stoper se treba dovesti prije priprema da se čovjek kolko tolko uigra sa piqueom

16 godina

Fabregasa su prodali ili ne??

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Fabregasa su prodali ili ne??

Jesu,Chelseu

16 godina
neaktivan
Heh, sad Vecernji pise da je prema najnovijim informacijama Mandzukic novi igrac Atletica. Predobro ako je istina, tri nasa igraca u tri najbolja Primera kluba.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobro bi im dosao jer je slican Diegu Costi.

Cini se da dolazak Suareza je siguran a vecina ljudi zali zbog tog poteza.Trenutno najbolja 9-ka na svijetu.

Covjek je protiv Engleske imao 2 polusanse i zabio 2 gola.

Takav igrac treba svakom klubu a tako i Barci koja ima problema sa realizacijom kada js Messi zatvoren ili kada da neide.Mislim da ce sa Suarezom Barca zabiti dosta laganih golova jer je u 16 m najopasniji a za udarac netreba govoriti.

Btw kad pocinje sezona a kad predsezona.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez je odličan, po meni najjača klasična špica trenutno uz Ibru. Samo da si sredi u glavi Suarez i sve 5.

19.7 otvaram predsezonu s Recreativom koliko vidim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 21:25 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Zubi o stoperima za Barcu: "Centre backs who can operate with a lot of space behind him, who's quite thinking, level headed, strong in the air. Someone who can compliment not just one system, several systems, 3-man defence, 4-man defence....”

Someone who can play wide open, playing more compact defensive structure. The way our club is, we don't want one specific kind of centre-backs, we need different kinds in one.”
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Ako malo bolje pogledate sliku vidjet će te tko je prvi vratar :)

tko je?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Zubi o stoperima za Barcu: "Centre backs who can operate with a lot of space behind him, who's quite thinking, level headed, strong in the air. Someone who can compliment not just one system, several systems, 3-man defence, 4-man defence....”

Someone who can play wide open, playing more compact defensive structure. The way our club is, we don't want one specific kind of centre-backs, we need different kinds in one.”

Jel takav postoji?

Jedini koji mi pada na pamet je Varane koji je brz i visok.Igra stopera i desnog beka.

S ovom izjavom jasno cilja na Matheua koji je visok i brz a igra beka i stopera.Znaci Matheu 100% dolazi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice