Kakav igrač, kakva veličina...
Doslovno sam ih nosi.
Kakav igrač, kakva veličina...
Doslovno sam ih nosi.
Real eyes realize real lies...
Barcelona director Sanllehi has arrived in London, where he will meet with Liverpool officials to discuss a transfer of Luis Suarez. [rac1]
RAC1 koji je inace vrlo pouzdan sto se informacija tice,navodi da su Barcini predstavnici u Londonu vrlo blizu sklapanja dogovara oko Suareza,sto bi i trebali potvrditi u narednih tjedan dana...spominje se iznos od 70 milijuna funti
...mislio sam da mu je cijena pala,ali ocito ni Liverpool nije glup da proda najboljeg igraca za sicu,u prilog ovoj prici ide da su i prije par dana potpisali Lallanu...kako god,meni je nakon svega samo drago sto Alexis nece otici,ali postavlja se i pitanje kako ce ekipa funkcionirati kad se u njoj nalaze Messi,Neymar,Suarez...nadam se da ce Enrique naci neki balans,prva stvar ce biti slobodnjaci,Messi je vec navikao da uzima svaku loptu iz bilo koje pozicije,a vidjeli smo da su i Neymar i Suarez odlicni izvodaci,pa i Rakitic...bojim se malo toga,da ne bi doslo do nekih tenzija,ali vidjet cemo
Tko ti kaze da Alexis nece ici?
Nece ici u Liverpool u zamjenu za Suareza ali bi mogao ako dode neka nemoralna ponuda od Man.City,PSG ili Mna.Unt.
Cim su u upravi rekli da imaju ponude znaci da ce ga pprodati onom tko najvise ponudi.
alexis ce u arsenal ako suarez dodje, dok se ja jos nadan da nece doc
nema Arsenal para za Alexisa....City PSG su u utrci i onda klubovi poput Arsenala i Juvetusa koji dovode igrace za sitnis nemaju sanse.
Propuh je i dalje u obrani, al s obzirom koliko su dosad uložili u tim, mislim da će i obrana doć..
Čitao sam neki post na fejsu od fanova Reala, kako će oni uzet Falcaa i opet će imat najjači tim na svijetu, blabla osvojit će sve živo dok mi obnavljamo generaciju, a mi se njima smijemo jer oni svake godine kupuju nove igrače.. itd itd
Barca je na kraju napravila dobar posao, skupljala novce dok je ona generacija trajala i sad se vidi da imaju i da mogu financijski pokrit cijeli novi, jači, mlađi tim
Doci ce na red i obrana jos nije ni krenio prijelazni rok
Treba stopera obavezno uzeti, s ovakvom obranom u novu sezonu se nemre jednostavno ući, vidjet ćemo šta će skombat.
Vec sad vidim da ce dovest nekog polu-stopera,tipa Mathieu ili tako nesto,od ovih jacih nema nista,Luiz u PSG otiso,za Benatiu se zanima City,Hummels sumnjam da ce iz Borussije otic...jos ako sad iskrcaju 70-80 milijuna za Suareza,kupit ce nekog tek tolko,nadam se da se varam
Pa jesi li ti svjestan da nema stopera vrhunske klase koji je u mogucnosti doci...Budi sretan ako dode Matheu,Marqinhos ili Vearmelen...jer bolji nece doci
Pa naravno da nemogu jer je uprava glupa kao kqurac.
Mathieu nikad stopera igrao nije... po poziciji je lijevi bek.
Godinu dana igra stopera
Samo zato jer je vecina njih ozljedena u Valenciji, ne zato jer je kvalitetan na toj poziciji. Najbitnije da se Surezi dovode a obranu ce igrati Mathieu 
To si dobro rekao...Realno gledajuci nema stopera koji odgovara Barci
stoper se treba dovesti prije priprema da se čovjek kolko tolko uigra sa piqueom
Fabregasa su prodali ili ne??
Fabregasa su prodali ili ne??
Jesu,Chelseu
Dobro bi im dosao jer je slican Diegu Costi.
Cini se da dolazak Suareza je siguran a vecina ljudi zali zbog tog poteza.Trenutno najbolja 9-ka na svijetu.
Covjek je protiv Engleske imao 2 polusanse i zabio 2 gola.
Takav igrac treba svakom klubu a tako i Barci koja ima problema sa realizacijom kada js Messi zatvoren ili kada da neide.Mislim da ce sa Suarezom Barca zabiti dosta laganih golova jer je u 16 m najopasniji a za udarac netreba govoriti.
Btw kad pocinje sezona a kad predsezona.
Suarez je odličan, po meni najjača klasična špica trenutno uz Ibru. Samo da si sredi u glavi Suarez i sve 5.
19.7 otvaram predsezonu s Recreativom koliko vidim.
Ako malo bolje pogledate sliku vidjet će te tko je prvi vratar :)
tko je?
Jel takav postoji?
Jedini koji mi pada na pamet je Varane koji je brz i visok.Igra stopera i desnog beka.
S ovom izjavom jasno cilja na Matheua koji je visok i brz a igra beka i stopera.Znaci Matheu 100% dolazi.