FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.053.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ta kazna je cak i u neku ruku dobra.

Vrijednost mu je pala,covjek gubi sponzore...

Ako mu je vrijednost bila 85 miliona mislim da

ako ponude Alexisa i 10-15 milioba da ce to prihvatiti....

Sto se Alexisa tice odlican igrac i svijetska klasa ali

on nemoze pokazati svoj potencijal na krilu,a za laznu devetku

je treci izbor.Stoga posto nece igrati laznu devetku

nemoze puno toga donijeti Barci,kojoj treba klasni napadac sa 

nosom za gol a Alexis to nije.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis odlican danas,uz gol,podijelio je 2-3 dobre lopte...Neymar isto raspolozen ali previse komplicira u 16 m...ovaj Bravo mi se cini kao pouzdan golman,dobro cita igru

16 godina
FC Barcelona
Alexis je prošle sezone zabio 20 golova, te priče o tome da se ne uklapa u sistem su nebitne dok god on trpa i veoma je koristan za ekipu. Na poziciji lažne devetke izgleda bolje, to je jasno. Ali dok god on trpa i na krilu, i ako želi ostati, zašto ne?

Kad bi kupili Suareza, to ti je prvo par mjeseci dok uopće može igrati, pa onda još dok se privikne na Barcinu igru, izgubljena sezona. Da ne pričam o tome kakav idiot je on i da u svakom trenutku može napraviti neku glupost.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Alexis je prošle sezone zabio 20 golova, te priče o tome da se ne uklapa u sistem su nebitne dok god on trpa i veoma je koristan za ekipu. Na poziciji lažne devetke izgleda bolje, to je jasno. Ali dok god on trpa i na krilu, i ako želi ostati, zašto ne?

Kad bi kupili Suareza, to ti je prvo par mjeseci dok uopće može igrati, pa onda još dok se privikne na Barcinu igru, izgubljena sezona. Da ne pričam o tome kakav idiot je on i da u svakom trenutku može napraviti neku glupost.

I ja kazem,nema smisla prodavati igraca koji je bio medu najboljim proslu sezonu...ima tu i drugih igraca koji bi se trebali naci na transfer listi...Alexis je zvijer,ko to ne vidi,nek ne prati nogomet

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Stvar je u tome da ga puno klubova zeli...Odigrao je odlicnu sezonu iako je dosta puta promasio praznu branku kao i Neymar.Ali vidjet cemo,ja sam se pomirio da odlazi

16 godina
neaktivan
Pa neka ga zele, 50-60 milijiuna i vozi. Nema smisla prodavati za par milijuna vise-manje nego sto je igrac placen. A to je Barca previse puta napravila.
Real eyes realize real lies...
14 godina
FC Barcelona

Tuzno je uopce ako Barca takvog igraca kupi, samo da sramoti klub i sve oko njega.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Treba pravi napadac, mucenje je u svakoj utakmici u kojoj se protivnik zatvori.

Tko nebi ovakvog napadaca u svojim redovima u kombinaciji sa Messijem i Neymarom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 23:40 (Boixus Nois PS).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

bolje bi bilo da prodamo tella,pedra,cuencu,bojana i na taj nacin cemo dobiti nekih 40mil,dodamo jos 20 i suarez je nas,ja ne bih pustao alexisa nigdje

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

bolje bi bilo da prodamo tella,pedra,cuencu,bojana i na taj nacin cemo dobiti nekih 40mil,dodamo jos 20 i suarez je nas,ja ne bih pustao alexisa nigdje

Al svi mediji pisu kako ce Alexis bit ukljucen u ponudu,bojim se da je to jedini nacin da ovaj dode...zalosno,nakon Fabregasa samo jos i ovo treba,ajde Fabregasa sam i prebolio nekako ali Alexisa sigurno ne bi nikad

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako nezeli ici niko ga nemoze natjerati...kao i Dos Santos

16 godina
FC Barcelona

ajmo, koliko ih znate?

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 8:13 (mrzech).
16 godina
neaktivan
Novi sponzor Beko, 4 godine po 10M€, ide na rukav umjesto dosadasnjeg TV3. http://m.thedrum.com/uploads/styles/mobile_node/public/news/172022/beko_fc%20barcelona.jpeg?itok=kJWv_mlL
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobrodosao Raketa!!! {#}

16 godina
FC Barcelona
Di Maria (Real Madrid): "Messi is the best player in the world. Nobody does what he does. We're lucky to have him."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Cini se da je Kroos blizu Reala (25-30M) tako da on otpada, a MD je jucer pisao da Barca razmislja da ne kupuje novog veznjaka da mijenja Xavija nakon sto je Koke produzio s Atleticom. Na prvu mi je drago jer bi se Rakitic mogao/trebao zacementirati u prvoj postavi, ali sto ako netko otpadne u trenutku transfer bana (trebao bi se vratiti?)...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Agent Tonia Krossa je rekao da nema nikakvih dogovora izmedju Reala i Toni Krossa.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogla bi Barca kupit Neuera za stopera, lik sve čisti {#}

14 godina
protjeran
Balvan8 kaže...

Mogla bi Barca kupit Neuera za stopera, lik sve čisti {#}

kad se sjetim europskog superkupa protiv celzija kada je izletio na centar i dijelio lopte

16 godina
FC Barcelona
Rakitic predstavljanje uzivo
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko sam razumio iz govora Zubija,na pitanje o Suarezu rekao je da on nije jedan od opcija,ili sam krivo razumio 

16 godina
neaktivan
Ja sam procitao da je rekao da nece govoriti o tome, ali da je dobro da se ispricao.

Rakitic: "My 'yes' to Zubi was as strong as the day I got married." fcblive
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I.R. 4 {#}

Dobrodošao Raketa!

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
neaktivan
Zubi: Za Alexisa imamo ponude, vidjet cemo sto ce biti. Pedro nije na prodaju.

To mi je logicno s obzirom da se Pedro bas ne zali na grijanje klupe, a Alexis zeli igrati i zna da moze, u nekom drugom klubu, ne samo igrati nego biti glavni. Znaci ode li Alexis (procitao sam da ga Barca nakon SP-a cijeni 'samo' 40M) i dode li Suarez, Barca ima opasan trio uz Pedra i Deulofeua na klupi. Samo da to Lucho utrenira i uigra kako treba.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Zubi: Za Alexisa imamo ponude, vidjet cemo sto ce biti. Pedro nije na prodaju.

To mi je logicno s obzirom da se Pedro bas ne zali na grijanje klupe, a Alexis zeli igrati i zna da moze, u nekom drugom klubu, ne samo igrati nego biti glavni. Znaci ode li Alexis (procitao sam da ga Barca nakon SP-a cijeni 'samo' 40M) i dode li Suarez, Barca ima opasan trio uz Pedra i Deulofeua na klupi. Samo da to Lucho utrenira i uigra kako treba.

Sve je to ok,samo sto je Alexis zasluzio da igra u Barci i dokazao je da je klasa dok Pedro ove sezone nije nista pokazao...i meni je to zalosno,prodavati igraca koji je bio odlican ove sezone kad se uzme u obzir kako smo igrali i sve ostalo...i zato smatram da ce bit jako glup potez ako se proda Alexis,a Suarez je isto igracina nema o tome govora,ali on nece moci igrati tamo negdje do 11. mjeseca,pa dok se uklopi u sredinu,uhvati formu...ne znam,ako klub misli da nam on treba,vjerovat cemo im

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 14:07 (barcafan12).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

City se ukljucio u utku za Alexisa a to znaci da ce ga dobro prodati...bar 45-50 miliona

16 godina
FC Barcelona
...
16 godina
neaktivan
Taman procitao taj clanak, nije samo tu mocniji nego u svemu, precizniji izvana, vise zabija bez asistencija itd. Opet ce se naci neki sa 'CR je kompletniji', ali ovo je statistika, realnost. http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je Bog,dovoljno mu je 10 m praznog prostora da rijesi utakmicu...svaka cast i Di Mariji,uz Lea jedini igrac Argentine koji je pokazao nesto dosada na SP,svi ostali su tu tek toliko

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako osvoji, ovo će mu biti 4 tekma za redom da će pobrat za najboljeg igrača, a mislim da bi morao. Genius, obožavam ga gledati, milina. Ajmo do finala. #grandeleo

EDIT: 4 tekma zaredom :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 20:44 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice