1:1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I počelo je. Alexis :D
Kakav gol 
Messiiii golcina 
po koji puta gol iz kornera... 
Hahahahahhahahahahaha
Normalno iz kornera 
po koji puta gol iz kornera... 
Obrana jad i bijeda u takvim situacijama dokle ce vise ovo..
50% golova koje smo primili su golovi glavom...
Puyol direktno kriv za minimalno 5-6 golova ove sezone samo iz kornera
Kakva šteta, samo da je Messi pustio Neymaru 
Neymar van Pedro unutra. Nemoze frajer nikog proci. Finte su mu zastarjele.
Cuj zastarjele,pa par puta je izvrno na guzicu igrace Almerije,podijelio par super lopti...nece ga jedino gol,nije sad odigrao nesto spektakularno,ali se bar uvijek trudi...Alexis takoder,taj covjek uvijek najvise pretrci...
Cuj zastarjele,pa par puta je izvrno na guzicu igrace Almerije,podijelio par super lopti...nece ga jedino gol,nije sad odigrao nesto spektakularno,ali se bar uvijek trudi...Alexis takoder,taj covjek uvijek najvise pretrci...
Sta je postigao sa tim? Bas nista. I sad u nastavku je los i gubi lopte.
2. pol puno puno lošije, treba zabit još jedan gol da ne bi bilo frke do kraja tekme
Da, treba zabiti da nebi jedan zalutali metak ušao.
El Captitano !
Messi najvisi u skoku,a Puyii zabija 3:1 BARCA ♥
Maestroo 4:1 
Ovu utakmicu mi bas ne djeluje inteligentno s loptom Neymar.
PUTA MADRID
Također, Messi je postao igrač koji je ostvario najbržih 200 ligaških pobjeda, jer je to ostvario u 265 odigranih susreta. U tih 265 susreta, osim navedenih 200 pobjeda ostvario je 41 remi, 24 poraza, postigao je 230 golova i podijelio 92 asistencije.
Hoće li Pepe na dodjelu Oscara večeras?
pepe se osramotio :D ima netko gif? haha
Evo gif od Pepea, dobro da je preživio taj udarac 
Lionel Messi: "Novac nije motivirajuće sredstvo u nogometu,novac me ne može natjerati da igram bolje i da se više trudim,uvijek ću dati sve od sebe.Ja sam najsretniji kada mi je lopta u nogama i moja motivacija dolazi zbog toga što igram ono što najvise volim.Da nisam plaćen da budem profesionalni nogometaš,sigurno da bih igrao i bez novca."
Lionel Messi: "Novac nije motivirajuće sredstvo u nogometu,novac me ne može natjerati da igram bolje i da se više trudim,uvijek ću dati sve od sebe.Ja sam najsretniji kada mi je lopta u nogama i moja motivacija dolazi zbog toga što igram ono što najvise volim.Da nisam plaćen da budem profesionalni nogometaš,sigurno da bih igrao i bez novca."
Sada mu treba smanjit plaću za pola. Ako već nije problem.
Majstorija 
Hvala ti na svemu legendo!
If he caused your defeat, he'd hold your hand, pick you up, and ask you to fight back. Eterno capita!
Puyol najavio odlazak iz barce...