Hoće li Pepe na dodjelu Oscara večeras?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja golčina, jbt, koja golčina....... Torpedo, projektil...
Zasluženo
Ajmoooo Atleticooo.
koja golčina, jbt, koja golčina.......
Ne umanjujući kvalitetu golčine, ali i koja indolentnost Luke ali i zujanje Lopeza, što je je.
Sta uradi ovaj Gabi majko mila, ovaj gol vrijedi ko tri
pepe se osramotio :D ima netko gif? haha
Pad se morao desiti kad tad. I nadam se da je to danas.
Bit će još svega u ovoj utakmici, ludilo tekma. Nema šanse da ovo završi bez crvenog, penala, šore. . .
Bit će još svega u ovoj utakmici, ludilo tekma. Nema šanse da ovo završi bez crvenog, penala, šore. . .
ja razmišljam da stavim 50 kn na crveni, trenutno je 2.1 koef, a bio je 2.8 do neke 30 min 
Barcelona je ove sezone postigla 114 golova, od toga 58 desnom nogom (Alexis najviše - 16), lijevom nogom 40 (Messi 24), glavom 12 (Cesc 3), te su bila 4 autogola.
Ovaj sudac mi nebi 3. hnl sudio. Sramota
Atletico vodi protiv Reala... Ako ovako ostane i ako večeras dobijemo, liga se zakuhava do samog kraja...
Sudac se totalno pogubio a jednim dijelom je i on kriv za ovakvu igru i jednih i drugih, ali da je Atletico štećen, to je sigurno.
Samo da ostane ovako do kraja.. :D
Sudac se totalno pogubio a jednim dijelom je i on kriv za ovakvu igru i jednih i drugih, ali da je Atletico štećen, to je sigurno.
Istina, dosta je sudio protiv Atletica, ali u drugom dijelu je Realu suđeno zaleđe Benzeme u izglednoj situaciji, a zaleđa nije bilo. Isto tako nije suđena ona ruka u živom zidu, što je trebao biti jedanaesterac.
Sve u svemu, jako loše suđenje.
Steta,da je Atletico ostao prisebniji odnijeli bi sva 3 boda...
Primera je po meni definitvno najbolja liga trenutno. Uvijek je po kvaliteti nogometa bilo vrhunski, a ove sezone imamo ono što su svi prigovarali proteklih sezona da je nedostajalo, 3 ekipe se bore za naslov.
Sudac očajan na ovoj utakmici maloprije, ali neriješeno je po meni možda i najpravednije, Atletico je posustao zadnjih 20-ak minuta.
Istina, dosta je sudio protiv Atletica, ali u drugom dijelu je Realu suđeno zaleđe Benzeme u izglednoj situaciji, a zaleđa nije bilo. Isto tako nije suđena ona ruka u živom zidu, što je trebao biti jedanaesterac.
Sve u svemu, jako loše suđenje.
ono se nesvira penal jer je stitio glavu tako da necemo sad pretjerivati...to se nikad nesvira
Znaš što je čudno u ovome i zašto sam ja ono uopće spominjao? Zato što je Busquets odglumio 2 puta u životu i njega se smatra najvećim simulatorom u povijesti nogometa. A jedan Pepe u jednoj utakmici nadmaši sve što je ovaj napravio u karijeri. A uvijek to nekako prolazi "nezapaženo" i uvijek simpatizeri Reala pričaju o nekim simuliranjima, a u svoje dvorište se ne gleda.
Eto neka mi netko kaže kad je Busquets zadnji put simulirao, recite kad i priložite dokaz, baš me zanima.
To je jedna sramota da su se njega tako uhvatili...Bale u PL desetke kartona zbog simuliranja...O CR netreba trositi rijeci jer koliko je on kartona iznudio to je jedno cudo.Pepe,Ramos,Di Maria...Dok recimo u Barci Alba i Neymar stvarno pretjeruju sa tim.Pedro ponekad a od ostalih trenutno mi nitko nepada na pamet.
Zadnji tko treba držati predavanja o simuliranju su Barcelonaši 
Alba i Neymar defeinitvno. Za Busquetsa mi stvarno nije jasno, iskreno govorim da u zadnje 2 godine nisam vidio niti jednu njegovu simulaciju.
PUTA MADRID
Zadnji tko treba držati predavanja o simuliranju su Barcelonaši 
Bas zato zbog takvog zadrtog razmisljanja mnogi ne vide igracku kvalitetu igraca poput Busquetsa,ali to vise govori o takvima poput tebe,o tvom nogometnom znanju...
Gdje piše da je to vaša tema jadnice jadni?? I tko si da ces mi/nam branit da pišemo u ovj temi??
PUTA MADRID
Kakve to fucking veze ima?
Ugl fučkaš sad i Real i Atletico, treba ovu Almeriu natrpat barem sa 3-4 gola razlike, da malo ekipa dobije na samopouzdanju
Postava: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Cesc, Alexis, Messi i Neymar