FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

uffff, Mandzukic radilica? Mandzukic trci u obranu? vat d fak

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
Re: FC Barcelona
VirtUoso kaže...

Što nije jasno?Pa zato su i napucali Gomeza jer je Mandzukic više trčao i sudjelovao u igri. Ne stoji samo naprijed i čeka da mu netko nabaci na glavu.

Pročitaj si englesku wikipediju pa češ vidjeti da vračanje i sudjelovanje u obrani stoji odmah u prvom redu.

Izgleda kao da ne gledaš baš kako igra.

15 godina
Đapa club kaže...

Barca se mora na neko neodređeno vrijeme posvetiti drugačijem načinu igranja, formacija može ostati ista, ali ovi momci moraju pronaći nova riješenja u svojoj igri. Baš kako je netko napisao treba nam klasični napadač, Mandžo ili igrač sličan njemu bi bio sjajan, jer takvi tipovi su radilice, stalno trče iz napada u obranu i obrnuto(a pritom zabijaju bitne golove). Messi i dalje može biti golgeter, ali neka igra desno krilo, sa kojeg će moči proigravati ekipu i sječ unutra tako da može i dalje zabijat i biti vrlo opasan. Na drugom boku imamo Neymara, a pritom prodamo Sancheza što bi nam dalo dovoljno novaca za nova pojačanja. Branič je neophodan ne samo zato što smo slabi u obrani nego zato što nam fali opcija ako se Pique ozljedi(što se upravo desilo). Mnogi će se sada sjetiti Ibrahimovića, no postoji bitna razlika, Ibra je tip koji igra za sebe i nije tolika radilica kao npr. Mandžo, tehnički je naravno puno bolji no nama trebaju igrači koji će trčati svih 90min. dok će se za golove brinuti Messi i Neymar. Xavi je za mene svršena priča(godine i trofeji su uzeli maha), a Fabregas mora biti u prvih 11 jer igra sjajno i šteta bi bila da takav talenat bude na klupi. Sergio Busquets je sjajan igrač, ali je u obrani vrlo slab i ako nemamo jaku obranu njegove defanzivne sposobnosti su nikakve, upravo tu se događa čudna situacija, frajer je svjetska klasa, ali ne može igrati svestrano na svojoj poziciji(kao naprimjer Yaya Toure). Tako da nam je dobar branič i klasična špica must buy ovoga ljeta. No pored svih ovih boljki, najveća je ona da nam fali motivacije i to se vidi baš na ovim "malim" tekmama. Broj trofeja je ipak učinio svoje baš kako je prema mojem mišljenju predvidio i Guardiola i zbog toga napustio ekipu.

Pa eto ja sam napisal jos tamo dok nam je otisel Villa da nemamo postenog napadaca nekog ko bi mogao raditi to kaj si ti napisal a po mogucnosti i malo jaci fizicki da se moze natezati u petercu , eh i da nam je sad jedan Yaya Toure ili Abidal mislim da bi plakali od srece , treba nama neki "novi" Abidal ili Toure hitno.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
VirtUoso kaže...

Što nije jasno?Pa zato su i napucali Gomeza jer je Mandzukic više trčao i sudjelovao u igri. Ne stoji samo naprijed i čeka da mu netko nabaci na glavu.

Pročitaj si englesku wikipediju pa češ vidjeti da vračanje i sudjelovanje u obrani stoji odmah u prvom redu.

Izgleda kao da ne gledaš baš kako igra.

Mozda prije! Sad bas i ne. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad gledam Bayern,igraju ljudi presnig,ne daju im da disu,sa kakvom lakocom daju golove to je neverovatno.Kad bi mi vratili ovakav presing dosta bi to lepse izgledalo.

16 godina

Mi sada možemo samo sanjati takvu igru. Naši igači su potrošeni i treba nam nova snaga, nažalost.

PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Osasuna 2:0 Atletico,ako ovako ostane,ostajemo drugi {#}

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Sad će fanovi Reala rasut priču kako sudac sudi protiv Atletica, samo da bi Barca ostala druga hehe

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Nidzo95 kaže...

Sad će fanovi Reala rasut priču kako sudac sudi protiv Atletica, samo da bi Barca ostala druga hehe

Neka rasipaju sta hoce.Sad je jedino vazno da ostanemo drugi {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona
Bayern ima 20 igraca svijetske klase dok Barca ima 7-8.imaju prejaku klupu dok mi nemamo koga uvaxiti u igru.S.roberto,montoya,tello,affelay,dos santos
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Osasuna 3-0 {#}

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Nidzo95 kaže...

Pa nama odgavara da atletico izgubi {#}. Iako ja bi rade da pobjedi da bude sto zanimljivije prvenstvo.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

koliko citam i vidim Pique out 2 tjedna.znaci nece igrati protiv Man City-a.

Bas me zanima hoce li staviti Bartru

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

|as.com| Jordi Roura won't continue at first team staff next season. Could get other position at club or leave.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
martinez1 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Nidzo95 kaže...

Pa nama odgavara da atletico izgubi {#}. Iako ja bi rade da pobjedi da bude sto zanimljivije prvenstvo.

Pa upravo to, NAMA odgovara, REALU ne odgovara.. Zato sam i napisao, sudac sudi u korist Osasune (protiv Atletica) samo da bi Barcelona ostala druga.. Čitaj idući puta

15 godina
odjavljen
FC Barcelona

kaj si ti mutav ili kaj, normalno da nam odgovara 3 boda prednosti

Losing all hope was freedom
14 godina
Hrvek1909 kaže...

Pa upravo to, NAMA odgovara, REALU ne odgovara.. Zato sam i napisao, sudac sudi u korist Osasune (protiv Atletica) samo da bi Barcelona ostala druga.. Čitaj idući puta

{#}

Why so serious?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mutav sam?
Pa pogledaj je*eni post šta sam napisao, REALOVCI će se ŽALITI da je SUDAC sudio PROTIV ATLETICA, samo da bi BARCELONA ostala DRUGA!!

Šta sam krivo napisao? Tu nisam napisao jel nama odgovara ili ne, već jel realu odgovara ili ne, daj čitajte prije nego lupite

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:13 (Hrvek1909).
14 godina
Hrvek1909 kaže...

Mutav sam?
Pa pogledaj je*eni post šta sam napisao, REALOVCI će se ŽALITI da je SUDAC sudio PROTIV ATLETICA, samo da bi BARCELONA ostala DRUGA!!

Šta sam krivo napisao? Tu nisam napisao jel nama odgovara ili ne, već jel realu odgovara ili ne, daj čitajte prije nego lupite

Pa ne odgovaraju ti u ovoj temi isključivo Barcelonini navijači, nego i Realovi. Ne postoji nikakva sigurnosna provjera prije ulaska u temu pa da samo Barcelonini navijači pišu ovdje. {#}

Why so serious?
15 godina
FC Barcelona

If you could pick one player who featured at the FIFA Ballon d'Or Gala and put him in your team, who would it be?

Jurgen Klopp: "Lionel Messi. I love his game. I like the way Franck Ribery plays, and I like Cristiano Ronaldo. But when I watch Messi, I think what he does is just magnificent. It gets even better as time goes on."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Kome vjerovati na kraju vec mi se vrti u glavi od 100 razlicitih verzija kada se sve zbroji i oduzme, pokazalo kako je Neymar Barcelonu koštao točno 107.3 milijuna eura ako je ovo priblizno istina onda k vragu s idiotima u Barceloni.

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Kome vjerovati na kraju vec mi se vrti u glavi od 100 razlicitih verzija kada se sve zbroji i oduzme, pokazalo kako je Neymar Barcelonu koštao točno 107.3 milijuna eura ako je ovo priblizno istina onda k vragu s idiotima u Barceloni.

Na fejsu pak sad kreću sa cifrom od 86, 2 milijona.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Sad citam, Barca uplatila 13 milijuna (drzavi ili kome vec), kazu "nije porezni dug nego razlika zbog drugacijeg tumacenja poreznog zakona". Stvarno su retardosi.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ancelotti (trener Real Madrida): "Tata Martino se ne bavi kontroverzama,već radi najbolje za ekipu.Mišljenja sam da radi dobar posao,a posebno mi se sviđa način na koji govori,jer je uvijek opušten."

12 godina
protjeran
FC Barcelona

siguran sam da su Neymara platili vise...Siguran sam da ce morati platiti dug i samim time da nece biti pojacanja za novu sezonu

15 godina
neaktivan
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 20:33 (N3N0).
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Mutav sam?

Pa ja navijam za RM i drzim do toga da bi rade htio da su barca i atletico pobjedili da bude sto neizvjesnije.

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

hrvek ima 13 godina nemoj mu zamjerati

15 godina
neaktivan
Neizvjesno je i ovako. Samim time sto se Real vratio iz mrtvih zasluzuju sve pohvale, jos i prestigao ovaj dvojac. Ja se nadam da ce opet negdje kiksati a vidim da ima puno mjesta gdje se to moze desiti (postoji nada).
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

jos potencjalnih stopera u orbiit Barcelone
http://www.sport.es/es/noticias/barca/asi-operacion-central-del-barca-3133009

pa koji su ovo panjevi?Dragovic,Gouweeleeuw???
Evo lista stopera koju povezivani sa Barcom:

Hummels

Verthongen

David Luiz

Mangala

Koscienly 

Kompany

Laporte

Mussachio

Fazio

Dragovic

Gouweleeuw

Daniel Ageer

Mertersacker

Vidic

Fabian Schar

vERMAELEN

Inigo Martinez

Vergini

Alvarez Balanta

Jeremy Mathieu

Miranda 

a tu je jos igraca koji su prekrizeni kao Thiago Silva i ostali..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice