FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zadnje cetiri utakmice na San Sebastianu

0-1 to 2-1

0-2 to 2-2

0-2 to 3-2

0-1 to 1-1

Nadjeno na Barcaforum

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiiiiiiiiiiiii {#}

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Zato ukines sportski paket i gledas stream BeInSports, Ray Hudson i kolega. Messi 1-1
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Lose igramo, al skroz. Jos me ovaj komentator na SK3 jako zivcira. Vidi se da navija za real i pljuje po Barci i igracima Barce. Jadno

Takodje,mnogo los komentator...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakva akcija kakav gol boz pomoz!

16 godina
N3N0 kaže...
Zato ukines sportski paket i gledas stream BeInSports, Ray Hudson i kolega. Messi 1-1

Rado, al je i on na 24 mjeseca. Tako da nista od toga. 

PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sudija 0 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lose je to izgledalo,ne svida mi se Busquets-Song kombinacija,previse smo tromi u sredini,treba Fabregasa umjesto Songa,a Busquetsa povuci na njegovu prirodnu poziciju...obrana dosta nesigurna,pogotovo Pique,Messija na mapi nije bilo do gola,ali to ga i krasi,dovoljna mu 1 prilika,Neymar pokusava ali nista konkretno,nadam se pobjedi

15 godina
FC Barcelona
Pique toplo-hladno cijelu sezonu. U nastavku treba ubaciti Xavija ili Cesca umjesto Songa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma loša taktika, na ovakva se gostovanja ide sa jakom i koncentriranom obranom i BRZIM KONTRAMA .....   A oni svi usporavaju kad je šansa za to.  Neznam što čekaju, koga čekaju i kako oni misle izvuć 3 boda ovakvom igrom.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nek se teraju vise,nikako nam ne treba stoper,pored ovih rupa

16 godina
Tako nam treba.
PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puni ih bre,treba im jedna lekcija,videcemo kako ce igrat,treba da se lome za loptu a ne da se setkaju kao neki majmuni

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramota...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

a izmjena? nista...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da MARTINO, kreni sa 2 defenzivna vezna, hebem ti razmišljanje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Nidje veze. Al fakat.
PUTA MADRID
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvi jeftini golovi, sramota.  Kad će shvatit da ovaj Bartra svoje iskustvo treba skupljat u nekom manjem klubu.  Pique užas.   Opet nezalaganje svih zajedno i katastrofalan pristup utakmici.  I sad su doslovno usrali prvenstvo.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovako vazna utakmica,mozda najvaznija u La Ligi,igraju Bartra,Montoya,Song,gde je logika? Pored Alvesa,Xavia,Cesca,ali ipak oni bolje znaju...

12 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Ovako vazna utakmica,mozda najvaznija u La Ligi,igraju Bartra,Montoya,Song,gde je logika? Pored Alvesa,Xavia,Cesca,ali ipak oni bolje znaju...

To se i ja pitam.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za kog on čuva Fabregasa, Alvesa, Maschea kad ne igramo niti lp slijedeći tjedan a Valladolid je slijedeće kolo. Šta se to događa, da bar oćemo popit još jedno 3, 4 komada pa da se Martino zapita šta on to točno radi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 21:39 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bome bi ja ovog Piquea poslao na klupu sve do kraja sezone pa nek se on misli,od nekoc onakvog stopera do ove smijurije,fuj...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

izgleda da je soicedad jači  od city-a{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I onda vi meni lupate TDove kad kažem da čim naletimo na napadačku ekipu ćemo izgubit, evo nije niti tjedan dana prošlo, Real došao napadački i odnese nam 3 boda ;)

Je.beš City kad je igrao defenzivno cijelu utakmicu, protiv ovakvih ćemo mi izgubit, nedaj bože naletit na Bayern, pa 10 golova će nam ovaj puta utrpat ;)

13 godina
protjeran
FC Barcelona

tata nek od*ebe u svoju argentinu

Mariich#2318
12 godina
protjeran
FC Barcelona

neznam zasto se nervirate ja sam skroz miran jer vidim i da igracima na terenu nije stalo.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta svi Tata,Tata,a pola vas ne vidi da je covek na tribinama,dok je on bio rezultat je bio 1-1 sto je prihvatljivo,a kad su ga izbacili,ovaj panj ne zna izmenu da izvrsi i ne zasluzuje ni da im cisti kopacke,a ne da bude pomocni trener.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Yebiga, kad presing igra na centru ne funkcionira, vidi se koliko je Barcina obrana nesposobna.  Neka od njih uče kako se odigrava prava brza kontra u dva tri poteza, nešto što odavno Barca nije odigrala.  Čini mi se da neznaju dati gol a da nisu svi na protivničkoj polovici.  

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vise nego zasluzena pobeda Sociedada,ocitali su nam lekciju,ne samo da su pobedili nego su nas itekako nadigrali,mi smo se vratili korak nazad u borbi za titulu i to je sad skoro nemoguca misija pored ovakvih konkurenata,nadam se da moze i treba bolje.Vamos Barca !

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa sastav i taktika su od pocetka promaseni,trebalo se vec na poluvremenu reagirat a ne kad su poveli 3-1...ovako bitna utakmica,i jos uz cinjenicu da dugo ovdje nismo pobjedili on stavlja panja Montoyu,i u vezi stavi Songa-i Busquetsa...vec nakon 10 minuta se vidilo da to ni na sta ne lici...dobrim dijelom su i igraci krivi sa svojim "zalaganjem" i voljom al i Tata je fulao skroz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice