FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Sastav Barcelone: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Abidal,Busquets,Iniesta,Thiago,Adriano,Messi i Alexis.

Čini mi se da ćemo opet strepiti,Mascherano je na stoperskoj poziciji :(

Neke dojave kažu 3+ gola Barcelone xD.

17 godina
Ne kuzim te dojave.Kak oni to znaju?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
Ili se*u ili nagadjaju pa ako prodje, prodje. U nekim slucajevima su stvarno namjestaljke (nize lige)...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

tek primjetih,nema xavia O.o, i fabre o.O,pa pobogu zasto?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Messi glavom! :)
15 godina
FC Barcelona
kako ste ono rekli,Messi nezna glavom?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
emerik kaže...
Ne kuzim te dojave.Kak oni to znaju?

0-3 ... znaju, o da, znaju xD

EDIT:

H-H-H-HATRICK!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 19:39 (N3N0).
15 godina
FC Barcelona

0-4 hat trick messija

nadam se da ova tekma nagovještava bolje igranje u gostima {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 19:50 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

0-4 hat trick messija

nadam se da je ova tekma nagovještava bolje igranje u gostima {#}

Sh*t just got serious {#}

E: 1-4 85'

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 19:43 (N3N0).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rutinska pobjeda Barce i napokon uvjerljivo u gostima. Messi "hladnokrvno" dobar i to bez potpore Xavija.

15 godina
FC Barcelona
Messi the King! šteta za onaj slobodnjak,ali zabio je 3 prekrasna gola,čudo od igrača...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
evo i sažetaka sva 3 Messijeva gola tko nije vidio,pa tko mu može što prigovoriti,stvarno je čarobnjak!

16 godina
FC Barcelona

drugi gol mu je bio malo "djubretarski"

dobra pobjeda

BTW i dalje mislim da messi nezna glavon, al nije covik kriv ako se balun dobro odbije{#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Messi može dat svakak gol bilo glavom, bilo drugim djelom tijela. On može sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 15:05 (Praetorian1).
15 godina
FC Barcelona

ljudi jeste li vi svjesni da je Messi zabio već 32 gola u ovoj sezoni? Ej,32 gola,a nije prošlo ni pola sezone! koliko će ih zabiti do kraja,70?

Da ne kažem da ga dijeli još samo 19 golova da postane najbolji strijelac u povijesti kluba sa 24 godine. I sve to u današnjem nogometu koji je tako zahtjevan,puno utakmica a odmora nema. Kapa do poda za majstora!

16 godina
FC Barcelona

znas da se rugaju sa protivnikom kada messi da glavon gol a xavi pocne izvodit krive paseve... cisto iz za*ebancije... hahahaha

al neka momci treniraju, mozda do sljedeceg el clasica budu igrali sa 2 obrambena igraca, vidi se da su i 3 viska...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 15:41 (Abomb).
15 godina
FC Barcelona

eto, Pepe prošao nekažnjeno za onaj prljavi čin otprije nekoliko dana kao da ništa nije bilo i to je potpuno ignorirano,a za primjer,Mario Balotelli je za puno blaži prekršaj nad Parkerom iz Tottenhama jučer dobio 4 utakmice suspenzije. Ali neka,idemo dalje u nove pobjede!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 18:37 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

eto, Pepe prošao nekažnjeno za onaj prljavi čin otprije nekoliko dana kao da ništa nije bilo i to je potpuno ignorirano,a za primjer,Mario Balotelli je za puno blaži prekršaj nad Parkerom iz Tottenhama jučer dobio 4 utakmice suspenzije. Ali neka,idemo dalje u nove pobjede!

Da, činjenica je da se u Premier ligi puno strože kažnjava. No, kao što si rekao, ovo postupanje Pepea je zaslužilo veliku kaznu. Vidjet ćemo kako će se ponašati na Camp Nou, ako će igrati.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta nisam sad negdje vidio/pročitao da je Real Madrid kaznio Pepea, ili mi se učinilo/naklapanja naših pouzdanih portala...

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Šta nisam sad negdje vidio/pročitao da je Real Madrid kaznio Pepea, ili mi se učinilo/naklapanja naših pouzdanih portala...

Ne,Mourinho ga je samo poslao na "hlađenje" na nekoliko dana,ali uvjeren sam da će igrati sljedeću utakmicu,možda već protiv Barce,jer je Mourinho izjavio da on nema ništa s time jer se Pepe ispričao za taj potez. Možete misliti,udariš nekoga namjerno i onda mu se samo ispričaš poslije utakmice i sve 5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:22 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ne,Mourinho ga je samo poslao na "hlađenje" na nekoliko dana,ali uvjeren sam da će igrati sljedeću utakmicu,možda već protiv Barce,jer je Mourinho izjavio da on nema ništa s time jer se Pepe ispričao za taj potez. Možete misliti,udariš nekoga namjerno i onda mu se samo ispričaš poslije utakmice i sve 5.

Ma ajd još da mu se ispričao... nego se ispričava i laže da nije bilo namjerno... samo slijepac može tvrditi da ono nije bilo namjerno.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PLASMAorLCD kaže...

A sta da radi da place mozda? hahaahha ili da kaze odustajem od nogometa jer sam nagazio messia?

BIG FCKG DEAL!!!!! nogomet je muska igra prestanite plakat vise sam dojma da boli navijace nego igraca kojeg je nagazio:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona

carcharodon, je li to muška igra?

To je divljak, ništa drugo. A nemoj biti seljačina i ne razlikovati mušku igru od ove seljačke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 20:56 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Takje... postoji fair play, a postoji i zdravi razum... stvari koje su Pepeu strane.
16 godina
FC Barcelona

To je nešto najdebilnije kada ljudi kažu da je to muška igra. 

Kako je muška igra nekoga namjerno udarati nogom?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sta je sa startom bosqea na alonsu utakmicu prije na centru? ono je divljacki bilo za cepovima u koljeno za sta ni faul nije dosuden,ne kazem ja da ovo nije nesportski apsolutno je ali vi gledate samo starteve reala ne i svojih ljubimaca

16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Da muska igra gledas li vatreplolo ili rukomet ti ikad? tamo su igraci pod blokadama malo malo i sta to je sport nema kukanja igraj dalje ako ti nije dobro napusti teren zamjenit ce te netko

15 godina
carcharodon kaže...

A sta je sa startom bosqea na alonsu utakmicu prije na centru? ono je divljacki bilo za cepovima u koljeno za sta ni faul nije dosuden,ne kazem ja da ovo nije nesportski apsolutno je ali vi gledate samo starteve reala ne i svojih ljubimaca

pa trebao bi se zapitati zašto o tom startu Busquetsa ne priča nitko,ne samo navijači Barcelone,nego nitko. Koji je to uopće start,jeli možeš dati neki link da vidim to?

carcharodon kaže...
sinister_axe kaže...

Da muska igra gledas li vatreplolo ili rukomet ti ikad? tamo su igraci pod blokadama malo malo i sta to je sport nema kukanja igraj dalje ako ti nije dobro napusti teren zamjenit ce te netko

koji si ti lik. Uspoređuješ rukomet sa nogometom jer je to kao sve sport. Pa i kickboxing je sport,čudno mi je kako to nisi usporedio sa nogometom,i tamo protivnici na kraju borbe daju ruku jedan drugome,ali nogomet je nogomet i znaju se pravila i to je žestoko osuđeno od svih koji se razumiju u nogomet. A za mene onaj tko brani Pepea je čovjek bez imalo morala i zdrave pameti,isto kao i on.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 0:32 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne ja sam usporedio ekipne sportove s kontaktom:) ne kazem ja da se treba izbaciti faul XD

neg mi smeta kad od obicong faula prave strku i pritisak s klupe i terena na suca a u tome barca je n1 bez ljutnje:)a suci se ne drze pravila svaki prigovor igraca osim kapetana treba biti sankcioniran kartonom al to se rijetko kad dogada i to vidam samo u premjer ligi nazalost

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice