Čini mi se da ćemo opet strepiti,Mascherano je na stoperskoj poziciji :(
Neke dojave kažu 3+ gola Barcelone xD.
Neke dojave kažu 3+ gola Barcelone xD.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
tek primjetih,nema xavia O.o, i fabre o.O,pa pobogu zasto?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
0-3 ... znaju, o da, znaju xD
EDIT:
H-H-H-HATRICK!!!
0-4 hat trick messija
nadam se da ova tekma nagovještava bolje igranje u gostima 
0-4 hat trick messija
nadam se da je ova tekma nagovještava bolje igranje u gostima 
Sh*t just got serious 
E: 1-4 85'
Rutinska pobjeda Barce i napokon uvjerljivo u gostima. Messi "hladnokrvno" dobar i to bez potpore Xavija.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
drugi gol mu je bio malo "djubretarski"
dobra pobjeda
BTW i dalje mislim da messi nezna glavon, al nije covik kriv ako se balun dobro odbije
Ma Messi može dat svakak gol bilo glavom, bilo drugim djelom tijela. On može sve.
ljudi jeste li vi svjesni da je Messi zabio već 32 gola u ovoj sezoni? Ej,32 gola,a nije prošlo ni pola sezone! koliko će ih zabiti do kraja,70?
Da ne kažem da ga dijeli još samo 19 golova da postane najbolji strijelac u povijesti kluba sa 24 godine. I sve to u današnjem nogometu koji je tako zahtjevan,puno utakmica a odmora nema. Kapa do poda za majstora!
znas da se rugaju sa protivnikom kada messi da glavon gol a xavi pocne izvodit krive paseve... cisto iz za*ebancije... hahahaha
al neka momci treniraju, mozda do sljedeceg el clasica budu igrali sa 2 obrambena igraca, vidi se da su i 3 viska...
eto, Pepe prošao nekažnjeno za onaj prljavi čin otprije nekoliko dana kao da ništa nije bilo i to je potpuno ignorirano,a za primjer,Mario Balotelli je za puno blaži prekršaj nad Parkerom iz Tottenhama jučer dobio 4 utakmice suspenzije. Ali neka,idemo dalje u nove pobjede!
eto, Pepe prošao nekažnjeno za onaj prljavi čin otprije nekoliko dana kao da ništa nije bilo i to je potpuno ignorirano,a za primjer,Mario Balotelli je za puno blaži prekršaj nad Parkerom iz Tottenhama jučer dobio 4 utakmice suspenzije. Ali neka,idemo dalje u nove pobjede!
Da, činjenica je da se u Premier ligi puno strože kažnjava. No, kao što si rekao, ovo postupanje Pepea je zaslužilo veliku kaznu. Vidjet ćemo kako će se ponašati na Camp Nou, ako će igrati.
Šta nisam sad negdje vidio/pročitao da je Real Madrid kaznio Pepea, ili mi se učinilo/naklapanja naših pouzdanih portala...
Šta nisam sad negdje vidio/pročitao da je Real Madrid kaznio Pepea, ili mi se učinilo/naklapanja naših pouzdanih portala...
Ne,Mourinho ga je samo poslao na "hlađenje" na nekoliko dana,ali uvjeren sam da će igrati sljedeću utakmicu,možda već protiv Barce,jer je Mourinho izjavio da on nema ništa s time jer se Pepe ispričao za taj potez. Možete misliti,udariš nekoga namjerno i onda mu se samo ispričaš poslije utakmice i sve 5.
Ne,Mourinho ga je samo poslao na "hlađenje" na nekoliko dana,ali uvjeren sam da će igrati sljedeću utakmicu,možda već protiv Barce,jer je Mourinho izjavio da on nema ništa s time jer se Pepe ispričao za taj potez. Možete misliti,udariš nekoga namjerno i onda mu se samo ispričaš poslije utakmice i sve 5.
Ma ajd još da mu se ispričao... nego se ispričava i laže da nije bilo namjerno... samo slijepac može tvrditi da ono nije bilo namjerno.
A sta da radi da place mozda? hahaahha ili da kaze odustajem od nogometa jer sam nagazio messia?
BIG FCKG DEAL!!!!! nogomet je muska igra prestanite plakat vise sam dojma da boli navijace nego igraca kojeg je nagazio:)
To je nešto najdebilnije kada ljudi kažu da je to muška igra.
Kako je muška igra nekoga namjerno udarati nogom?
A sta je sa startom bosqea na alonsu utakmicu prije na centru? ono je divljacki bilo za cepovima u koljeno za sta ni faul nije dosuden,ne kazem ja da ovo nije nesportski apsolutno je ali vi gledate samo starteve reala ne i svojih ljubimaca
Da muska igra gledas li vatreplolo ili rukomet ti ikad? tamo su igraci pod blokadama malo malo i sta to je sport nema kukanja igraj dalje ako ti nije dobro napusti teren zamjenit ce te netko
A sta je sa startom bosqea na alonsu utakmicu prije na centru? ono je divljacki bilo za cepovima u koljeno za sta ni faul nije dosuden,ne kazem ja da ovo nije nesportski apsolutno je ali vi gledate samo starteve reala ne i svojih ljubimaca
pa trebao bi se zapitati zašto o tom startu Busquetsa ne priča nitko,ne samo navijači Barcelone,nego nitko. Koji je to uopće start,jeli možeš dati neki link da vidim to?
Da muska igra gledas li vatreplolo ili rukomet ti ikad? tamo su igraci pod blokadama malo malo i sta to je sport nema kukanja igraj dalje ako ti nije dobro napusti teren zamjenit ce te netko
koji si ti lik. Uspoređuješ rukomet sa nogometom jer je to kao sve sport. Pa i kickboxing je sport,čudno mi je kako to nisi usporedio sa nogometom,i tamo protivnici na kraju borbe daju ruku jedan drugome,ali nogomet je nogomet i znaju se pravila i to je žestoko osuđeno od svih koji se razumiju u nogomet. A za mene onaj tko brani Pepea je čovjek bez imalo morala i zdrave pameti,isto kao i on.
Ne ja sam usporedio ekipne sportove s kontaktom:) ne kazem ja da se treba izbaciti faul XD
neg mi smeta kad od obicong faula prave strku i pritisak s klupe i terena na suca a u tome barca je n1 bez ljutnje:)a suci se ne drze pravila svaki prigovor igraca osim kapetana treba biti sankcioniran kartonom al to se rijetko kad dogada i to vidam samo u premjer ligi nazalost