FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno odličan tekst.

Al opet se moram osvrnuti kad je Pepe nagazio Messia, to je stvarno djetinjasto ponašanje. Pepe kad se naljuti počne udarati protivnike, to nema smisla. I predložio bih mu da ode psihologu da se nauči kontrolirat u ponašanaju. 

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Praetorian1 kaže...

Stvarno odličan tekst.

Al opet se moram osvrnuti kad je Pepe nagazio Messia, to je stvarno djetinjasto ponašanje. Pepe kad se naljuti počne udarati protivnike, to nema smisla. I predložio bih mu da ode psihologu da se nauči kontrolirat u ponašanaju. 

Ja sam tek sad vidio njegov crveni protiv Getafea...

Šta reći?

15 godina
FC Barcelona

novi dres Reala za sljedeću sezonu:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 14:07 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
ПАНТЕЛА БОГОТАЦ!
15 godina
neaktivan
Puyol mu je uzvratio, na sportski nacin.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

lol

15 godina
FC Barcelona

mogući dresovi za sljedeću sezonu. Što mislite? Mene podsjećaju na PSG :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 15:02 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ne svidaju mi se,nabolji su mi bili prosle sezone

15 godina
neaktivan
Takodjer, i ovi sad su bolji od tih. Fali im jos crvene. Nije to to.
14 godina
FC Barcelona

I CR je shvatio tko je kralj {#}

16 godina
neaktivan
16 godina
antimadridista kaže...

Previše plave, premalo crvene boje.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Malo podsjeća bojama na dresove s početka ovog stoljeća. Tada sam počeo navijat za Barcu i meni se sviđa još malo crvene i to je to(ili da posvijetle).

15 godina
neaktivan

Zamolio bih sve istinske navijače Barcelone da ignoriraju temu Real Madrida, jer sva ta prepucavanja su mlaćenje prazne slame. Ne možemo im ništa dokazati, a i kad imamo 100%-tan dokaz, neće se složiti s tim.

Samo ćete spušit kartone jer su oni ljuti i vjerojatno svaki vaš post prijavljuju. Držimo se svoje teme i rugajmo se s Realom u njoj.

Zahvaljujem.

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Zamolio bih sve istinske navijače Barcelone da ignoriraju temu Real Madrida, jer sva ta prepucavanja su mlaćenje prazne slame. Ne možemo im ništa dokazati, a i kad imamo 100%-tan dokaz, neće se složiti s tim.

Samo ćete spušit kartone jer su oni ljuti i vjerojatno svaki vaš post prijavljuju. Držimo se svoje teme i rugajmo se s Realom u njoj.

Zahvaljujem.

vazno da je njima 100%-an dokaz onaj video ''treninga barce'' xd,zato jer pise barca tv -.-

14 godina
VirtUoso kaže...

Ocekujem od Messija da eksplodira sljedecu utakmicu. Kao odgovor na uzasno ponasanje Pepea i Calehona.

Nakon što sam malo napravio checkout, pronašao sam te u ovoj temi, ne citiram te, samo odgovaram ti na tvoje pitanje postavljeno meni na mjestu ne predviđeno za to, jer pravo mjesto je ovdje, pa sada ja to tu i odgovaram.

Neću se previše praviti pametan, ali Frank Rijkaard je jaaaako puno napravio za Barcelonu, po nešto po prvi puta a nisu bila sposobna neka druga jako velika imena, a kako još nije krenuo rat na internetu, imam mogućnost kontaktirati Wikipediju i pokazai ti što je ON napravio, odnosno zbog NJEGA kuda je mogao doći Pep Guardiola, jer, moje je uvjerenje, ako meni, tebi, njemu, netko raskrči teren i pripremi za feštu, pa lako onda plesati kada nisi umoran od teškog skorom robovskog posla, zar ne kolega  {#}?!!

LINK; http://hr.wikipedia.org/wiki/Frank_Rijkaard

Jedan detalj zašto je, po mojem skromnom osobnom mišljenju, Frank tako brzo propao. Jednostavno zbog pomeni nikada pravilno razjašnjenog sukoba na razini njegov igrač/Ronaldinho i njegova kćer/Linsday, koja je btw tako zgodna, za izgubiti pamet,   

LINK; http://www.24sata.hr/nogomet/messi-nema-boljeg-trenera-od-franka-rijkaarda-60822

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/messi-brani-rijkaarda-navijaci-zahtijevaju-mourinha/364981.aspx

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/rijkaard-pred-izlaznim-vratima-mourinho-uskoro-na-nou-campu/364839.aspx

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/ronaldinho-preskace-treninge-ali-ne-i-rijkaardovu-kcer/367899.aspx

Ako pronađem još nešto, pa ako budeš voljan za dijalog, čujemo se, do pisanja {#}!!

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

ATJ, a jesi dao linkove svaka ti čast. Citiraš Indexov portal koji MI SE GADI. Taj portal je nešto najgore što sam vidio. Em što se tiče vjerskih pitanja - jer rade od Boga i vjere sprdnju, em što se tiče svega ostalog. Tako da tvoji citati padaju u vodu.

14 godina
jurica_m kaže...

ATJ, a jesi dao linkove svaka ti čast. Citiraš Indexov portal koji MI SE GADI. Taj portal je nešto najgore što sam vidio. Em što se tiče vjerskih pitanja - jer rade od Boga i vjere sprdnju, em što se tiče svega ostalog. Tako da tvoji citati padaju u vodu.

Onaj koji gubi, ima se pravo ljutiti, zar ne Jurica??!!

BTW; linkovi su bili oni prvi koji su mi bili ponuđeni kada sam zatražio informacije za pojam Frank Rijkaard injegova kćer, a to što su sa Index.hr, o tom potom, dami seje dalo, a nije, mogao sam iz AS-a, ili kojeg drugog španjolskog medija, ovako, držim se onog što je prvo došlo pod "ruku", a da nije baš bilo malo i istine u svemu tome, ne bih se složio.  

Što se tiče Boga i vjere, dosta forumaša s jedne i druge strane piše na način da od smisla života, figurativno rečeno, rade nešto veće i teže od sprdnje, umjesto da se nivo komunikacije digne na višu kvalitetniju razinu, ovako, upozorite prvo sebe i svoje kolege o načinu komunikacije, pa onda širite pravu stvar dalje.

Jedan je forumaš malo prije napisao, nešto u stilu "držimo se naše teme i pljujmo po Real Madridu ovdje", makar je offtopic, kako objašnjavaš ovakav način komunikacije, otvoreno prizivanje na nemoral, ili opet nisam u pravu {#}!!

BTW"; kada si prešao sa HTC Desire-a na Nexus-a, i kakav je {#} ??!!    

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta? Linkao si tekst s Wikipedije i nekoliko clanaka s Indexa o mozebitnom raskolu sistema u momcadi.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
FC Barcelona

ATJ, frendovi. Iako ne mogu prijeći prek toga što navijaš za Real. Ali tako je to. To nisu samo Barca i Real, to je ono nešto više od nogometa.

15 godina
ATJLučko kaže...

ATJLučko kaže...

iako tvoji postovi nisu off-topic,makni se iz ove teme. Kao što mi uopće nismo dobrodošli u temu o Realu bez obzira što da napišemo,niste ni vi ovdje. Danas napišem da Pepe ne zaslužuje nositi Realov dres zbog ovakvih incidenata koje radi,i da je Real uvijek bio poznat upravo po tome što su imali gospodske igrače,a ne mesare kakav je Pepe koji im samo kvari ugled kluba za koji su nastupali,da bi me određeni,uključujući i tebe popljuvali i rekli da sam u off-topicu.

ovo poruči i nekim "navijačima" Reala,pogotovo sstrmi-ju i Zuji koji kad vide obilježja Barce u nečijem avataru odmah počnu sa vrijeđanjem i hejtanjem,a jedan od njih je čak rekao da bi i on udario Messija na mjestu Pepe-a, jeli vidite ljudi dokle su došli kompleksi i mržnja?

Da ti iskreno kažem,ovo nije moja volja, ali u vašoj temi kakav god ja post napišem ili bilo koji navijač Barce,vi se odmah pjenite,a kladim se da uopće ni ne pročitate post prije toga.

Uvijek sam htio i zamislio sam ovu temu tako da u njoj može pisati svatko koga je volja,bez obzira za koga navija,dok god piše normalne i iskrene postove bez vrijeđanja,i da se raspravljamo o nogometu (npr.kad Barca igra recimo protiv Intera da navijači Intera mogu slobodno napisati post u vezi utakmice itd.) to je razlog zbog kojeg sam i otvorio temu. Zar nebi to tako trebalo i biti sve dok je nivo komunikacije na pristojnom nivou?

Ne vidim razlog takvog vašeg reagiranja u vašoj temi,gdje prihvaćate postove samo svojih navijača,a ostale tjerate bez obzira kakav post napisali,to mi nikako nije jasno. To ti je isto kao da na temi o Nvidiji (prvo mi palo na pamet) tjeraju one koji imaju ATi kartice bez obzira što napisali o Nvidia karticama. nema smisla jelda?

Ok,ja priznajem da sam na samom početku kad si otvorio temu malo pretjerao sa nekoliko prvih postova,ali to mi nikako više ne pada na pamet da napravim,možeš primjetiti da je svaki moj post tamo realan i bez vrijeđanja ikoga ili ičega,ali svejedno me se tjera,i nisam samo ja u pitanju. Eto zanima me razlog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 1:25 (antimadridista).
16 godina
ATJLučko kaže...
VirtUoso kaže...

Ocekujem od Messija da eksplodira sljedecu utakmicu. Kao odgovor na uzasno ponasanje Pepea i Calehona.

Nakon što sam malo napravio checkout, pronašao sam te u ovoj temi, ne citiram te, samo odgovaram ti na tvoje pitanje postavljeno meni na mjestu ne predviđeno za to, jer pravo mjesto je ovdje, pa sada ja to tu i odgovaram.

Neću se previše praviti pametan, ali Frank Rijkaard je jaaaako puno napravio za Barcelonu, po nešto po prvi puta a nisu bila sposobna neka druga jako velika imena, a kako još nije krenuo rat na internetu, imam mogućnost kontaktirati Wikipediju i pokazai ti što je ON napravio, odnosno zbog NJEGA kuda je mogao doći Pep Guardiola, jer, moje je uvjerenje, ako meni, tebi, njemu, netko raskrči teren i pripremi za feštu, pa lako onda plesati kada nisi umoran od teškog skorom robovskog posla, zar ne kolega  {#}?!!

LINK; http://hr.wikipedia.org/wiki/Frank_Rijkaard

Jedan detalj zašto je, po mojem skromnom osobnom mišljenju, Frank tako brzo propao. Jednostavno zbog pomeni nikada pravilno razjašnjenog sukoba na razini njegov igrač/Ronaldinho i njegova kćer/Linsday, koja je btw tako zgodna, za izgubiti pamet,   

LINK; http://www.24sata.hr/nogomet/messi-nema-boljeg-trenera-od-franka-rijkaarda-60822

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/messi-brani-rijkaarda-navijaci-zahtijevaju-mourinha/364981.aspx

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/rijkaard-pred-izlaznim-vratima-mourinho-uskoro-na-nou-campu/364839.aspx

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/ronaldinho-preskace-treninge-ali-ne-i-rijkaardovu-kcer/367899.aspx

Ako pronađem još nešto, pa ako budeš voljan za dijalog, čujemo se, do pisanja {#}!!

Biti navijač real madrida je nešto najgore što ti se moglo dogodit.. Međutim imaš jos uvijek vremena da počneš navijat za pravi klub.. {#}

inox
16 godina
moderator
x18x05x kaže...
Biti navijač real madrida je nešto najgore što ti se moglo dogodit.. Međutim imaš jos uvijek vremena da počneš navijat za pravi klub.. {#}

Za pravi klub,ne i Barcu.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
FC Barcelona

Večeras od 18.00h igra se zaostala utakmica 1.kola Primere između Malage i Barcelone. Link za livestream:

http://livefootball.ws/3401-malaga-barselona.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 13:23 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

iako tvoji postovi nisu off-topic,makni se iz ove teme. Kao što mi uopće nismo dobrodošli u temu o Realu bez obzira što da napišemo,niste ni vi ovdje. 

Iz nekog razloga mi ne radi editor kako treba.

Evo što sam htio napisati:

Nije tvoje da tjeraš bilo koga iz teme,kao i njihovo tamo u temi o Realu.

Ako itko napiše štogod neumjesno i protiv pravila uljudnog forumašenja,

postoje moderatori na forumu a i opcija za prijavu,pa nek sankcioniraju takvog.

BUG forum je jednako dostupan za sve njegove korisnike kao i sve teme na forumu.

Gdje bi došli kad bi dali forumašima koji su pokrenuli temu da filtriraju tko može sudjelovati u toj temi?

Šta bih ja sad trebao npr. iz Birca tjerati ljude s kojima inače ne komuniciram ili se ne podnosim

(mada takvih na ovom forumu nema).

Posavjetovao bih sve skupa da smirite tenzije,poštujete jedni druge i obratno.

Nitko ne brani nikome da navija za svoj klub,ali što se sve može pročitati u ovoj

i u Realovoj temi je van granica dobrog ukusa i odgoja.

Čemu uopće spuštanja i pod*ebavanja?

Navijajte i raspravljajte o svojem klubu normalno,poštujte sugovornike i sve će biti bolje,zar ne?

Ovo ide i jedne i druge,bez iznimke.

LP svima i NHF{#}

Old Insomniac
15 godina
fromcelltohell kaže...
antimadridista kaže...

iako tvoji postovi nisu off-topic,makni se iz ove teme. Kao što mi uopće nismo dobrodošli u temu o Realu bez obzira što da napišemo,niste ni vi ovdje. 

Iz nekog razloga mi ne radi editor kako treba.

Evo što sam htio napisati:

Nije tvoje da tjeraš bilo koga iz teme,kao i njihovo tamo u temi o Realu.

Ako itko napiše štogod neumjesno i protiv pravila uljudnog forumašenja,

postoje moderatori na forumu a i opcija za prijavu,pa nek sankcioniraju takvog.

BUG forum je jednako dostupan za sve njegove korisnike kao i sve teme na forumu.

Gdje bi došli kad bi dali forumašima koji su pokrenuli temu da filtriraju tko može sudjelovati u toj temi?

Šta bih ja sad trebao npr. iz Birca tjerati ljude s kojima inače ne komuniciram ili se ne podnosim

(mada takvih na ovom forumu nema).

Posavjetovao bih sve skupa da smirite tenzije,poštujete jedni druge i obratno.

Nitko ne brani nikome da navija za svoj klub,ali što se sve može pročitati u ovoj

i u Realovoj temi je van granica dobrog ukusa i odgoja.

Čemu uopće spuštanja i pod*ebavanja?

Navijajte i raspravljajte o svojem klubu normalno,poštujte sugovornike i sve će biti bolje,zar ne?

Ovo ide i jedne i druge,bez iznimke.

LP svima i NHF{#}

pa upravo to i ja govorim,napisao sam da mi nije cilj potjerati iz teme nikoga,sve dok piše realno i bez izazivanja i provociranja,ali oni se ponašaju upravo suprotno. Ali što da radim kad mi u njihovoj temi nismo dobrodošli? Bilo što da napišemo,nađu se njih trojica i odmah nas potjeraju iz teme. Na kraju još dobijem i upozorenje od moderatora,a pogledajte moje postove u temi o Realu jučer i ako nađete nešto gdje sam prekršio pravila,slobodno mi recite i neću više nikad pisati u onoj temi.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio bi show kad bi se nekako ova i realova tema spojile u jednu, da vidiš flame wara  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka barem povežu teme da je lakše prelaziti iz jedne u drugu. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
FC Barcelona
Sastav Barcelone: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Abidal,Busquets,Iniesta,Thiago,Adriano,Messi i Alexis.

Čini mi se da ćemo opet strepiti,Mascherano je na stoperskoj poziciji :(
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice