FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.857.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Pique počinje trpat {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piqueee dva meca zaredom ! {#}

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Pique počinje trpat {#}

Da to je navodno neki plan-b koliko sam uspijel uhvatit Roya dok prica o tome nego ovi pasevi Messi-a boze dragi dok netko to vidi kako uopce mogu Ronalda staviti u isti recenicu s njim {#}

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve u svemu,odlicno prvo poluvreme,mogli smo postici jos neki gol,Messi,nemam reci,kakve lopte neverovatno,Xavi odlican kao i Alba {#}

15 godina
FC Barcelona
Alba po meni najbolji u prvom poluvremenu, strašno igra. Mogla je biti i puno veća razlika ali nije bilo sreće.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

Nadam se da će Messija povući naprijed, izgleda kao da igra CAM.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Alba po meni najbolji u prvom poluvremenu, strašno igra. Mogla je biti i puno veća razlika ali nije bilo sreće.

Je,prodoran je,brz ko vjetar,u obrani uvijek tocan...predobar igrac sve u svemu...kao sto kazes,imali su srece s onim odbijancima dosta lopti je islo u gol...samo neka ovako nastave pritiskati,nadam se i Afellayu bar na nekih 15-tak minuta

15 godina
FC Barcelona

Malaga mora svojemu golmanu dici spomenik veceras.

EDIT: Da sam bar prije to napisal {#} 2:0

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:15 (dad0r).
14 godina
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...
Neki stream?? Dzaba maxtv i sportski paket kad svaku drugu utakmicu od Barce ne prenose.

Kako ne prenose ?  moraš imat sportski paket.

imam i ja sportski pa ne prenose. Na SportKlubu 3 je prijenos, a za to treba imati Sportski Plus paket. Gamad.

Svima koji trenutno ne možete gledati SportKlub3 program! Neki dan me je kontaktirala djelatnica T Com-a, i predložila mi je neke promjene u mojem T3 paketu, između ostalog, dobio sam preko 30 novih programa, uključujući i 416 kanal na MAX TV-u! Ako imate slučajno T3 komplet od T Com-a, nazovite 0800/9000 i zatražite da se i vama pokrenu te i takve promjene!
ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra igra,losa realizacija. {#}

13 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...
Neki stream?? Dzaba maxtv i sportski paket kad svaku drugu utakmicu od Barce ne prenose.

Kako ne prenose ?  moraš imat sportski paket.

imam i ja sportski pa ne prenose. Na SportKlubu 3 je prijenos, a za to treba imati Sportski Plus paket. Gamad.

Svima koji trenutno ne možete gledati SportKlub3 program! Neki dan me je kontaktirala djelatnica T Com-a, i predložila mi je neke promjene u mojem T3 paketu, između ostalog, dobio sam preko 30 novih programa, uključujući i 416 kanal na MAX TV-u! Ako imate slučajno T3 komplet od T Com-a, nazovite 0800/9000 i zatražite da se i vama pokrenu te i takve promjene!

Pojasni T3, koliko to dođe?

Ontopic: Pique rastura večeras.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijev gol, zasluzeno 3-0 VISCA BARCA {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uz sportski paket mislio sam da ću moći gledati Barcu svaki vikend, ali ne prenose.   Zato sam uzeo dodatni plus paket koji se sastoji od nekoliko glupih programa, ali je među njima i 416 program  SK 3.    Taj program prenosi španjolsku ligu, a prijenosi Barcinih utakmica su svaki vikend.   Taj paket košta 35 kn dodatnih na Max račun. Znam da su banda lopovska, i da su bezobrazni ali želio sam gledati barcu onako pošteno, dosadili su mi ruski komentatori i trzanje slike.   Eto, pa ko može nek izvoli.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

sto reci dobra utakmica iako je Malaga mogla dati gol...Pique i Mascherano mi se cine sve bolji...nije bilo loseg igraca na terenu danas.Willy Cabalerodrzao Malagu do 40. minute

14 godina
barcaINTER kaže...

Uz sportski paket mislio sam da ću moći gledati Barcu svaki vikend, ali ne prenose.   Zato sam uzeo dodatni plus paket koji se sastoji od nekoliko glupih programa, ali je među njima i 416 program  SK 3.    Taj program prenosi španjolsku ligu, a prijenosi Barcinih utakmica su svaki vikend.   Taj paket košta 35 kn dodatnih na Max račun. Znam da su banda lopovska, i da su bezobrazni ali želio sam gledati barcu onako pošteno, dosadili su mi ruski komentatori i trzanje slike.   Eto, pa ko može nek izvoli.

Ovo što si ti naveo, je stara opcija! Uz novi poredak odnosa ponude paketa i sadržaja, Sportski paket je potpuno drukčije koncipiran, a uz nešto i manju cijenu računa na kraju mjeseca! T3 ti znači da imaš objedinjeno telefon fiksne linije, internet i MAX TV U jednom računu!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Neka mi netko objasni zasto su zapeli za prosirivanje kapaciteta za 5 tisuca? Veceras oko 56k gledatelja, utakmica protiv prosjecnog tima, protiv Reala ne sjecam se da je bilo 100% popunjeno. Nek stave krov, poprave fasadu, cemu prosirenje osim ako ne snize cijenu ulaznica i napune stadion i u malim utakmicama. Kao i svabe. I nisu mi jasne cifre... Jedna unikatna Allianz Arena kostala je 340m€ (66k prosireno na 72k gledatelja). Ovdje se spominje 600m€ samo za renovaciju + 5k gledatelja + kosarkaska dvorana (15k gledatelja) + sve oko stadiona... spominju i milijardu(!) kad bi se sve iznova gradilo. Jeli to svemirski brod ili je u spanjolskoj gradnja puno skuplja? Bizarne cifre.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
N3N0 kaže...
Neka mi netko objasni zasto su zapeli za prosirivanje kapaciteta za 5 tisuca? Veceras oko 56k gledatelja, utakmica protiv prosjecnog tima, protiv Reala ne sjecam se da je bilo 100% popunjeno. Nek stave krov, poprave fasadu, cemu prosirenje osim ako ne snize cijenu ulaznica i napune stadion i u malim utakmicama. Kao i svabe. I nisu mi jasne cifre... Jedna unikatna Allianz Arena kostala je 340m€ (66k prosireno na 72k gledatelja). Ovdje se spominje 600m€ samo za renovaciju + 5k gledatelja + kosarkaska dvorana (15k gledatelja) + sve oko stadiona... spominju i milijardu(!) kad bi se sve iznova gradilo. Jeli to svemirski brod ili je u spanjolskoj gradnja puno skuplja? Bizarne cifre.

Ako sam dobro shvatio, ova nova mjesta što će se dodati su nova VIP mjesta kojih trenutno nedostaje na Camp Nou. Tu leži velika lova.

Što se tiče ukupne cifre, graditi će se još i novi manji stadion za B ekipu kao i trening kampovi, nova košarkaška dvorana. To je ipak cijeli kompleks, ne samo obnova stadiona. Nije 600 milijuna samo za obnovu stadiona nego za cijeli kompeks.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 0:26 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo ko nije gledao utakmicu {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li moze nekako da se gleda SK 3 online ali da je HD ? {#} posto imam Arenu,a ona prenosi samo kup,a kada nadjem link obicno je losa slika.

16 godina
Nidzo95 kaže...

Da li moze nekako da se gleda SK 3 online ali da je HD ? {#} posto imam Arenu,a ona prenosi samo kup,a kada nadjem link obicno je losa slika.

Nula bodova.

PUTA MADRID
14 godina
Nidzo95 kaže...

gledaj preko sopcasta, odlicna kvaliteta i ne steka, jedina mana je sta su ruski komentatori

Som la gent blaugrana
17 godina
rookica19 kaže...

gledaj preko sopcasta, odlicna kvaliteta i ne steka, jedina mana je sta su ruski komentatori

Šta fali ruskim komentatorima, bar nešto i razumiješ?

Fortune favours the brave
16 godina
Hyperion kaže...
rookica19 kaže...

Šta fali ruskim komentatorima, bar nešto i razumiješ?

U početku su mi jako smetali. Sada sam se već naviknuo na njih. Nešto kao pozadinski šum, ne obazirem pažnju.

PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ne smetaju mi ruski komentatori,gledao sam na onom sajtu Aliez i bio je dobar kvalitet slike,a preko sopcasta mi radi dobro 20-ak minuta i posle zakoci,nzm u cemu je problem,pa zbog toga nisam mogao da gledam,zbog toga sam pitao {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

meni nikako nemoze preko sopcasta...nece ni da se pokrene...
kad gledam odem na:
cr7.net
coolspoort.com
sportlemon.com

16 godina

Najbolja stranica.

Uvijek potražite streamove od #Bloodzeed# To je Sky Sports UK.

Treba vam program AceStream, i treba ga podesiti da radi kako treba.

http://forum.wiziwig.eu/threads/81617-Acestream-Settings-(How-To-Stop-Annoying-Buffering)

PUTA MADRID
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 14:28 (x18x05x).
17 godina
Nidzo95 kaže...

Ma ne smetaju mi ruski komentatori,gledao sam na onom sajtu Aliez i bio je dobar kvalitet slike,a preko sopcasta mi radi dobro 20-ak minuta i posle zakoci,nzm u cemu je problem,pa zbog toga nisam mogao da gledam,zbog toga sam pitao {#}

Boixus Nois PS kaže...

kad gledam odem na:
cr7.net
coolspoort.com
sportlemon.com

Što se tiče prekidanja streameri znaju prekinut emitiranje channela (channel offline) i onda morate naći drugi, to me je zeznulo prošlu utakmicu prvih 30min sve super i onda iz vedra neba channel offline, ali našao sam drugi channel.

Morate pazit i na brzinu skidanja koju imate, sve ispod 2.5-3Mbps možete se pozdravit za 2000kbps stream-ove, a za one kvalitetnije streamove sa 2500kbps ili 2700kbps (1080p) trebate 4+Mbps, to najbolje možete vidjet po bufferu ako ga nemože napunit.
Za normalno gledanje utakmice buffer mora bit ~50% minimalno inače stalno se dešavaju prekidi.

Zna se nekad desit da ne radi baš ni jedan link pa gledam u flashu na livetv.sx, ali volio bih probat i tu acestream alternativu za backup jer sve je bolje od flasha.

A sopcast linkovi se daju naći ovdje:

http://www.livefootballol.com/ - od 1 do 5-6 linkova

http://livefootball.ws/  -  od 2-4 linka

http://soccer188.net/link-sopcast - od 5-6 do dvadesetak linkova, važnija utakmica, više linkova ofc.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 15:10 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Nidzo95 kaže...

Boixus Nois PS kaže...

kad gledam odem na:
cr7.net
coolspoort.com
sportlemon.com

Što se tiče prekidanja streameri znaju prekinut emitiranje channela (channel offline) i onda morate naći drugi to me je zeznulo prošlu utakmicu prvih 30min sve super i onda iz vedra neba channel offline, ali našao sam drugi channel.

Morate pazit i na brzinu skidanja koju imate, sve ispod 2.5-3Mbps možete se pozdravit za 2000kbps stream-ove, a za one kvalitetnije streamove sa 2500kbps ili 2700kbps (1080p) trebate 4+Mbps, to najbolje možete vidjet po bufferu ako ga nemože napunit.
Za normalno gledanje utakmice buffer mora bit ~50% minimalno inače stalno se dešavaju prekidi.

Zna se nekad desit da ne radi baš ni jedan link pa gledam u flashu na livetv.sx, ali volio bih probat i tu acestream alternativu za backup jer sve je bolje od flasha.

A sopcast linkovi se daju naći ovdje:

http://www.livefootballol.com/ - od 1 do 5-6 linkova

http://livefootball.ws/  -  od 2-4 linka

http://soccer188.net/link-sopcast - od 5-6 do dvadesetak linkova, važnija utakmica, više linkova ofc.

Hvala {#} mozda je meni bas zbog brzine prekidalo.

12 godina
protjeran
FC Barcelona
Imam 124kb/s znaci u tome je problem
14 godina
FC Barcelona

Jel zna netko gdje se mogu naći baš full HD streamovi? Jednom je bio na livefootball.ws, cini mi se 18000 kbps i radilo je k'o sat i slika je bila k'o mlijeko, da iskoristim ovih 100/100 u domu maksimalno :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice