1911 /\/\/\/\/\ 1899
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Drogba,Klose ili Samaras.Ovo bi mogla biti dobra rjesenja barem na jednu sezonu.
Drogba,Klose ili Samaras.Ovo bi mogla biti dobra rjesenja barem na jednu sezonu.
Mandžukić, pogotovo nakon onog jučer...
Volio bi da dođe u real kod Modrića pokazat benzemi kak se igra, dva hrvata u realu uff.
Kako bi vi slozili momcad za veceras?
http://www.barcabih.com/matchcenter/LigaBBVA/anketa.php
ja bi ovako volio vidjeti:
Drogba i Klose imaju 35 godina koja bi to bila glupa investicija pa da nenznam kak malo kostaju.. imali smo mi odlicnih igraca za to ali smo se ih rijesili bezveze jos danas ne mogu prezaliti Eto'o-a to im je bio potez desetljeca njega prodati 
Drogba i Klose imaju 35 godina koja bi to bila glupa investicija pa da nenznam kak malo kostaju.. imali smo mi odlicnih igraca za to ali smo se ih rijesili bezveze jos danas ne mogu prezaliti Eto'o-a to im je bio potez desetljeca njega prodati 
Pep didn't like them -> Ibrahimović, Eto'o, Mandžukić
Dok za ovog potonjeg još ima nade.
Jel ovom Ivici Medi Barca pobila pola obitelji pa svaki vikend sere po njima? lol
Jel ovom Ivici Medi Barca pobila pola obitelji pa svaki vikend sere po njima? lol
Evo bas citam clanak i ne vjerujem...pa zar tolko moze ocajan pa da ne kazem i retardiran...razumijem da je zatucani realovac i da mrzi Barcu iz dna duse,al ovo sto on pise mene pomalo i plasi,nije normalan nikako...
Evo bas citam clanak i ne vjerujem...pa zar tolko moze ocajan pa da ne kazem i retardiran...razumijem da je zatucani realovac i da mrzi Barcu iz dna duse,al ovo sto on pise mene pomalo i plasi,nije normalan nikako...
Počet će pisat za Barcu sad.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Vidjet cemo,moglo bi i dobro ovo izgledati...ja se nadam da cemo i Ibija vidjeti veceras na terenu
U prošloj utakmici se vidjelo da je trenutno bolji asistent. Lopta kao da ima oči, jer onaj panj Tello je zabio tri gola. Nadam se večeras barem pet komada u mreži Malage.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
nisam baš za trojicu u obrani, ionako više puta izgledamo smiješno, a sad još i ovo. Neznam, rizično mi je to previše, ionako igramo većinom sa previše visokim bekovima, vjerojatno bi Busi trebao igrat dosta povučenije. Dok je bio Ibrahimović u Barci bilo je dosta problema jer Messi nije htio na krilo, a sad odjednom pristaje u sredinu, tako da neznam baš, a i nije nešto trkački raspoložen. Nadam se da je to samo dok se Iniesta ne vrati, ništa više.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Meni se bas svidja ovo sa tri igraca u odbrani,posle bi Busquets i Xavi vise pomagali odbrani,pa kada bismo se branili bilo bi 5 igraca u odbrani,a u fazi napada 4 jer bi Messi isao napred kad su kontre 
Ma Messi ce ionako vise biti napadacki orijentiran nego sto ce pomagati u sredini,bar ja tako mislim...nema smisla da masina za golove dobiva neku ulogu kreatora igre ili asistenta,imamo igrace za to...a i ne mora biti ta formacija,ja bi vise nasu 4-3-3 i to je to...vidjet cemo sto ce Tata napravit
Atletico poveo, stvarno su moćni ove sezone, i čini se da će ostati u utrci do samog kraja, jer prijašnjih godina nisu držali ovakav tempo.
Atletico poveo, stvarno su moćni ove sezone, i čini se da će ostati u utrci do samog kraja, jer prijašnjih godina nisu držali ovakav tempo.
Meni je iskreno drago,bas su pravo osvjezenje za ligu,nema vise mrtve trke Reala i Barce...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
sumnjam da bi toliko rano prije utakmice otkrio sve karte
1911 /\/\/\/\/\ 1899
PUTA MADRID
Kako ne prenose ? moraš imat sportski paket.
Kako ne prenose ? moraš imat sportski paket.
imam i ja sportski pa ne prenose. Na SportKlubu 3 je prijenos, a za to treba imati Sportski Plus paket. Gamad.
PUTA MADRID