FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlazi kapetan na kraju sezone, ništa , treba mu zahvaliti i NAPOKON kupiti stopera.  A njega bi volio vidjeti u trenerskom poslu, veliki je motivator.   U 12 je ždrijeb lige prvaka, ajde da nas malo sreća pomazi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 11:29 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Man City-Barcelona

odma prvi izvuceni...jako tezak protivnik,bit ce tesko

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uuuu bit ce teško braniti se od Manchesterovih kontri, toga me najviše strah.  Ma gdje odma u osmini na njih, e baš nismo imali sreće.

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcaINTER kaže...

Uuuu bit ce teško braniti se od Manchesterovih kontri, toga me najviše strah.  Ma gdje odma u osmini na njih, e baš nismo imali sreće.

Fizicki su jedno 5 puta snazniji od nas i igraju stvarno dobro,doma su nepobjedivi ove sezone...bit ce stvarno tesko,nadam se da ce Messi do tad bit 100% jer ce itekako trebat

14 godina
FC Barcelona

Bas mi je drago sto smo njih dobili.

Ako zelimo osvojiti LP moramo najjace dobiti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
protjeran

Nisu oni nešto jaki. Igraju toplo-hladno. Al da su nagazna mina, jesu. Natrpat bar tri komada doma pa u gostima trazit prolaz.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Nisu oni nešto jaki. Igraju toplo-hladno. Al da su nagazna mina, jesu. Natrpat bar tri komada doma pa u gostima trazit prolaz.

U gostima igramo prvo,a City je na Etihadu ostvario sve pobjede ove sezone mislim,tako da ce bit jako tesko

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pretezak zreb,Manchester City odlican ove sezone,cak su i Bayern pobedili,tako da ovo nece biti nimalo lako.Ali u jednu ruku je i bolje,da vidimo da li mozemo u nastavak takmicenja,bolje sad da ispadnemo,nego kasnije da se ponovi neka bruka od prosle sezone {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

jedino me strah sto su svi visoki i fizicki jaki pa bi mogli imat problema u prekidima.Neznam uvijek bi sa enlgezima bilo gusto iako smo chelsea predprosle sezone razmontirali u obe utakmice ali nije bilo srece.

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka bolji prođe : ). Na Eastlandu vam neće bit lako {#}

15 godina
Hojs kaže...

Neka bolji prođe : ). Na Eastlandu vam neće bit lako {#}

Absolutno nam nece biti lako , jos ako nasa obrana bude jadna ko u vecini utakmica ove godine mogli bi se jako lose provesti plus vecina igraca Man City-a je fizicki nadmocnija od nas ovo bude vrlo zanimljivo.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Prosle godine ih je uzvrat protiv 'slabog' Milana digao u nebo pa ih je Bayern docekao na noz. Ove ce biti dosta teze proci, ali bude li Messi spreman... Rijetko nam engleski klubovi rade probleme, Chelsea je iznimka. Ali za 2 mjeseca moze biti svasta.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
FC Barcelona

Šteta, najteži mogući protivnik. Ali dobro, City s ovom momčadi i s ovim trenerom se sigurno neće braniti, gledat ćemo lijep nogomet. Samo da nas do tad zaobiđu ozljede i ja vjerujem u prolaz.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo jos jedan stoper koji se povezuje sa Barcom.Uglavnom stoper Villareala Mateo Musacchio 23 godine ima a prednost je ta sto bi mogao igrati Ligu Prvaka

No Pain No Gain
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema sumnje da je izvlacenje namjesteno.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro je šta se prva vani igra, pobjeda ili čak remi s golom u gostima bibilo jako dobro i onda doma dovršit posao. Alves, Valdes, Messi se vraćaju, a ovako bez njih djelujemo solidno. Nemamo se čega bojat, oni se jedino nas imaju bojat {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 16:48 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Biti će to dvoboj dva velika prijatelja {#}

a i Yaya se vraća na Camp Nou.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Dok je bio na klupi Real Madrida odnosno Malage, Manuel Pellegrini nikada nije uspio pobijediti Barcelonu. Nadamo se da će se to nastaviti dok je i na klupi City-a.

VISCA BARCA
15 godina
Fabregas4 kaže...

Evo jos jedan stoper koji se povezuje sa Barcom.Uglavnom stoper Villareala Mateo Musacchio 23 godine ima a prednost je ta sto bi mogao igrati Ligu Prvaka

Ja bih radje da odrijese kesu i dovedu nekog provjerenog i postenog, Luiza ili sl.. Ovako samo rizik bezveze...

12 godina
protjeran

Sumnjam da ce Luiz doci prvenstvno zbog cijene koja je postavljena...Neisplati se dati 40-ak milijuna EURA za bilokojeg stopera...

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako bodovno poravnata s Atletico Madridom, FC Barcelona je srušila rekord Real Madrida kada je u pitanju broj uzastopnih kola provedenih na čelu La Lige. Madriđani su, u periodu između 1986. i 1988. godine, stigli do brojke od 53, dok Barça ima niz od 54 uzastopna ligaška kola na prvoj poziciji.
ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

U Španjolskoj se nastavlja anti-propaganda protiv Messija i njegove obitelji. Madridski mediji objavili su priču kako je Messijev otac surađivao sa mafijom i tako dobivao veću količinu novca i da je protiv njega pokrenuta istraga. Ovu vijest danas su demantirale španjolske vlasti i policija.

ispod je slika direktora novinarske kuće koja je objavila ovu vijest. Ajmo reći da je na ovoj slici u dosta "zanimljiivom" društvu {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messija hoce srusit madridska iluminatijska masina.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

16 godina
protjeran

Koja je postava za večeras.?

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Puyol Mascherano Adriano - Cesc Song SergiRoberto - Pedro Neymar Tello
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Puyol Mascherano Adriano - Cesc Song SergiRoberto - Pedro Neymar Tello

Puyolov povratak na Camp Nou nakon vise od 9 mjeseci :))

ocekujem petardu,slicnu kao i mislim prosle ili predprosle godine kad je bilo 9-0 neznam protiv kog tocno

12 godina
protjeran
FC Barcelona

kako dosadno za gledati -.-''

No Pain No Gain
17 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

kako dosadno za gledati -.-''

Nemoj gledati onda. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice