FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.019.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Postigne jedan gol i već ga slave. Dečko je presebičan, gledao sam ga par puta, neda nikom loptu.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Postigne jedan gol i već ga slave. Dečko je presebičan, gledao sam ga par puta, neda nikom loptu.

Slažem se. Ima suigrače u boljoj poziciji, a on ide driblat kroz dvojicu. Uopće ne igra momčadski.

A i čitao sam da je bio kažnjen od strane Barce jer je na terenu bio bahat i prepotentan prema protivničkoj momčadi.

Znači dečko ima golem ego. Isto tako ima golem talenat. Treba vidjeti šta će od toga dvoje više doći do izražaja.

Nadam se da neće postati još jedan igrač ala Ballotelli nego da će se uspjet sabrat i odrasti u glavi.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

on nikada nece biti igrac svijetske klase za koga se kaze ''jedan od milion''

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo kako to radi Neymar ! {#}

16 godina
iNo_bhf kaže...

da, zato je uz postignut gol upisao dvije asistencije nedavno protiv Stokea? pretjeruje se s time da "neda nikom loptu". Normalno je da nekad ulazi u dribling kad je tehnički nadaren. Ali nije toliko sebičan koliko se priča. Prošle sezone je u Segundi bio jedan od najboljih asistenata lige. A vjeruj mi, da je toliko sebičan da neda nikom loptu nebi nikad ni izašao iz La Masie i probio se do B ekipe niti bi se toliko računalo na njega u prvoj ekipi.

Isto tako se uvijek pričalo za Neymara da je "sebičan", a to je daleko od istine. Hebiga, nepotreban je pesimizam tamo di ga nebi trebalo biti {#}

ne kažem ni ja da će on doći na razinu Messija ili nešto slično, ali vidljivo je da ima nešto posebno u sebi.

btw. zasad mogući protivnici u osmini finala LP:

Leverkusen, Galatasaray, Olympiacos, Man. City. Još ćemo ih doznati danas. Volio bi da izbjegnemo City, a lako je moguće da i Dortmund bude mogući protivnik...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 17:39 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da ce veceras poceti u napadu Neymar,Alexis,Pedro {#}

16 godina
Nidzo95 kaže...

Nadam se da ce veceras poceti u napadu Neymar,Alexis,Pedro {#}

hoće 100% jer nema Cesca zbog suspenzije {#}

Volio bi da Neymar odigra dobro u vrhu napada pa da ga Tata i ubuduće uvijek koristi na toj poziciji kad nema Messija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Posto danas necu biti u mogucnosti gledati tekmu zbog treninga,jel zna neko gdje ce biti neka snimka ili nesto da pogledam...jos kad bi mogao da neznam kako je zavrsilo bilo bi super :D

12 godina
protjeran
FC Barcelona

kad zavrsi utakmica odi na stranicu Barcelon Balkan i tmao uvijek stave snimke utakmice

No Pain No Gain
16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets SergiRoberto - Pedro Neymar Alexis
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets SergiRoberto - Pedro Neymar Alexis

Zašto on?, kada ima Fabregasa.. 

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 19:49 (iNo_bhf).
15 godina
iNo_bhf kaže...
antimadridista kaže...

Zašto on, kada ima Fabregasa.. 

Cesc ima suspenziju ako se ne varam.

twice the pride double the fall
15 godina
iNo_bhf kaže...
antimadridista kaže...

Mislim da je bolje pitanje zašto njih dvojica kad imamo Puyola i Bartru?

16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Mislim da je bolje pitanje zašto njih dvojica kad imamo Puyola i Bartru?

Neznam. Uvijek me iznenadi.

B-A-R-C-A
16 godina
dad0r kaže...
iNo_bhf kaže...
antimadridista kaže...

Zašto on, kada ima Fabregasa.. 

Cesc ima suspenziju ako se ne varam.

da. A čak i da nema drago mi je zbog Sergija da je napokon dobio priliku da se dokaže {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro je Pique {#} 1:0 Treba ih natrpat, malo za samopouzdanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 20:56 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Masche novi friz {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

sudac najgori ikada sve sto je sviro je promasio

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

2-0 Pedrooo :D Bravo,lepa asistencija NEymara,Alexis igracina,odlican je {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evooooo gaaaa Neymar {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna igra NEymarrrrrrr 3-0 bravoo ♥ 

12 godina

Odlicno poluvrijeme {#}

16 godina
FC Barcelona

Ovo večers izgleda stvarno odlično! ovako bi uvijek trebalo igrati. Neymar odličan, Sergi Roberto također. Treći gol je fantazija.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igraju odlično. Ovaj Alexis, neznam šta mu se desilo al drago mi je{#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Odavno nisan gleda bolju igru, kombinacije, presing, alexis se ruga, napokon neymara krenulo, nemoze bolje, jos da odrze kakvu takvu konstantu i super
Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis je za mene večeras naš najbolji igrač. Igra odlično. Iako nije zabio stvarno je donio prevagu.

Iako gol nije mjerilo dobre igre, rado bi da ga Alexis zabije u 2. poluvremenu.

Još nešto. Ovaj Pedro. Zabio je gol. To stoji. Ali sve drugo je bilo očaj.

U par kontri krivo dodao pa upropastio  lijepu priliku. Treba ga prodat. Skupa s Tellom, Cuencom , Krkićem i Affelayem.

A onda s tim parama dovest poštenog napadača ( Aguero, Suarez) i vratit Deulofea s posudbe.

I naravno kupiti centralnog braniča svjetske klase. Što se tiče golmana šuška se da je Ter Stegen potpisao.

16 godina
FC Barcelona

Ray Hudson: "Neymar is as cool as James Bond in a white tuxedo". 

12 godina

Jedna rijec - savrseno ! 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Naježio sam se čovječe, Neymar kralju {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 21:54 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Jel ima netko stream sa Hudsonom, ali da je kvaliteta dobra? :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice