Barca je u Cartagenu odputovala bez Piquea,Xavija i Inieste,ali su se vratili Alba i Puyol...od igraca iz Barce B pozvani su Adama i Dongou
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nek da priliku od prve ovim mladjima jer ako nemogu dobiti Cartegenu ili kako vec onda se treba zapitati
Mladima treba dat priliku i odmorit večinu prvotimaca. Nema smisla riskirat.
Pinto, Adriano, Bartra, Puyol, Alba, Busquets, Song, Sergi Roberto, Alexis, Cesc, Pedro.
opet izgleda Cesc na ovoj poziciji. Zar se oni boje probati nešto drugo čak i kad igramo protiv trećeligaša?
Iz protesta necu gledati stream.
Ha!
Pinto, Adriano, Bartra, Puyol, Alba, Busquets, Song, Sergi Roberto, Alexis, Cesc, Pedro.
opet izgleda Cesc na ovoj poziciji. Zar se oni boje probati nešto drugo čak i kad igramo protiv trećeligaša?
Valjda dok ne zabije gol nece odustati od toga...znaci opet krecemo s 10 igraca,sto je previse previse je,bolje da je priliku dao Dongou ili Alexisu,a na krilo onda stavio Adamu...ako veceras ne utrpaju bar 3-4 komada,neznam kad ce
Zasto neda priliku Tellu i Dongou. maknut Busquetsa i stavit Cesca tu a ne na ovu hebenu poziciju na kojoj je sad. ali dobro, valjda on zna zasto je ovako, ipak on gleda ove igrace svaki dan zna sta su i kakvi su.
vjerovano trener zna kako reagiraju na trenigu i sigurno bolje zna od mene i vas tako da sa tom laznom devetkom sigurno ima neke argumente
Zasto neda priliku Tellu i Dongou. maknut Busquetsa i stavit Cesca tu a ne na ovu hebenu poziciju na kojoj je sad. ali dobro, valjda on zna zasto je ovako, ipak on gleda ove igrace svaki dan zna sta su i kakvi su.
Sve to stoji,ali i budala vidi da sa Cescom na toj poziciji ne dobivamo previse,po meni 5 puta bolje rjesenje Alexis koji zna igrati ledima okrenut golu,zna se zagradit,napraviti prijenos,preci igraca,Cesc je trom da bi ista od tog napravio,ali kad je u sredini daleko najkreativniji veznjak je bio ove sezone,asistencije govore za sebe...
Ima li netko dobar stream ? Sopcast 0 bodova
znam to sve ali sto ces kada mi ne odluzcujemo
Ima li ko link a da nije sa sportlemon.com
mogli bi nas i ovi satrati
Lijepo dodavanje. Kirurski zavrsetak.
Super...
ko nama zabija
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Nista cudno. Rijesit ce ih u Barceloni 5:0.
B-A-R-C-A
E moj Pedro...
Sve razumem,ali da ne mogu da pobede petoligasa to mi nikako nije jasno...
Ovo je bolno za gledati doslovno pola momcadi treba mijenjati ne mislim nuzno na transfere nego dosta njih si je zasluzilo da griju klupu na duze vrijeme.
opet nam ovi dresovi stvaraju probleme :)
samo neka Tata nastavi mijenjati, igrajmo mi i dalje ko trećeligaški englezi, onako šaljimo napamet duge lopte. Tipična prepoznatljiva Barcina igra.
Mislim da se moze zakljuciti - ne gledajuci samo ovu utakmicu - da Barcelona nema vise zedji za pobjedom. I to je, siguran sam, jedini razlog zasto igraju tako lose kad igraju. Tipican zamor materijala.
A sudija cini mi se ne zna sta je karton
Pedroo,Alba i on najbolji,ostali nula
ja ovaj klub vise ne prepoznajem. pa jeli mu ovo pass igra koju toliko spominje, jesu li ovo poznata barcina dodavanja, nitko ne prilazi, nema te ljepote u igri. OČAJNO
Kako bi Messi slozio oba slobodna...
Neznam što bi rekao u zadnje vrijeme, jednostavno igraju blesavo, mislio sam da je ono lani blesavo ali ovo je još gore. Bar u ove zadnje tri utakmice.
2:1 Fabregas,tako je :D
B-A-R-C-A
da je neki ozbiljniji protivnik večeras, nastradali bi opet. Mora ovo biti bolje, ovkako neće na dobro.
ja nekako mislim da su igrači loše pripremljeni ovo ljeto, a naznaka tome su i sve ove ozljede što se događaju sad, svi imaju problema sa mišićima.