Valdes ove sezone i je najbolji u primeri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Steta za Valdesa,odlazi iz Barce a u formi zivota je,tesko ce bit pronaci dostojnu zamjenu za njega...
Brine me sto se u zadnje vrijeme slabo spominju moguca pojacanja,Ter Stegen je bio skoro vec potpisan pa se sad nesto zahladilo,evo citam nedavno da su opet za Reinu zainteresirani navodno je i Liverpool spreman za 5 milijuna prodati ga,ali mislim da je on bespotreban u ovim godinama
Prema Mundo Deportivu, Messi i Barcelona su konstruirali plan u šest faza pomoću kojih bi se najbolji igrač svijeta vratio spreman nakon nedavne ozljede.
Faza 1: 15 dana odmora
Kako bi se ubrzao početni tretman za Messijeve lijeve tetive koljena, ključan je odmor. Tijekom prve faze, noga će biti tretirana ledom da bi krv tekla dalje od ozljeđenog područja da se smanje ožiljci na tkivu. Prema spomenutom mediju, ovaj tretman je krenuo jučer popodne.
Faza 2: Tretman u Argentini
Na početku oporavka, kada započne faza oporavka, Messi će otputovati u Argentinu da nastavi oporavak zbog toga jer je Leo središnji dio njihove reprezentacije, a gledajući na buduće Svijetsko prvenstvo odlučeno je da se iskoristi Albiceleste, ustanove u Buenos Airesu, kao dio plana njegovog oporavka.
Faza 3: Odvajanje od Barçe da se izbjegne tjeskoba
Drugi razlog što Messi oporavlja u Argentini je taj što je u Barçi užarena natjecateljska atmosfera i on bi se mogao prerano poželjeti vratiti na teren. Svi znamo da se radišan Messi neće lako s tim nositi. Smatra se da ako ga se makne s ustanova oko Camp Noua da će se smiriti i koncentrirati na oporavak, a ne na ubrzan povratak na trening sa svojim suigračima.
Faza 4: Koordinacija između španjolskih i argentinskih doktora
Iako će Messi raditi na oporavku u Boenos Airesu, Dr. Ricard Pruna i trener Elvio Paolorosso će putovati da bi bili s njim kako bi usmjeravali njegov oporavak zajedno s ekipom iz Argentine.
Zanimljivo je primijetiti da trenutno nema Juanjo Braua kojeg navijači pamte, jer je uvijek radio s igračima koji se vračaju nakon ozljeda, kao što su bili Carles Puyol i Eric Abidal. Prošlog ljeta Brau je promaknut u šefa medicinskog odjela i to znaći da ima nove obaveze i više ne stigne raditi s igračima.
Faza 5: Mini predsezona prije pravog povratka
Prije povratka svojoj momčadi Messi će odraditi takozvanu ponovljenu predsezonu bez svojih suigrača. Na ovaj način, Leo će biti potpuno fizički spreman prije pravog povratka na treninge na Camp Nouu.
Faza 6: Nema pritiska na ubrzanom vraćanju igri
Iako je Barcelona stavila 6-8 tjedana kao razdoblje u kojem bi se Messi trebao oporaviti, svi iz kluba se slažu da ne smije biti pristiska na igrača da se što brže vrati. Gerardo Martino i izbornik Argentine Alejandro Sabella su se složili da Messija ne smiju forsirati da što prije zaigra.
Sada je na Messiju da sluša upute svojih liječnika i i ostale ekipe koja brine o tome da se on oporavi. Ako se Leo uistinu može opustiti, odmoriti i ne forsirati se, imat će sve elemente za puni kvalitetni oporavak.
Sve ovisi o Leu, može biti 6, može i 10 tjedana.
Mislim da će nakon ovog odmora Leo pokazati tek najbolje što može.
Evo upravo procitao u susjednoj temi pa sam kasnije i sam naisao na par portala na ovu vijest,navodno je menadžer s licencom Međunarodne nogometne organizacije (FIFA) Francois Gallardo izjavio da bi idućeg tjedna mogao biti obznanjen senzacionalan transfer.
"Idućeg će tjedna jedan igrač Barcelone biti ponuđen Real Madridu. Riječ je o vrlo važnom igraču, po meni ponajboljem na svijetu. Razlog je njegovo nezadovoljstvo statusom u klubu" Nagađa se da bi to mogao biti Victor Valdes...po meni je ovo medijska patkica,nema mi logike da bi to uopce mogla biti istina,jer neznam ko bi od takve vaznosti u Barci mogao biti nezadovoljan,a i da se radi o Valdesu pa on je i prije pocetka sezone najavio da odlazi tako da nema smisla da je sad odjenom nezadovoljan statusom...u svakom slucaju vidjet cemo o cemu se radi
Evo upravo procitao u susjednoj temi pa sam kasnije i sam naisao na par portala na ovu vijest,navodno je menadžer s licencom Međunarodne nogometne organizacije (FIFA) Francois Gallardo izjavio da bi idućeg tjedna mogao biti obznanjen senzacionalan transfer.
"Idućeg će tjedna jedan igrač Barcelone biti ponuđen Real Madridu. Riječ je o vrlo važnom igraču, po meni ponajboljem na svijetu. Razlog je njegovo nezadovoljstvo statusom u klubu" Nagađa se da bi to mogao biti Victor Valdes...po meni je ovo medijska patkica,nema mi logike da bi to uopce mogla biti istina,jer neznam ko bi od takve vaznosti u Barci mogao biti nezadovoljan,a i da se radi o Valdesu pa on je i prije pocetka sezone najavio da odlazi tako da nema smisla da je sad odjenom nezadovoljan statusom...u svakom slucaju vidjet cemo o cemu se radi
iniesta ? 
iniesta ? 
Da i mene je odmah odvuklo na njega,jer citam da ce navodno biti meta i Man Utd na zimu...neznam,previse nevjerovatno mi zvuci da Iniesta ode u Real Madrid,pa kolko znam nedavno je i potpisao produljenje ugovora,tako da mi je to sve cudno malo...al opet velika mogucnost je da je ovo samo medijska prica i nista vise
na stranim portalima ne nalazim ništa o tom navodnom senzacionalnom transferu.
a i ovako bez gledanja mi je odmah bilo sumnjivo, tko bi to mogao biti? Iniesta nije sigurno jer je izjavio prije samo nekoliko dana da će sigurmo potpisati novi ugovor. Valdes isto nije jer je razlog njegovog odlaska to što želi ići u drugu zemlju igrati.
stvarno neznam tko bi to uopće mogao biti.
a i ovako bez gledanja mi je odmah bilo sumnjivo, tko bi to mogao biti? Iniesta nije sigurno jer je izjavio prije samo nekoliko dana da će sigurmo potpisati novi ugovor. Valdes isto nije jer je razlog njegovog odlaska to što želi ići u drugu zemlju igrati.
Busquets ?
uh, kakve gluposti... sljedeceg tjedna ce svi zaboraviti na ovo. jedino ce mozda Ivica Medo nesto nakenjati novog :)
Busquets ?
piše da Barcelona nudi igrača Realu i da je taj igrač nezadovoljan statusom u ekipi. Busquets nikako ne spada u tu kategoriju. Nedavno je potpisao novi ugovor, iz kluba stalno ističu da je jedan od najvažnijih igrača u ekipi, nezamjenjiv je u početnih 11 osim kad ga se odmara. A i on sam ponavlja da se ne vidi nigdje izvan Barcelone. Također je jednom izjavio da nikad nebi zaigrao za Real.
Som la gent blaugrana
Fabregas?
To su samo medijska nagađanja. Po mom mišljenju da to Iniesta ne bi nikad napravio da bi ošao u Real nakon toliko godina provedenih u Barci...
Samo se digne buka oko nečega.
1. Messi za porez (ice u zatvor ovo ono svašta su pisali da će morat završit karijeru)
2. Iniesta odlučio da napušta klub (to ako nije potpisao ugovor ne mora značit da napušta)
3. Messi napušta Barcu (Rossel je izjavio da je njegova otkupna kaluzula 250 miliona + 56% poreza mislim da je na ugovor ne znam tačno zašto i da to dođe oko 580miliona da plate Messi-ja a to da plati neki klub je i previše za bogate klubove kao što su PSG, Manchester City , Bayern, Monaco)..
Pedro:)
Nitko :)
"Messi je najbolji igrač na svijetu. Drugi najbolji igrač na svijetu je ozljeđeni Messi". - Jorge Valdano, legenda Real Madrida 
Bilardo (trener Argentine 1986.): "Messi ima istu povredu kakvu je imao Maradona prije Svjetskog prvenstva u Mexicu 1986. godine."
Argentina je bila prvak svijeta te 1986. godine upravo na krilima Diega Armanda Maradone.
Možda bude tako i s Messiom
Valdes zna sve s loptom 
kako će se usrećiti neki klub kad uzme ovo ljeto BESPLATNO takvog golmana, bez odštete. S time da mislim da će u nekom drugom klubu biti još i bolji jer u Barceloni nije samo branio nego je bio i 11. igrač u polju, morao je igrati nogom, nema izbijanja. Zbog toga su mu se ponekad i događali neki kiksevi i zbog toga i jest tako podcijenjen golman. Ima puno teži posao od drugih golmana zbog tog sistema koji Barca koristi.
Evo zabi Alexis jos jedan :D kralj,samo neka tako nastavi
evo zabio je i drugi, rutinski lobovao golmana. Neznam jeste li gledali tu utakmicu, ja sam samo drugo poluvrijeme pogledao i Alexis je nevjerojatan bio, igračina 
sa 2 večerašnja gola prešao je brojku od 100 golova u karijeri. Evo i drugog večerašnjeg gola:

Na danasnji dan pre 10 godina Messi je debitovao za Barcu i od tad uzivamo u njegovoj igri,GRANDE LEO !