FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.025.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Atletico izjednacio s Villarealom {#}

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

Može ovo puno bolje, tek zadnjih 15-ak minuta ovog prvog poluvremena je to ličilo na nešto.

Neymar predobar, ponekad je i previše nesebičan {#}

Bartra ubija, mene čudi koliko on brzo napreduje, večeras je sve sam spašavao.

Što se tiče Messija, barem jedna sreća u nesreći, koliko čitam nije opet ona ista ozljeda nego je u pitanju gležanj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Što se tiče Messija, barem jedna sreća u nesreći, koliko čitam nije opet ona ista ozljeda nego je u pitanju gležanj.

nadam se da mu nije ništa, jer mu je onaj lik fino zgazio kopačkom na nogu odnosno desni gležanj u punom trku...

a igra je prvih pola sata bila katastrofa, jedino su Bartra i Valdez bili dobri prvih pol sata

14 godina
antimadridista kaže...

Vidiš ja sam pročitao da je ista ozlijeda koju je zaradio protiv PSG-a. Zadnja loža na desnoj nozi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Saznat ćemo na kraju tekme. I daj Bože da nije nešto zobiljno.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran

Čim je Messi izašao odmah smo bolje počeli igrati. Nema onog pritiska kada on igra, sve ide na njega a on u formi za 0.

B-A-R-C-A
16 godina
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...

Vidiš ja sam pročitao da je ista ozlijeda koju je zaradio protiv PSG-a. Zadnja loža na desnoj nozi.

ma mislim da je gležanj u pitanju jer se vidi na usporenoj snimci da je dobio udarac baš u gležanj. Vidjet ćemo na kraju utakmice, samo se nadam da nije opet ona ista stvar.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi rađe da pauzira 2-3-4 mj. pa neka se fino odmori, oporavi... nego da se ozljeđuje svakih 2 tj.

14 godina
FC Barcelona

Sva sreća pa je sad 2 tjedna reprezentativna pauza, pa se može oporaviti.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao da smo ga prozvali kad smo raspravljali o Zlatnoj lopti :// stvarno nema srece covjek,ali vjerujem da je vise iz sigurnosnih razloga zamijenjen...neka samo nek se vec jednom oporavi kako spada...a igra je bila losa prvih 20-tak minuta,puno bolje nakon gola...daleko je ovo od gotove tekme,Betis je opasan,sva sreca pa je Valdes opet nevjerovatan

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartra može davat poduke Piqueu kako se igra obrana.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Bartra!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

opet se zaye8avaju, ko da im prvih pola sata nije bilo dovoljno. Bartra danas odličan! 

kopirano sa barcabalkan 

ZVANIČNO:" Nakon određenih testova koje je Messi odradio u svlačionici, potvrđeno je da se radi o povredi bedrenog mišića. Više informacija pri povratku u Barcelonu."  {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 22:13 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniestaa ooo

Fabregass 0-3 Bravo momci {#} 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Olaa. U 3 poteza :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvo dodavanje Inieste, SAVRSENSTVO {#}

BARCA - MES QUE UN CLUB
12 godina
protjeran
FC Barcelona

meni se cini sa snimke da je bio udarac a ako jetako za 2 dana je spreman dok ne rezbije hematom...a ako ne onda ga ceka duze oporavljanje

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fabregass 0-4 :D bravo,Fabregas odlican,BArtra fenomenalan {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

sad na kraju rezultat ispada ko da su ih zgazili, a moglo je biti svašta... {#}

15 godina
FC Barcelona

A evo nam i Sergi Roberta :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

VALDEESSS ♥

14 godina
FC Barcelona
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vazna 3 boda,Visca BARCA ♥

16 godina
FC Barcelona

nekako imam dojam da uvijek počnu igrati svoju pravu igru tek kad riješe utakmocu. Na početku oba poluvremena je bilo loše, premalo kontrole su imali nad protivnikom, moglo je i drugačije završiti.

Bartra me oduševio još jednom, nastavi li se ovako razvijati Barca će u njemu dobiti vrhunskog stopera za budućnost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 23:03 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Cesc: "Dobro znam kroz koju fazu prolazi Messi, Meni je propala jedna i pol sezona u Arsenalu jer sam se stalno pokušavao vratiti na teren iako sam bio nedovoljno zaliječen. Messi bi trebao sačekati da bude 100% spreman, koliko god vremena za to bude potrebno."

U pravu je, mislim da bi ovo trebao biti stvarno krajnji znak da ga ovi iz kluba odriješe svega dok god to ne zaliječi 100%. Ovako nikakve koristi, kad nije 100% spreman onda to nije ni pravi Messi, a ozljede se stalno vraćaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 23:55 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Sljedeće 4 utakmice neka ne igra (za Barcelonu): Granada, Ajax, Bilbao i Cartagena. Siguran sam da će se oporaviti 100% u tom razdoblju.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A i Cesc se povredio,ali nije nista ozbiljno,a sto se tice Messija,ne znam sta da kazem,treba mu odmor,to je sigurno,ali opet nije to to,kao da se plasi povrede,u zadnjih nekoliko utakmica,kao da nece da ulazi u neke jace duele... 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tata Martino nakon pobjede:

- Ja ne znam ništa o medicini, sačekat ćemo da doktori kažu svoje. Moramo razgovarati s Leom, ovo je treća povreda u vrlo kratkom periodu. Logično je da to ne djeluje dobro na njega.

- Istina, imamo najboljeg igrača svijeta, ali imamo i četiri-pet igrača koji su po svojoj kvaliteti direktno iza Lea Messija. Zbog toga, ja, kao trener nikad neću i ne smijem upotrijebiti odsustvo Lea Messija da opravdam poraz ili lošu igru.

- Betis se borio, iako smo imali mnogo šansi Fabregasov gol je završio utakmicu. Ako me pitate o taktici rekao bih da je ovo pametna pobjeda.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sluzbeno: Messi ce zbog povrede butnog misica sa terena odsustvovati od 6- 8 sedmica.Cesc ce zbog povrede koljena pauzirati 7 dana.ANIMO MESSI ,Cesc 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima li gdje u HR kupiti malo vecu zastavu Barce? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice