FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.025.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čitam puno u zadnje vrijeme navode o iniestinom odlasku iz barce zbog nezadovoljastva oko trenera i još nekih novih ljudi..a danas sam i pročitao da je iniesta ponuđen realu od strane barelone i da je real ponudio 60m eura..te da je odlazak inieste na zimu sve izgledniji. Ova zadnja vjest došla je navodno od espn tva. 

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 17:23 (schwarz3108).
14 godina
FC Barcelona

Mascherano:"Leo se osjeća dobro. Prošla ga je faza psihičkog opterećenja zbog povrede i sada radi na oporavku. To je ozljeda mišića, tako da se ne trebamo puno brinuti."

Najbitnije je obavljeno, a to je da ne misli na povredu, nego da se fokusira na oporavak.

Vratit će se jači nego ikad! MESSI! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
Re: FC Barcelona
schwarz3108 kaže...

Čitam puno u zadnje vrijeme navode o iniestinom odlasku iz barce zbog nezadovoljastva oko trenera i još nekih novih ljudi..a danas sam i pročitao da je iniesta ponuđen realu od strane barelone i da je real ponudio 60m eura..te da je odlazak inieste na zimu sve izgledniji. Ova zadnja vjest došla je navodno od espn tva. 

Neznam bas ali da Iniesta je vrlo lose odigral dosadasnji dio sezone tj. nema neki kontinuitet odigra mozda jedno dobro poluvrijeme i onda je uzasan sljedece dvije utakmice sad sta je razlog tome ne znam ali isto tako ne shvacam zasto bi bio nezadovoljan zbog trenera no kako god prodati ga bi bio glup potez pogotovo najvecem rivalu

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 18:02 (dad0r).
13 godina
FC Barcelona

Iniesta je za mene kotačić barcinog stroja, bilo bi šteta izgubiti ga, ali 60m? šalite se?

za 60m prodavaj odma, ima barca talenata koji samo čekaju priliku, a bolje prodat neg da ode ko valdes za 0.

mladi igrači, hitri i puni snage su ti koji trebaju svakoj momčadi, a xavi i iniesta su u laganom padu, zaradit na njima tu lovu, ako žele otići, svakako!

nezadovoljne igrače bolje ne imati u timu, kao što je bio slučaj sa alcantarom, koji ni dan danas da je ostao možda već i bio u prvih 11.

ali ponavljam, upitno kolko tu ima istine, tim više za tu lovu...a i real ima veznjaka ko pljeve.

uBlowMeBro?
16 godina
FC Barcelona

te priče oko nezadovoljstva Iniesta su smiješne, izmišljaju ih NAŠI mediji većinom. Pogledajte izjave Inieste u zadnjih mjesec-dva i sve će vam biti jasno. On će završiti karijeru u Barceloni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 19:22 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadam se da se Neymar neće ozlijedit prošlo je malo više od pol sata, a ekipa ga krši samo tako. Ko da svi imaju neki pik na njega.

link sa Hodgsonom

http://www.feed2all.eu/watch/221900/2/watch-brazil-vs-honduras.html

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i ja malo pratim sa strane, udaraju udaraju.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

Bartra je sinoć odigrao svih 90 minuta u pobjedi Španjolske. Super za njega, ogroman napredak u ovih godinu dana {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bartra je sinoć odigrao svih 90 minuta u pobjedi Španjolske. Super za njega, ogroman napredak u ovih godinu dana {#}

Ako nastavi sa ovakvim tempom razvijanja kao stopera,dogodine ili dvije bit ce nas najbolji stoper,ne sumnjam u to

18 godina

fino sam ja govorio, treba momku pruzit sansu, a ne otpisat u roku naglo samo zato sto je mlad i nema puno jakih utakmica u nogama.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako je,treba i mladima pruziti priliku,to je nesto sto je Guardiola radio najbolje,Tata me malo razocarao u tome,recimo Sergi Roberto treba vise prilika za igranje,jest da je igrao puno u onim pripremnim tekmama,ali treba ga malo baciti u vatru i u ovim ozbiljnijim,inace bi moglo doc do nezadovoljstva i tu pocinju problemi...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako se ovaj proces,mora se istaći,otegao mnogo duže od očekivanog,čini se da je blizu dogovor oko produženja Iniestinog ugovora.Andres će produžiti do 2017. godine,uz mogućnost na još jednu sezonu(zavisno od broja odigranih utakmica).Također,postat će drugi najplaćeniji igrač u ekipi,iza Messija.

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Ako nastavi sa ovakvim tempom razvijanja kao stopera,dogodine ili dvije bit ce nas najbolji stoper,ne sumnjam u to

Evo vam i njegove statistike u ovoj sezoni.

Bartra Bartra
Battlelog: D-Ki11aML
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 19:40 (Legendic1911).
16 godina
FC Barcelona

Kako je Iniesta pobijedio sebe...

Kolumnist Graham Hunter pratio je "Furiju" godinama, a u svojoj novoj knjizi otkrio je malo poznate detalje o problemima Andresa Inieste koje je pobijedio sam, uz pomoć holističkog pristupa doktora Barcelone.
Njegova psiha je bila gotovo razorena kombinacijom ozljeda i onoga što se dogodilo njegovom najboljem prijatelju Daniju Jarqueu.

Iniesta je 2006. u čuvenom finalu Lige Prvaka ostao na klupi, Rijkaard je pružio šansu Van Bommelu, a kasnije je španjolski reprezentativac ušao u igru i odigrao važnu ulogu u preokretu. Ali, to ga je peklo u naredne tri godine, do rimskog finala protiv Uniteda.
Ipak, njegova karijera je obilježena ozljedom mišića, a činjenica da je u nekoliko navrata važne utakmice igrao ozljeđen doprinjela je da spomenute ozljede postanu kronične.

Kasnije se javio psihološki problem, strah od novih problema sa mišićem. Iniesta rijetko priča o tome, ali su se psihički problemi još i pogoršali kada je izgubio najboljeg prijatelja Danija Jarquea, kapetana Espanyola koji je umro od zatajenja srca na trening kampu u Italiji.
Prije Svjetskog prvenstva 2010. Iniesta je vukao ozljedu za ozljedom, i bilo je neizvjesno hoće li putovati na Mundial. Na kraju je Del Bosque odlučio, a liječnik španjolske reprezentacije kaže da je to bila kocka, priča se da je medicinski tim čak savjetovao izbornika da se odluči za nekog spremnog igrača. Za kratko vrijeme ta odluka je postala vizionarska. Iniesta je riješio finale protiv Nizozemaca i donio Španjolskoj prvu i jedinu titulu prvaka svijeta.

Da pobijedi probleme i strahove pomogli su mu liječnici Barcelone. Točnije, holistički pristup koji zagovara doktorica Emili Ricart. Ona polazi od teze da je oporavak od ozljeda znatno usporen zbog straha i nelagodnosti, odnosno očekivanja da se bol ponovi. Ovakve stvari liječe se i psihoterapijom, ali i određenim metodama koje su manje poznate.
Recimo, ona je Iniesti spakirala disk na kojem su bile scene velikih slomova i povrataka čuvenih sportaša. Najbolji španjolski vaterpolo igrač svih vremena, Manuel Estiarte je izgubio finale Olimpijskih Igara u Barceloni, završio psihički slomljen i vratio se poslije pune četiri godine zlatom u Atlanti. Fernando Alonso je poslije stravičnog sudara u Interlagosu 2003. uspio da dvije godine kasnije postane najmlađi prvak F1. Federer je nakon strašnog poraza od Nadala, kada nije mogao niti pričati poslije finala Melbournea iste godine uzeo jedini pehar koji mu je nedostajao - Roland Garros. Te slike tuge i radosti, sloma i velikog povratka, Iniesta je gledao u avionu za Južnu Afriku i često u sobi tijekom prvenstva. Na kraju je slika Inieste koga iznose u suzama protiv Villarreala zbog nove ozljede, ali i njegovo divlje slavlje kod korner zastavice u onoj čuvenoj utakmici kada je sahranio Chelsea golom u Engleskoj.

Gledajući se liječio, a Iniesta je mogao biti i isključen u finalu, Van Bommel ga je divljački gađao u ozljeđenu nogu kako bi mu obnovio ozljedu. Španjolac je uzvratio.

"Howard Webb me je mogao isključiti, na sreću nije, a ostalo je povijest. Kada sam primio onu loptu, ništa nisam čuo, doslovno oglušite. U tom trenutku samo smo Stekelenburg i ja bili na ovoj planeti", pričao je kasnije Iniesta.

Njegov otac je u njihovom domu u Funtealbilji isključio TV kada je sin zabio gol. Nije gledao do kraja, tek ga je vatromet na nebu iznad Španjolske uvjerio da je Andres odlučio finale. Majka je bila kod djeda u baru, gdje se okupilo gotovo čitavo mjesto, vjerojatno je to bio najsretniji kutak planete u tom trenutku. Ali gospođa Maria Francisca Lujan nije vidjela gol svog sina, izašla je vani na zrak da se ispuše, unutra je bilo vruće kao u paklu.

Iniesta je u trenutku kad je zabio gol imao u mislima samo svog preminulog prijatelja, a na kraju svijest da je pobijedio sebe i svoje strahove.

Veliki Don Andres Iniesta!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 21:55 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veliki igrač i uvijek skroman. 

Samo, što Emili Ricart nije muško? {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Veliki igrač i uvijek skroman. 

Samo, što Emili Ricart nije muško? {#}

moguće {#}

neznam za taj detalj, samo sam kopirao tekst {#}

16 godina
FC Barcelona

Deulofeu protiv Bosne prije par dana, kakav talent...

Također večeras je zabio protiv Albanije:

i Sergi Roberto je upisao jednu asistenciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 18:36 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi na Weibu: "Zapanjen sam brojem poruka koje sam dobio u znak podrške zbog povrede.Zahvalnost ću pokazati kada se vratim na teren!!" {#}

14 godina
FC Barcelona

Messi: "Tužan sam, nisam očekivao da ću se ponovno ozljediti, pogotovo ne nakon što sam se tek oporavio od prošle ozljede. Jedan udarac, krivi pokret i ozljedio sam se."

"Ja nisam jedini igrač koji je odigrao puno utakmica ove sezone. Kada osjetim da je moje tijelo spremno, vrati ću se na teren."

"Kada me trener želi zamijeniti, izaći ću, bez prigovora, on je glavni."

"Vratit ću se kad moje tijelo bude potpuno zdravo i spremno za povratak.

14 godina
FC Barcelona

Thiago Silva, kapetan Brazilske reprezentacije, je glasao za Messija u izboru za zlatnu loptu. On navodi da je za Messija glasao kao za najboljeg, za Ibrahimovića da je drugi najbolji, a za Ronalda da je tek treći.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A da li glasaju samo kapiteni ili i treneri ? :) 

16 godina
FC Barcelona

prije točno 8 godina {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zubizarreta produžio ugovor do kraja 2016.godine

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valdes je zatražio izmjenu u prijateljskoj utakmici Španije i Južne Afrike zbog bola u desnom koljenu. Divno {#}

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Valdes je zatražio izmjenu u prijateljskoj utakmici Španije i Južne Afrike zbog bola u desnom koljenu. Divno {#}

sad sam hteo da pitam,da li se zna sta je u pitanju ? 

16 godina
FC Barcelona

još se ne zna koliko dugo neće biti na terenu, ali ovo je jako loša vijest. Za sljedeću utakmicu upitan je i Fabregas, Tello se ozljedio na treningu, sad i Valdes. Počele su nažalost ozljede {#}

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

još se ne zna koliko dugo neće biti na terenu, ali ovo je jako loša vijest. Za sljedeću utakmicu upitan je i Fabregas, Tello se ozljedio na treningu, sad i Valdes. Počele su nažalost ozljede {#}

i Xavi 

14 godina
FC Barcelona

Valdes kao i Messi, out do 2014.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

auu Valdes izmedju 3-6 sedmica,bas na vreme...

16 godina
FC Barcelona

to je baš zanimljivo da se većinom svi igrači ozljede na ovim nebitnim prijateljskim utakmicama. Sad nam slijede pravi ispiti, najvažniji dio sezone izgleda...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice