FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.026.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Neznam zašto nema logike da dobije Messi. Tko je bio najbolji prvu polovicu godine? kad je vodio Barcu do titule, bio najbolji strijelac Primere, zabijao u Primeri svim momčadima zaredom i oborio još brdo rekorda? To što sad na početku ove nove sezone Messija muče ozljede i Ronaldo i Ibra su u boljoj formi, to ne mora značiti da poništava sve što se događalo do početka ove sezone.

Uostalom, pogledajte kladionice. Na Riberya i Messija je koeficijent oko 2.50, a treći favorit je Ronaldo, na njega je koeficijent preko 7.

Mada neznam čemu stalno blebetanje o toj nagradi, da je dobije neznam tko, zaslužio bi je, jer tu nagradu dijele njihove kolege igrači i treneri.

Samo nesto da pitam,da li se za zlatnu loptu,gleda ucinak tokom cele sezone,ili samo godina ? :) Mislim da Messi ima sanse,ali bice tesko :){#}

16 godina
Nidzo95 kaže...
antimadridista kaže...

Neznam zašto nema logike da dobije Messi. Tko je bio najbolji prvu polovicu godine? kad je vodio Barcu do titule, bio najbolji strijelac Primere, zabijao u Primeri svim momčadima zaredom i oborio još brdo rekorda? To što sad na početku ove nove sezone Messija muče ozljede i Ronaldo i Ibra su u boljoj formi, to ne mora značiti da poništava sve što se događalo do početka ove sezone.

Uostalom, pogledajte kladionice. Na Riberya i Messija je koeficijent oko 2.50, a treći favorit je Ronaldo, na njega je koeficijent preko 7.

Mada neznam čemu stalno blebetanje o toj nagradi, da je dobije neznam tko, zaslužio bi je, jer tu nagradu dijele njihove kolege igrači i treneri.

Samo nesto da pitam,da li se za zlatnu loptu,gleda ucinak tokom cele sezone,ili samo godina ? :) Mislim da Messi ima sanse,ali bice tesko :){#}

gleda se cijela 2013. godina.

btw. večeras protiv Betisa neće biti Busquetsa ni Piquea, nisu ni otputovali u Sevillu. Mogla bi biti teška utakmica, vjerujem u pobjedu, ali tamo je uvijek teško.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Današnja utakmica je posljednja prije glasanja za zlatnu loptu. Očekujem da će Messi zabiti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kolko god nam je Messi drag ipak ove godine nije toliko zasluzio koliko i proslih,ove sezone su Ronaldo Ibra pa i Ribery stvarno ubojiti,rekao bih u formi zivota,Messija su nazalost ozljede usporile i mislim da nece osvojit ove godine...najbitnije da se on vrati u onu staru formu,pred ove teze tekme,ali stvarno bi bilo lijepo kad bi u karijeri osvojio 5 Zlatnih lopti,ali vjerujem da ce i jos vise osvojit s obzirom na godine...sto se tice danasnje tekme i ja isto ocekujem tesku tekmu,svaka pobjeda je dobrodosla,volio bi da Puyol dobije priliku od prve minute

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo gledam moto gp i Pique dosao do Marqueza cestitao mu naslov prvaka

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ma kolko god nam je Messi drag ipak ove godine nije toliko zasluzio koliko i proslih,ove sezone su Ronaldo Ibra pa i Ribery stvarno ubojiti,rekao bih u formi zivota,Messija su nazalost ozljede usporile i mislim da nece osvojit ove godine...najbitnije da se on vrati u onu staru formu,pred ove teze tekme,ali stvarno bi bilo lijepo kad bi u karijeri osvojio 5 Zlatnih lopti,ali vjerujem da ce i jos vise osvojit s obzirom na godine...sto se tice danasnje tekme i ja isto ocekujem tesku tekmu,svaka pobjeda je dobrodosla,volio bi da Puyol dobije priliku od prve minute

u potpunosti si u pravu :D {#} samo nek se on vrati u formu,bice tu jos dosta zlatnih lopti 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

zasto svi frosirat puyola covjek kada je igrao zanju utakmicu odigrao skroz lose izgubio 5-6 lopti u zadnjoj liniji.sva sreca pa ja bilo srece.I ja bih volio da je puyol onaj stari ali on to vise nije i nece se moci na njega racunati 

No Pain No Gain
16 godina
FC Barcelona

Ne slažem se s ovim oko zlatne lopte, ali ok, svatko ima svoje mišljenje. Moje je mišljenje to da ne mora i povrh svega ne može Messi svake godine napraviti ono što je napravio prošle da bi je zaslužio. Jer onakva godina se dogodi igraču jednom u karijeri i više je nitko neće ponoviti ni u sljedećih 50 godina sigurno, pa tako ni Messi sam.

Zato sam siguran da će opet biti priča kako je namješteno ako je osvoji i slično. Pazite, ja ne kažem da je ne zaslužuju možda i drugi igrači, ali ni Messi nije bez svojih aduta za ovu godinu, to je 100% sigurno. A druga je stvar što je on sve skupa razmazio s prošlom godinom koja će se teško ikad ponoviti.

btw. Piqueova izjava o Puyolu:

"Puyol bi mi na treningu često vikao "Geri, Geri, Geri!" , ja se okrenem i upitam "što je?", a on odgovara: "ništa, samo provjeravam jesi li 100% skoncentriran".

koja legenda {#}

edit: @Fabregas4 - ne slažem se za Puyola, po meni je sve što je odigrao poslije ozljede bilo vrhunski i baš ulijeva povjerenje. Najviše se to osjeti u skoku gdje je ekipe lošija bez njega. Ali ono najvažnije kod njega, on ima ogroman utjecaj na ekipu, pravi je vođa.

Teren na stadionu Betisa je u užasnom stanju, biti će teško sigurno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 19:39 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Barcelona line-up (official): Valdes, Alves, Bartra, Puyol, Montoya, Song, Xavi, Cesc, Pedro, Messi, Neymar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 20:11 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

Teren na stadionu Betisa je u užasnom stanju, biti će teško sigurno!!!!

Koliko si objektivan, nisi se niti potrudio malo bolje pogledat sliku, gdje bi pomnijim gledanjem uvidio da se radi o slici slikanoj debelo izvan terena, u zoni iza golmana madrista {#} !!

Ništa strašno, sutra posjet oftamologu, siguran sam da će te ubrzo riješiti tvoj problemčić {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Ono što je vidim je prostor šesnaesterca, u daljini se vidi suprotni gol, ako malo zumiras vidis liniju i krug centra. Godine te stižu...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katastrofa je igra... Valdez {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sumnjam da ce doma s tri boda. 

The only thing I put before me is do re.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

još i Messi ode {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet povreda,pa dokle vise ...

16 godina
FC Barcelona

o j*bote. Pa ovo više nije normalno.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

E je8emu misa...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ee sad su vec sanse male za zlatnu loptu,a jos manje da se vrati u pravu formu...Nista ove sezone,sve je pocelo od one povrede protiv PSG-a

16 godina
protjeran

Nije baš da funkcionira Messi - Neymar. Žao mi čovjeka, krše ga stalno.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Betis odličan pressing igra, stvarno neznam šta im je.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Bartra je onu priliku kad su trojica išla na jednog spasio.. Skinuo čovjeku čistu loptu sa šuta..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno, jako me zanima sto se desilo. Nekakva ozljeda, plus jos sigurno nesto ima. Moze se samo nagadjat.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da ali ovo je malo čudno, nisam expert za ozlijede ali ovo sa Messijem je čudno. Nažalost, sve uvjerljivija je ona priča o njegovim nogama. Igra za sad loša ali ipak mislim da je to neka taktika, i bila bi super uspješna kad bi uspjeli odigrati neku normalnu kontru, ali oni već odavno loše odigravaju kontre.  Sranje....   BRAVO NEYMAR...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 21:37 (barcaINTER).
16 godina
FC Barcelona

Neymar!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta Songa. Čudesno.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

evo i Pedro!

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kakva lopta Songa. Čudesno.

Xavijevska. :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

dobro je 0:2 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedritoooo 0-2 :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav potez Neymara,sad za sad je dobro :) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice