Ovo je prelijepo za gledati, ako ovako nastave, možemo puno toga očekivati!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:P
sve vrvi od potezića 
nadam se da Mascheu nije ništa 
Ovo je prava Barca i ovo je prava tiki-taka :D
Uzivam u ovakvoj igri :)
B-A-R-C-A
jedna od onih utakmica za koje želiš da nikada ne završe 
Sada bi trebao ubacit Pedra i Fabregasa, malo je pao tempo.
B-A-R-C-A
Pique 
Pique 
Da bar sam on cijela obrana je opet ispala blago receno smijesno kod ovog gola.
Bartra 4-1 bravo,odlican si 
Odlicna tekma,eto taj 1 primljeni gol kvari malo cjelokupnu sliku al napokon su odigrali kako spada,stvarali su puno prilika i da su bili precizniji samo malo vise mogli su i 7-8 komada zabiti...
Alexis valjda ima najmanje sreće ove godine...
nikako ga neće gol...
al odličan kao i ostatak momčadi ovu tekmu!
Ja sretan, napokon lagana pobjeda. Steta zbog onog gola. Malo mi Messi ide na zivce, ovaj ga vadi iz igre a on nabio facu kao da ga neko ubija.
B-A-R-C-A
Da, Messi je nepotrebno gestikulirao kad ga je zamijenio. Razumljivo je da možda nije osjećao umor i da želi igrati, ali to mu ne treba. Uostalom, na kraju sezone će mu dobro doći što ga se odamralo u ovakvim utakmicama.
Sve u svemu odlična utakmica, Sergi Roberto odigrao vrhunski ovih 10 minuta koje je dobio priliku.
Da, Messi je nepotrebno gestikulirao kad ga je zamijenio. Razumljivo je da možda nije osjećao umor i da želi igrati, ali to mu ne treba. Uostalom, na kraju sezone će mu dobro doći što ga se odamralo u ovakvim utakmicama.
Sve u svemu odlična utakmica, Sergi Roberto odigrao vrhunski ovih 10 minuta koje je dobio priliku.
Sergi 9/10
trebao zabiti u 91' nakon sto je piqeu obranio...
A eto napokon i Iniesta odigrao jednu dobru utakmicu,svi su bili dobri jedino eto kod tog pogotka su mogli malo bolje reagirati,pogotovo Pique...malo je zabrinjavajuce vidjeti nezadovoljnog Messija i u jednu ruku ga razumijem jer opce je poznato da bi igrao svaku tekmu 90 minuta,ali bolje za njega da sto prije shvati da mu Tata radi samo dobro,da se ne bi ponovila prosla sezona,kad je bio najpotrebniji on je bio ozlijeden
Tata Martino: "Moja obaveza je da čuvam Messija. Želimo da bude u što boljoj formi do kraja sezone. Logično je da on ne želi izaći iz igre. Razgovarao sam s njim nakon meča."
Vidim imamo "specijalca" pretpostavljam iz "susjednog" tabora koji je uredno prošao temom i svakom komentaru ostavio td...
neki su stvarno puni kompleksa...
Slobodno plačite ali 6 od 6 je tu 
Još jedan fantastičan start u sezonu!!

Messi (Facebook): I didn't mean to make any gesture when Martino took me off. Nobody likes to be out, but we must accept it because it is the best for our team. What I will not accept is that certain media tell lies about any situation that happens around me
Messi na fejsu:
I didn't mean to make any gesture when Martino took me off. Nobody likes to be out, but we must accept it because it is the best for our team. What I will not accept is that certain media tell lies about any situation that happens around me
ako netko pronade sazetke sa ray hudsonom, molim neka zalijepi ovdje.
LP
dobro ajde, to i nije lose, vjerojatno nebi trebao propustiti nijednu, ali zbog predostrožnosti neka se odmori protiv slabijih, bartra je sinoć pokazao da se može računati na njega, samo da masche bude spreman za važnije utakmice
Samo se nadam da neće i Tata sad staviti Adriana na stopera pored Bartre kao što je to Tito radio.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Samo se nadam da neće i Tata sad staviti Adriana na stopera pored Bartre kao što je to Tito radio.
Ma kakvi. Adriano mora igrati lijevog beka. Na stopera će staviti Songa umjesto Bartre 
nevirujem, onda nema ko igrat beka, nebi valjda stavija alvesa ili montoyu livo..
Ma samo sam se šalio u vezi Songa. Prošle sezone je pokazao da i nije baš najbolji izbor za stopera. Ja bih volio vidjeti da Bartra dobije više minuta u zadnjoj liniji. Nadam se da neće biti ko prošle sezone kad je svatko osim Bartre igrao stopera.