FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.045.988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Ovo je prelijepo za gledati, ako ovako nastave, možemo puno toga očekivati!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
Re: FC Barcelona
iNo_bhf kaže...
Kao sto rekoh, rani golovi i gotovi su.

:P

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

sve vrvi od potezića {#}

nadam se da Mascheu nije ništa {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je prava Barca i ovo je prava tiki-taka :D {#} Uzivam u ovakvoj igri :) 

14 godina
FC Barcelona

{#}

16 godina
protjeran
Freestyle, haha
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

jedna od onih utakmica za koje želiš da nikada ne završe {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran

Sada bi trebao ubacit Pedra i Fabregasa, malo je pao tempo.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 21:24 (iNo_bhf).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Pique {#}

Da bar sam on cijela obrana je opet ispala blago receno smijesno kod ovog gola.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartra 4-1 bravo,odlican si {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna tekma,eto taj 1 primljeni gol kvari malo cjelokupnu sliku al napokon su odigrali kako spada,stvarali su puno prilika i da su bili precizniji samo malo vise mogli su i 7-8 komada zabiti...

13 godina
FC Barcelona

Alexis valjda ima najmanje sreće ove godine...

nikako ga neće gol...

al odličan kao i ostatak momčadi ovu tekmu!

uBlowMeBro?
16 godina
protjeran

Ja sretan, napokon lagana pobjeda. Steta zbog onog gola. Malo mi Messi ide na zivce, ovaj ga vadi iz igre a on nabio facu kao da ga neko ubija.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Da, Messi je nepotrebno gestikulirao kad ga je zamijenio. Razumljivo je da možda nije osjećao umor i da želi igrati, ali to mu ne treba. Uostalom, na kraju sezone će mu dobro doći što ga se odamralo u ovakvim utakmicama.

Sve u svemu odlična utakmica, Sergi Roberto odigrao vrhunski ovih 10 minuta koje je dobio priliku.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...

Da, Messi je nepotrebno gestikulirao kad ga je zamijenio. Razumljivo je da možda nije osjećao umor i da želi igrati, ali to mu ne treba. Uostalom, na kraju sezone će mu dobro doći što ga se odamralo u ovakvim utakmicama.

Sve u svemu odlična utakmica, Sergi Roberto odigrao vrhunski ovih 10 minuta koje je dobio priliku.

Sergi 9/10{#}

trebao zabiti u 91' nakon sto je piqeu obranio...{#}

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A eto napokon i Iniesta odigrao jednu dobru utakmicu,svi su bili dobri jedino eto kod tog pogotka su mogli malo bolje reagirati,pogotovo Pique...malo je zabrinjavajuce vidjeti nezadovoljnog Messija i u jednu ruku ga razumijem jer opce je poznato da bi igrao svaku tekmu 90 minuta,ali bolje za njega da sto prije shvati da mu Tata radi samo dobro,da se ne bi ponovila prosla sezona,kad je bio najpotrebniji on je bio ozlijeden

Tata Martino: "Moja obaveza je da čuvam Messija. Želimo da bude u što boljoj formi do kraja sezone. Logično je da on ne želi izaći iz igre. Razgovarao sam s njim nakon meča."

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 22:25 (barcafan12).
14 godina
FC Barcelona

Najbolji tandem na svijetu!

13 godina
FC Barcelona

Vidim imamo "specijalca" pretpostavljam iz "susjednog" tabora koji je uredno prošao temom i svakom komentaru ostavio td...

neki su stvarno puni kompleksa...

Slobodno plačite ali 6 od 6 je tu {#}

Još jedan fantastičan start u sezonu!!{#}{#}

uBlowMeBro?
14 godina
FC Barcelona

Messi (Facebook): I didn't mean to make any gesture when Martino took me off. Nobody likes to be out, but we must accept it because it is the best for our team. What I will not accept is that certain media tell lies about any situation that happens around me

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi na fejsu:

I didn't mean to make any gesture when Martino took me off. Nobody likes to be out, but we must accept it because it is the best for our team. What I will not accept is that certain media tell lies about any situation that happens around me

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za nju se ne navija,za nju se zivi!!!! 

Més que un Club
Nikad nereci nikad!!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako netko pronade sazetke sa ray hudsonom, molim neka zalijepi ovdje.

LP

16 godina
FC Barcelona
Mascherano, subbed off with thigh injury tonight, would be out for around a week. He'd miss Almeria game and maybe Celtic game. [md]
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

dobro ajde, to i nije lose, vjerojatno nebi trebao propustiti nijednu, ali zbog predostrožnosti neka se odmori protiv slabijih, bartra je sinoć pokazao da se može računati na njega, samo da masche bude spreman za važnije utakmice

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

Samo se nadam da neće i Tata sad staviti Adriana na stopera pored Bartre kao što je to Tito radio.

18 godina
antimadridista kaže...

Samo se nadam da neće i Tata sad staviti Adriana na stopera pored Bartre kao što je to Tito radio.

Ma kakvi. Adriano mora igrati lijevog beka. Na stopera će staviti Songa umjesto Bartre {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nevirujem, onda nema ko igrat beka, nebi valjda stavija alvesa ili montoyu livo..

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona
da, na to sam zaboravio, samo neka onda Songa ne stavi na stopera umjesto Bartre, zaslužio je priliku. Tata mi se zasad puno više sviđa od Tita što se tiče rotacija, tako da se nadam da neće to napraviti.
18 godina
antimadridista kaže...
da, na to sam zaboravio, samo neka onda Songa ne stavi na stopera umjesto Bartre, zaslužio je priliku. Tata mi se zasad puno više sviđa od Tita što se tiče rotacija, tako da se nadam da neće to napraviti.

Ma samo sam se šalio u vezi Songa. Prošle sezone je pokazao da i nije baš najbolji izbor za stopera. Ja bih volio vidjeti da Bartra dobije više minuta u zadnjoj liniji. Nadam se da neće biti ko prošle sezone kad je svatko osim Bartre igrao stopera.

Come to the dark side, we have cookies.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice