U službenom dućanu se počeli prodavati dresovi Neymara sa brojem 11, nadam se da to nije naznaka da Thiago ide 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U službenom dućanu se počeli prodavati dresovi Neymara sa brojem 11, nadam se da to nije naznaka da Thiago ide 
Može biti da je sam odlučio prepustiti broj Neymaru i odabrati neki drugi, ali najčešće je u pitanju ovo što si naveo.
ja se nadan da je tako, ali čisto sumnjam, može se dogoditi i da villa ode pa da thiago uzme 7, al logičnije bi onda bilo da ga neymar uzme. sve upućuje na to da thiago odlazi ..
Izbacili smo Manchester, prošli smo kroz najtežu LP skupinu u zadnje vrijeme sa 4 prvaka iz 4 države, posolili Dortmundu (uvjeren san da bi prošli da je Pepe bio na nivou prvu utakmicu, po meni je on kriv za 3/4 gola), dobili vas u esencijalno svakoj utakmici osim onog Xa u ligi...
Vaša sezona su pobjede protiv granada, levantea i jedna predstava protiv Milana, koja više ide na dušu njima jer nikad goru igru nisam gledao...
I opet smo imali bolju sezonu od vas 
Ni blizu. Samo ste dokazali ove sezone da možete kantat jadnike, ništa više. (Uspješniju da, ali tu je falilo sriće u kupu kralja sa stativama i čim ne, sigurno ne čini Barcu boljom taj 1 trofej)
Izbacili smo Manchester, prošli smo kroz najtežu LP skupinu u zadnje vrijeme sa 4 prvaka iz 4 države, posolili Dortmundu (uvjeren san da bi prošli da je Pepe bio na nivou prvu utakmicu, po meni je on kriv za 3/4 gola), dobili vas u esencijalno svakoj utakmici osim onog Xa u ligi...
Vaša sezona su pobjede protiv granada, levantea i jedna predstava protiv Milana, koja više ide na dušu njima jer nikad goru igru nisam gledao...
Ni blizu. Samo ste dokazali ove sezone da možete kantat jadnike, ništa više. (Uspješniju da, ali tu je falilo sriće u kupu kralja sa stativama i čim ne, sigurno ne čini Barcu boljom taj 1 trofej)
NE TRIBA ju činiti jer je u startu bolja. A vi se tješite sa stativama i srećom koliko hoćete.
Barca je pola sezone igrala bez trenera i to je jedini razlog zašto nije osvojila još koji naslov.
Ali to je skroz glup izgovor. Mi smo bolji, samo nismo imali sreće. Tom logikom je onda Benfica ove sezone uspješna kao i Bayern, samo su imali manje sreće
.
Za razliku od Reala, Barca zna pogodit gol ;)
I naravno, jedan trofej je zlata vrijedan, a ona slika odozgo ti govori koliko imamo trofeja unazad par godina, a koliko Real..
stvarno je zanimljivo u kolikoj mjeri si dvoličan. Prošle sezone kad je Real osvojio prvenstvo, nije se pričalo tako, nego skroz druga priča. Kad Barca osvoji i prema svemu sudeći imati će isto broj bodova kao Real prošle sezone, onda su oni samo pokazali "da mogu kantati jadnike".
"Golman Liverpoola Pepe Reina (31) bi u naredna 2 tjedna trebao potpisati ugovor sa Barcelonom. Visina ovog transfera bi trebala iznositi negdje oko 10 mil. €" 
loše, loše....
Ne znam šta da kažem, nisam siguran jel ovo dobra ideja. Ne zbog toga što je to Reina, nisam ga baš pratio kako brani tako da ne mogu ništa reći, nego zbog toga što već ima 31 godinu i na visokoj razini će branit još max. 2 godine, ne više. Nadam se da će se isplatit.
Kaj je njima :( kakav reina :/
ako već hoće Španjolca bolje da kupe Guaitu nego Reinu.
Imalo je boljih golmana za taj novac,ali ako su tako odlucili neka im bude :D Vazno je da je Neymar dosao :) ,jos jedan stoper i sve ce to na kraju dobro da ispadne,jer ipak je to Barca ! :D
samo da Thiago ostane, prijelazni rok bi bio katastrofa u u slučaju da ga se proda, bez obzira koga doveli. Nemožeš se riješiti mladog igrača koji igra fenomenalno, a uz to je proizašao iz vlastite škole, tragedija.
ajd da priupitam... kolika je stvarna cijena neymara... cisto da vidim sta vi kazete
Nezna se ali spominju 28mil i plaća 7mil godišnje šta je još 35mil troška. I ako je stvarno bilo nekog predugovora di su se novci dali...
Nezna se ali spominju 28mil i plaća 7mil godišnje šta je još 35mil troška. I ako je stvarno bilo nekog predugovora di su se novci dali...
dobro santosu... a di je ostalih 60% vrijednosti?
ajd da priupitam... kolika je stvarna cijena neymara... cisto da vidim sta vi kazete
Nazalost mi nekako ovih 35 milja zvuci malo i da se mene pita sve preko toga je previse no imam osjecjau da su dali puno puno vise od toga
umjesto da su pare potrosili na postenog golmana ( REINA LOL
) i barem jednog stopera...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pakt-reala-i-cityja-protiv-barce-kraljevi-ulaze-u-dvoriste-najveceg-rivala---288462.html
dovoljno je vidjeti tko je napisao
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pakt-reala-i-cityja-protiv-barce-kraljevi-ulaze-u-dvoriste-najveceg-rivala---288462.html
dovoljno je vidjeti tko je napisao
tko je zaposlio tog kretena da mi je samo znati... zalosno.
Nazalost mi nekako ovih 35 milja zvuci malo i da se mene pita sve preko toga je previse no imam osjecjau da su dali puno puno vise od toga
umjesto da su pare potrosili na postenog golmana ( REINA LOL
) i barem jednog stopera...
da al stvar je ta da je transfer skoro pa 70 mil vrijednosti ako ne i vise, buduci da sam procitao da na ostaloh 60% ide 40 mil
tako da malo mi je licemjerno kad govore iz barce da je neymar izabravo nogomet, a ne novac... mos mislit.
To su samo pusta nagađanja da je transfer vrijedan 70 milijuna eura, ja u to ne vjerujem. Bio je u zadnjoj godini ugovora sa Santosom, nisu ludi da tolike pare daju za njega. I kad kažu da je izabrao novac, to se valjda odnosi na njegovu plaću, u Barci će imati 7 milijuna godišnje, u Realu bi imao 11, a Chelsea i City su nudili još bolje pare.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pa ako je istina da mu je Barca prepustila 100% prava na ime, što mu npr. Real vjerojatno ne bi, mislim da će i ukupno više zaraditi u Barci nego negdje drugdje.
Nešto sam čuo da se Krkić vraća u Barcelonu, zna li netko više o tome?
vraća se u Barcu, ali vjerojatno ide odmah na transfer listu ili na posudbu
vraća se u Barcu, ali vjerojatno ide odmah na transfer listu ili na posudbu
ako je tako, steta, volio bih da se zadrzi u klubu...
Willy Caballero (golman Malage): "Kada bi me Barça pozvala, odmah bi dotrčao, ne bih ni čekao da telefon dva puta zazvoni. Ko ne bi htio igrati u timu gdje ima toliko dobrih igrača? Glup je ko kaže da ne bi igrao u Barceloni."