FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.481.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja se nadam, ovo je puno previše.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona

ma tko će ga znati, ne vjerujem tome ništa dok se ne iznesu službeni detalji o transferu. Nije mi samo jasno otkud izvlače te brojke, jer iz Santosa su samo potvrdili da se radi o tih 30-ak milijuna, a ovo ostalo je na tim tvrtkama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 16:06 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Ako Barca ima pravo na novce od Neymarovog imena, barem tih 60%, onda 50 milijuna ni nije tako puno. Nije mi skroz jasna ta podjela između te dvije tvrtke i Santosa, kak to funkcionira. Recimo da se dečko razvije u igračinu ala Messi za 2-3 godine, još 5-6 nakon toga može igrati na vrhunskoj razini što će se sigurno Barci isplatiti kako igrački tako marketinški.

Naravno uvijek postoji opasnost da sve krene po zlu. Da se Neymar nikako ne privikne ni na momčad, ni na stil igre, ni život u Španjolskoj pa propadne kao talent. Vidjeli smo to masu puta kad god netko za te pare dođe u vrhunski klub. Sad svi očekuju da će on u prvoj sezoni zabijati kao Messi, a stvari ne idu uvijek tako lako. 

Kao fanu nogometa, sigurno da mi je ova prva opcija draža, pa se nadam da tako i bude. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FC Barcelona

da, teško je i predvidjeti kako će to ispasti sve skupa. Neymar je u Santosu bio glavni igrač i sve je bilo podređeno njemu, vraćao bi se do centra po loptu, defanzivno nije imao nikakvu zadaću. U Barci će igrati na krilu, morati će se podrediti ekipi, obavljati defanzivne zadatke, vršiti pritisak. Znači totalno suprotno od onog što se od njega dosad tražilo.

mislim da je glavno pitanje njegov karakter, ako je on spreman na sve to, onda bi moglo biti u redu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 16:13 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hexfire kaže...

Ako Barca ima pravo na novce od Neymarovog imena, barem tih 60%, onda 50 milijuna ni nije tako puno. Nije mi skroz jasna ta podjela između te dvije tvrtke i Santosa, kak to funkcionira. Recimo da se dečko razvije u igračinu ala Messi za 2-3 godine, još 5-6 nakon toga može igrati na vrhunskoj razini što će se sigurno Barci isplatiti kako igrački tako marketinški.

Naravno uvijek postoji opasnost da sve krene po zlu. Da se Neymar nikako ne privikne ni na momčad, ni na stil igre, ni život u Španjolskoj pa propadne kao talent. Vidjeli smo to masu puta kad god netko za te pare dođe u vrhunski klub. Sad svi očekuju da će on u prvoj sezoni zabijati kao Messi, a stvari ne idu uvijek tako lako. 

Kao fanu nogometa, sigurno da mi je ova prva opcija draža, pa se nadam da tako i bude. 

Barca nema pravo na njegovo ime, platili su 47.5 milijuna, a Neymar ima 100% image rights-a

Da je prešao u Real onda bi Neymar imao 60% pravo na image rightse, a Real 40%

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...

Barca nema pravo na njegovo ime, platili su 47.5 milijuna, a Neymar ima 100% image rights-a

Da je prešao u Real onda bi Neymar imao 60% pravo na image rightse, a Real 40%

Moram priznati da me ovo jako čudi ako si u pravu. Nedavno sam čitao negdje da je Neymar već sad profitabilnija zvijezda od Messija i Ronalda, a ako se nastavi razvijati kako svi očekuju, vrijedit će i više. Čudno da se Barca nije izborila za barem dio tog novca, prvenstveno jer se znalo da Neymar želi u Barcu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Song, Thiago, Iniesta; Fàbregas, Villa, Alexis.

Thiago Alcantara večeras igra 100. utakmicu za Barcu! {#} nadam se da neide nigdje i da će ostat u Barci

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 19:17 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona

baš mo je drago za Thiaga. Malo mi čudno što je Villa dobio priliku, očekivao sam možda Tella od početka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 19:16 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Već stotu utakmicu? Nije mi se tako puno činilo...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis 0:1 {#} lijep gol 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakva akcijaaa :D Alexiss se vraca u formu,Neymar dolazi :D jedva cekam sledecu sezonu :D 

16 godina
FC Barcelona
prekrasan gol Alexisa, stvarno je proigrao u zadnje vrijeme...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakva gospoda su ovi navijači a$$panjola

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thiago odlican :D 

16 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Thiago odlican :D 

bas i ne blista

B-A-R-C-A
18 godina

vidim da su komentari prilicno pozitivni sto se tice nekih igraca, ali morate uzet u obzir da je a) kraj sezone, b) osvojeno prvenstvo.

tako da sanchezova dobra igra ama bas nista ne znaci u ovom trenutku kad je tokom cijele sezone bija ka zivo blato...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
da, ali ne igra on dobro sad zadnje 2 utakmice, nego zadnja 2 mjeseca je na odličnoj razini. Prije toga je bio u golgeterskoj krizi, problem je bio u glavi. Vidi se da je puno bolji igrač kad se oslobodi tog pritiska i igra kako zna. Nadam se da će ovako ući i u sljedeću sezonu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako on bude na ovakvom nivou,Neymar kakav je na youtubu+Messi imam osjecaj da cemo svakome bit u stanju dat 3-4 gola...sad samo nek se posvete stoperu i golmanu i nek zadrze Thiaga i bio bi to odlican posao uprave sto se tice transfera

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 20:59 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ako on bude na ovakvom nivou,Neymar kakav je na youtubu+Messi imam osjecaj da cemo svakome bit u stanju dat 3-4 gola...sad samo nek se posvete stoperu i golmanu i nek zadrze Thiaga i bio bi to odlican posao uprave sto se tice transfera

Nije poanta davat puno golova...poanta je dat gol i ne primit.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sanchez počeo zabijat, a Villa se pretvara u Sancheza {#}

14 godina
FC Barcelona

Sad kad je Neymar prešao u Barcu, odma trta.....{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Isto tak se i Ozil u Realu vukao po terenu ko krepana kokoš, dok nije došao Modrić to jest konkurencija.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba zabit još jedan gol, ja bi Cesca vadio van i uveo Tella

fino Xavi, fino Pedro {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 21:41 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedritooooo :"D 0-2 xavi asistencija :"D 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nova 3 boda su tu :D jos jedna pobeda i 100 :D Bravo momci! Visca Barca :D 

16 godina
FC Barcelona
dobro su odigrali, Thiago solidan, Alexis dobar. Koliko taj čovjek radi, trči, pokriva, otvara prostor, ma ne prestaje ni sekunde cijelu utakmicu. Drago mi je da napokon on i Pedro vraćaju golgetersku formu. Mascherano i Pique odlični večeras, bez greške cijelu utakmicu.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

kad bi ovakva bila obrana svaku utakmicu, ništa nisu prepustili slučaju i riješili sve prilike pred golom {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona
Barcelona trenutno na ljestvici ima prednost od 15 bodova pred drugoplasiranim Real Madridom. Nikad u povijesti Primere prvak nije završio sa više od 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barcelona trenutno na ljestvici ima prednost od 15 bodova pred drugoplasiranim Real Madridom. Nikad u povijesti Primere prvak nije završio sa više od 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim.

S time da prvoplasirana momcad nije pobjedila drugoplasiranu momcad ove sezone u Primeri {#}

(Bar da se s necim tješim/o ove sezone).

EDIT:

Hahha ajmo djecice TD ftw. Ali samo da mi je znati sa cime se neslazete u tome sta sam rekao kada je istina.

Prva utakmica je zavrsila 2-2 (Camp Nou), a druga 2-1 (Bernabeu) za Real. Nije mi bio cilj prvocirat ni nista, nego sam rekao da je razlika 15 bodova između Barce i Reala, a Barca u Primeri nije pobjedila Real ove sezone.

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 22:22 (Legendic1911).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice