Ja se nadam, ovo je puno previše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto piše "transfer fee" 47.5 milja?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/neymar/transfers/spieler_68290_874846.html
ma tko će ga znati, ne vjerujem tome ništa dok se ne iznesu službeni detalji o transferu. Nije mi samo jasno otkud izvlače te brojke, jer iz Santosa su samo potvrdili da se radi o tih 30-ak milijuna, a ovo ostalo je na tim tvrtkama.
Ako Barca ima pravo na novce od Neymarovog imena, barem tih 60%, onda 50 milijuna ni nije tako puno. Nije mi skroz jasna ta podjela između te dvije tvrtke i Santosa, kak to funkcionira. Recimo da se dečko razvije u igračinu ala Messi za 2-3 godine, još 5-6 nakon toga može igrati na vrhunskoj razini što će se sigurno Barci isplatiti kako igrački tako marketinški.
Naravno uvijek postoji opasnost da sve krene po zlu. Da se Neymar nikako ne privikne ni na momčad, ni na stil igre, ni život u Španjolskoj pa propadne kao talent. Vidjeli smo to masu puta kad god netko za te pare dođe u vrhunski klub. Sad svi očekuju da će on u prvoj sezoni zabijati kao Messi, a stvari ne idu uvijek tako lako.
Kao fanu nogometa, sigurno da mi je ova prva opcija draža, pa se nadam da tako i bude.
da, teško je i predvidjeti kako će to ispasti sve skupa. Neymar je u Santosu bio glavni igrač i sve je bilo podređeno njemu, vraćao bi se do centra po loptu, defanzivno nije imao nikakvu zadaću. U Barci će igrati na krilu, morati će se podrediti ekipi, obavljati defanzivne zadatke, vršiti pritisak. Znači totalno suprotno od onog što se od njega dosad tražilo.
mislim da je glavno pitanje njegov karakter, ako je on spreman na sve to, onda bi moglo biti u redu.
Ako Barca ima pravo na novce od Neymarovog imena, barem tih 60%, onda 50 milijuna ni nije tako puno. Nije mi skroz jasna ta podjela između te dvije tvrtke i Santosa, kak to funkcionira. Recimo da se dečko razvije u igračinu ala Messi za 2-3 godine, još 5-6 nakon toga može igrati na vrhunskoj razini što će se sigurno Barci isplatiti kako igrački tako marketinški.
Naravno uvijek postoji opasnost da sve krene po zlu. Da se Neymar nikako ne privikne ni na momčad, ni na stil igre, ni život u Španjolskoj pa propadne kao talent. Vidjeli smo to masu puta kad god netko za te pare dođe u vrhunski klub. Sad svi očekuju da će on u prvoj sezoni zabijati kao Messi, a stvari ne idu uvijek tako lako.
Kao fanu nogometa, sigurno da mi je ova prva opcija draža, pa se nadam da tako i bude.
Barca nema pravo na njegovo ime, platili su 47.5 milijuna, a Neymar ima 100% image rights-a
Da je prešao u Real onda bi Neymar imao 60% pravo na image rightse, a Real 40%
Barca nema pravo na njegovo ime, platili su 47.5 milijuna, a Neymar ima 100% image rights-a
Da je prešao u Real onda bi Neymar imao 60% pravo na image rightse, a Real 40%
Moram priznati da me ovo jako čudi ako si u pravu. Nedavno sam čitao negdje da je Neymar već sad profitabilnija zvijezda od Messija i Ronalda, a ako se nastavi razvijati kako svi očekuju, vrijedit će i više. Čudno da se Barca nije izborila za barem dio tog novca, prvenstveno jer se znalo da Neymar želi u Barcu.
baš mo je drago za Thiaga. Malo mi čudno što je Villa dobio priliku, očekivao sam možda Tella od početka.
Već stotu utakmicu? Nije mi se tako puno činilo...
Alexis 0:1
lijep gol
kakva akcijaaa :D Alexiss se vraca u formu,Neymar dolazi :D jedva cekam sledecu sezonu :D
Thiago odlican :D
Thiago odlican :D
bas i ne blista
vidim da su komentari prilicno pozitivni sto se tice nekih igraca, ali morate uzet u obzir da je a) kraj sezone, b) osvojeno prvenstvo.
tako da sanchezova dobra igra ama bas nista ne znaci u ovom trenutku kad je tokom cijele sezone bija ka zivo blato...
Ako on bude na ovakvom nivou,Neymar kakav je na youtubu+Messi imam osjecaj da cemo svakome bit u stanju dat 3-4 gola...sad samo nek se posvete stoperu i golmanu i nek zadrze Thiaga i bio bi to odlican posao uprave sto se tice transfera
Ako on bude na ovakvom nivou,Neymar kakav je na youtubu+Messi imam osjecaj da cemo svakome bit u stanju dat 3-4 gola...sad samo nek se posvete stoperu i golmanu i nek zadrze Thiaga i bio bi to odlican posao uprave sto se tice transfera
Nije poanta davat puno golova...poanta je dat gol i ne primit.
Sanchez počeo zabijat, a Villa se pretvara u Sancheza 
Sad kad je Neymar prešao u Barcu, odma trta.....
Isto tak se i Ozil u Realu vukao po terenu ko krepana kokoš, dok nije došao Modrić to jest konkurencija.
Treba zabit još jedan gol, ja bi Cesca vadio van i uveo Tella
fino Xavi, fino Pedro 
Pedritooooo :"D 0-2 xavi asistencija :"D
Nova 3 boda su tu :D jos jedna pobeda i 100 :D Bravo momci! Visca Barca :D
kad bi ovakva bila obrana svaku utakmicu, ništa nisu prepustili slučaju i riješili sve prilike pred golom 
S time da prvoplasirana momcad nije pobjedila drugoplasiranu momcad ove sezone u Primeri 
(Bar da se s necim tješim/o ove sezone).
EDIT:
Hahha ajmo djecice TD ftw. Ali samo da mi je znati sa cime se neslazete u tome sta sam rekao kada je istina.
Prva utakmica je zavrsila 2-2 (Camp Nou), a druga 2-1 (Bernabeu) za Real. Nije mi bio cilj prvocirat ni nista, nego sam rekao da je razlika 15 bodova između Barce i Reala, a Barca u Primeri nije pobjedila Real ove sezone.