Nemoj zezat da Overmars nije bio vrijedan barcina dresa?
Overmars nije igrao u Van Gaalovoj barci. On je dosao sa onim parama koje su dobili od prodaje Figa. Tako da njega u tu barcu ne racunam jer je trener tad bio Serra Ferrer.
Nemoj zezat da Overmars nije bio vrijedan barcina dresa?
Overmars nije igrao u Van Gaalovoj barci. On je dosao sa onim parama koje su dobili od prodaje Figa. Tako da njega u tu barcu ne racunam jer je trener tad bio Serra Ferrer.
piqueov milan

Vidi Milanovu mamu 
piqueov milan

Vidi Milanovu mamu 
.
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
0-1. . .20 minuta tiago alcantara
Nista od tiki take al opet lijepo igramo. Moglo bi biti jos golova.
odlični Thiago i Bartra zasad, bravo. A Danija opet vrijeđaju i hukaju mu, to je izgleda od ove godine postao trend na šapnjolskim stadionima, stvarno sramota...
Poluvreme: Zaragoza 0-2 Barca :D Odlicna igra,posebno me odusevljavaju Bartra i Thiago :D Dani odlican :) Visca Barca !
Moze se i bez glavni igraca.
kakav potez Alexisa, šteta što je prečka..
Protiv Bayerna: Tello Messi Sanchez ili Tello Villa Messi.
Treba na krilu proći pored onog Lahma, pa zato Messi ili Alexis desno.
To sam bas ja htio rec 
fabregas previše oscilira, jednu tekmu odigra odlično a onda ga nema nigdje..........
bartra je dobar u ovim malim utakmicama ali protiv bayerna je to skroz nešto drugo.
mislim da ce barca stvarno trebat razmislit o nekom stoperu dogodine.......neki visoki i brzi. . . .napr. Tiago silva.....
i jos da neymara uspiju dovest. . . . . . .. to bi bilo dobro.............uuuuuuuu..........
bayern je tempiran odlicno sto se fizike tiče a barca tu ima problema.. .. . . . .ove sezone su pali u trci. . ....
a dva tjedna je premalo za podic fizičku spremu. . . . . . .
Lijepo si to primjetio. Više ne dribla stalno na isti način i na istu stranu. Teže ga je za "pročitat" i ima puno više rješenja.
A i udarac mu se popravio. Tello bi mogao postati svjetska klasa. Treba mu dati priliku.
Vjerovatno najsretniji klinac na svijetu,mada jos toga nije ni svjestan 
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/479895_596702470349351_1812469214_n.jpg
Mali tezi nekoliko stotina milijuna eura xD
schweinsteiger i martinez, alaba igra lijevog boka .... al definitivno bayern bi mogao ove sezone osvojiti ligu prvaka neunistivi su, najbolji klub u ovoj godini definitivno ( micem prednost barci jer mislim da ce tesko bez puyola i ekipe u obrani ) bayern je kompletan , steta sto mario ne igra ali kada pogledate napadace gomeza i pizzara.... sve je jasno
sinoć je Barca odigrala 300. utakmicu zaredom u kojoj je imala veći posjed lopte od svog protivnika. Zadnja utakmica u kojoj je Barca imala manji posjed lopte od svog protivnika bila je još davne 2008. godine pod vodstvom Rijkaarda, u porazu od Real Madrida 4-1.
sinoć je Barca odigrala 300. utakmicu zaredom u kojoj je imala veći posjed lopte od svog protivnika. Zadnja utakmica u kojoj je Barca imala manji posjed lopte od svog protivnika bila je još davne 2008. godine pod vodstvom Rijkaarda, u porazu od Real Madrida 4-1.
Jeli dok spavas sanjas barcelonu ? brate svakakvih cudesa sam vidio .....
odsad te zovem "statisticar"
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
koji je točno tvoj problem, jeli te tko pitao nešto?
i da, obožavam ove čudesne statistike koje pojedince poput tebe očito diraju pa ih moraš i komentirati.
Ne razumijem stvarno u čemu je tvoj problem?
Razne statistike se redovito objavljuju na Barceloninoj facebook stranici (twitter itd.) i on ih samo kopira za nas ovdje koji možda i ne boravimo toliko na FB.
koji je točno tvoj problem, jeli te tko pitao nešto?
i da, obožavam ove čudesne statistike koje pojedince poput tebe očito diraju pa ih moraš i komentirati.
Diraju me toliko da spavat nocima ne mogu ROFL hebe mi se za mrtvu statisiku nego mi nije jasno kako netko moze toliko biti OPSJEDNUT a ti si opsjednut pojmom barcelona i sve sto ide uz nju,gledam hebote vi pratite sta se kod tih igraca u privatnom zivotu dogada stvarno jadno,kladim se u zivot da dezurate na twiteru i fb ne bi li vidjeli novu obavjest nekog od njih xD
osobno statistika mi je ok, ali drzim da su neke stvari tipa taj gore navedeni podatak totalno blesave.
ne razumijem jednostavno zašto tako kompliciraš i čemu ovakvi postovi? gledaj, postoji Internet, ako te zanima neki klub, onda pratiš i određene stranice par puta dnevno da vidiš jeli ima što novo i samo zalijepiš tu ono što želiš. Ti to iz nekog razloga zamišljaš kao da ja imam privatni let za Barcelonu svakog dana i kampiram ispred kuće igrača pa ovdje prenosim informacije.
Nije mi samo jasno čemu potreba za komentiranjem ako vidiš nešto što osobno misliš da je nebitno? preskoči i gotovo, a takvih "kladim se u život da dežurate na twitteru", "jeli dok spavaš sanjaš barcelonu" i sličnih komentara bi bilo dobro da nas poštediš...
osobno statistika mi je ok, ali drzim da su neke stvari tipa taj gore navedeni podatak totalno blesave.
prestani pratit onda Barcu ako je uopce i pratis,nama istinskim fanovima je svaka statistika,informacija ili bilo sto vezano uz Barcu jako dragocjena i dobrodosla...odi na Realovu temu pa probaj nac ovakve neke zanimljivosti ili vijesti,bolje pisati tone ovakvih sitnih detalja nego biti opsjednut drugim klubom i igracima kao sto je slucaj u onoj temi