FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 16:14 (barcafan12).
14 godina
FC Barcelona

Izleda da nam je prvo pojačanje ove sezone brazilac Neymar.

Katalonske novine Sport navode da je Neymar sa Barcom potpisao privatni ugovor u studenom 2011.

Barcelona je navodno uplatila 10 milijuna, a ostatak će kada transfer bude obavljen.

Već par puta su bila nagađanja, a evo izleda da je istina da dolazi.

Sport novine su ugledni tisak koji dosta informacija dobija od čelnika kluba.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 16:22 (KiX777).
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Izleda da nam je prvo pojačanje ove sezone brazilac Neymar.

Katalonske novine Sport navode da je Neymar sa Barcom potpisao privatni ugovor u studenom 2011.

Barcelona je navodno uplatila 11 milijuna, a ostatak će kada transfer bude obavljen.

Već par puta su bila nagađanja, a evo izleda da je istina da dolazi.

A nek dode,svakom igracu zazelimo da se sto bolje uklopi i da igra dobro,pa tako i Neymaru...osobno mi se svida on,decko je talent i ne sumnjam da ce pruzati dobre partije...

16 godina
FC Barcelona
nije ni ovo baš 100% dokaz da dolazi jer su već par puta bile ovakve informacije pa su ih demantirali Neymar i njegov agent, ali je očito da se tu nešto kuha i vjerujem da će Neymar završiti u Barci.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Ja se iskreno nadam da oce, ima izvrstan dribling, dobar je kao spica i lijevo krilo, bas sto nama treba.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
FC Barcelona
David Villa: "Moj odnos sa Leom Messijem je toliko loš da mi je asistirao gotovo polovicu golova (smijeh). Messi je nevjerojatan. Ljudi pričaju o njegovim golovima i razumijem to, ali njegov utjecaj na suigrače je nevjerojatan. Messi ima ono nešto što drugi igrači nemaju."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Evo moj novi video: El Clasico Slow Motion

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Welcome home Tito!

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 13:18 (QuidZz).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
14 godina
Balvan8 kaže...

Nemoj vjerovati onome što se objavi na facebooku, još ništa nije službeno, ali ako mu oproste onda je to stvarno sramota.

16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Hhaha sluzbenim putem, kako da ne. Prije bi reko bankarskim putem. 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bi me čudilo da mu oproste tu jednu utakmicu, čitam već par dana i sve je više vjerojatno da će mu maknut zabranu.

16 godina
FC Barcelona
Official: UEFA announce that Ibrahimovic's suspension has been reduced from 2 games to 1. He's available for PSG's CL tie against Barcelona.

sluzbeno je, Ibra igra i prvu protiv Barçe.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
A i da igra ko da ih necemo razbit na Nou Campu :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
FC Barcelona

vidite kako nam UEFA pomaže, "uefalona" {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja još uvijek ne znam zašto je Busi dobio crveni protiv Benfice {#}

http://www.barcabalkan.com/news/read/5408/Barca-nema-isti-tretman-od-strane-UEFA-e-kada-su-u-pitanju-kazne

16 godina
FC Barcelona

uključim se na Francuska - Španjolska poslije utakmice Hrvatske i imam što za vidjeti, Iniesta podigao cijeli stadion u Parizu na noge, kad je izazio iz igre dobio je ovacije Francuza, neznam kojem igraču osim Inieste bi to uspjelo. Što radi čovjek na terenu, nevjerojatan je. Pedro je zabio odličan gol koliko vidim, Valdes obranio dvije 100% šanse Francuza.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od onoga što sam malo pratio paralelno sa tekmom Wales-Hrvatska.

Pedro s(p)retno zabio gol 

Pique jako loš (on stvarno u zadnje vrijeme igra toplo hladno)

Iniesta dobar

Xavi isto dobar imao par šuteva kao i Iniesta (fulo jednu šansu na početku utakmice)

Valdez je čuda branio {#}

Villa tak tak

Messi je mogao donjeti pobjedu Argentini 10 min prije kraja, ali je promašio 1 na 1 tj. golman mu je obranio dosta loš udarac.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 22:59 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro je u dresu Barce u 37 zadnjih utakmica postigao 7 golova i upisao 6 asistencija. U dresu Španjolske je u zadnjih 8 utakmica postigao 10 golova i upisao 1 asistenciju.

kada bi tako trpao u Barci bilo bi super! 

16 godina
FC Barcelona

Jordi Alba - The Thunderbolt :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 17:12 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

video nije novi i unaprijed se ispričavam ako je već bio, ali uživao sam gledajući. 

13 godina
neaktivan

Bio je, al sam se najezio gledajuci. THX {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Podsjeti me jedan post u ''onoj'' temi, je li Messi sad zabio svim momčadima u Primeri zaredom?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Podsjeti me jedan post u ''onoj'' temi, je li Messi sad zabio svim momčadima u Primeri zaredom?

još Celti treba zabiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 23:09 (antimadridista).
18 godina

Kad se to igra? Slijedeće kolo?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Kad se to igra? Slijedeće kolo?

Da, u subotu u 18:00 Barca gostuje kod Celte.

Battlelog: D-Ki11a
18 godina

citam na 24 sata da valdez trci za parama u anzi. to je kao vec potvrdeno ili?

It's not who u are, it's who u know.
18 godina

Lako moguće iako njima ne vjerujem ništa, sigurno su to pročitali na nekom forumu pa odmah bubnuli na svoju stranicu kao ekskluzivu.

Ali ne bi me čudilo da ide za lovom kad već ne želi potpisati novi ugovor. Igra stalno, klub jako dobro stoji tako da ne vidim koji bi drugi razlog bio osim love.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao pričao je o nekom novom izazovu... izgleda da mu je lova najveći izazov... (naravno, ako u ovome ima imalo istine)

16 godina
FC Barcelona

Pa nebi me to čudilo iz razloga što je golmanima teško pronaći neki vrhunski klub kad odlaze. Kad ste zadnji put vidjeli da neki golman odlazi zato što on to želi? ja se ne sjećam takvog slučaja, većinom se golmana proda jer je dobra ponuda drugog kluba, a i takvi slučajevi su rijetki. Ovako čisto sumnjam da će se neki od top klubova riješiti svog golmana kako bi došao Valdes. Ja se nadam da će ga nagovoriti da ostane, a ako ide, sretno mu bilo gdje god da ode...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 16:04 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice