FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.037.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daje li gol?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
PLASMAorLCD kaže...

Daje li gol?

Vise nije pitanje daje li gol,nego koliko ce ih dat {#}

16 godina
FC Barcelona

odlične vijesti stižu iz Barcelone, Eric Abidal otputovao je zajedno sa ekipom u Vigo i biti će u konkurenciji za sutrašnju utakmicu protiv Celte!

Thiago (Twitter): "Na putu za Vigo, uz zadovoljstvo što je poziv dobio i naš borac Eric Abidal!"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 19:31 (antimadridista).
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvi su ovo znakovi kod Abidala? :D

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 22:28 (Core2Duo2).
16 godina
Core2Duo2 kaže...

Kakvi su ovo znakovi kod Abidala? :D

http://en.wikipedia.org/wiki/A-ok

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Bartra Montoya - Cesc Song Thiago - Alexis Messi Tello

Celta line-up (official): Varas - Jonny Cabral Demidov Lago - Pranjic Oubina Insa - Fernandez Park Orellana
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Bartra Montoya - Cesc Song Thiago - Alexis Messi Tello

Celta line-up (official): Varas - Jonny Cabral Demidov Lago - Pranjic Oubina Insa - Fernandez Park Orellana

Svida mi se, drago mi je vidjet igrace koji inace griju klupu, Bartra koji se na svakoj utakmici iskazao ali opet nije ubacivan, Montoya takoder izvrstan a za Songa se zna, Tello konacno od prve nakon dugo vremena. Razlog je vjerojatno dolazak Vilanove koji je spreman na ovakve izmjene, ali i ozljede mnogih igraca.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi kapetan {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stalno gledam sto to Alves ima na glavi... hahahahahaha...

18 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
antimadridista kaže...

Svida mi se, drago mi je vidjet igrace koji inace griju klupu, Bartra koji se na svakoj utakmici iskazao ali opet nije ubacivan, Montoya takoder izvrstan a za Songa se zna, Tello konacno od prve nakon dugo vremena. Razlog je vjerojatno dolazak Vilanove koji je spreman na ovakve izmjene, ali i ozljede mnogih igraca.

Ne znam, meni se nekako song ne uklapa, zavlači loptu nepotrebno... sušta suprotnost u odnosu na busquetsa.

edit- Pique hehe, kako ispada.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:41 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam jel lošije izgleda Bartra ili Pique.... al igra kompletne momčadi je katastrofa čini mi se da svi razmišljaju o P$G-u

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Presmiješan gol... -.-

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je fini gol... bravo Tello.

17 godina
neaktivan
trap kaže...

Ovo je fini gol... bravo Tello.

bravo i Messi za asist 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi mu je na trepavicu dao loptu, genijalac.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

jbt kakva asistencija Messija...

igrači su ovo shvatili više kao prijateljsku nego natjecateljsku utakmicu. Ali to je bilo nekako i za očekivati iz puno razloga, jer je prednost na ljestvici ogromna, za par dana je važna utakmica u Parizu, i tek su se vratili sa reprezentativnih obveza. Ne zamjeram im nimalo...
inače penal na Messiju čist ko suza nije sviran. Bila bi šteta da ne zabije večeras zbog još jednog rekorda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:52 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

bravo za suca sto nije penal svirao...... homosexualni djecak{#}

16 godina
FC Barcelona

Tello ga zavukao u stilu Henrya {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Tello ga zavukao u stilu Henrya {#}

Nakrivio se ko vrba haha

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messsiiiiii zabio svim ekipama za redom !! Kralj {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bow to the king! Bravo majstore, bilo je pitanje minute u kojoj će zabiti...

Messi i Tello danas odlično surađuju. :)

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi zabio svim ekipama u LA LIGI. Objasnio svima.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

na kraju po meni najpostenije 2-2, celta je igrala hrabro i iskoristila svoje prilike, jest da nije suđen penal na messiju ali nema veze pokazao je zasto je najbolji sa svojim magicnim pasovima i sa time sto je zabio 19 utakmica u nizu{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 3:45 (MrSkunk43).
16 godina
FC Barcelona

šteta što nije pobjeda, ali nema veze. Tello me stvarno iznenadio, vidi se da je puno napredovao u odnosu na prošlu sezonu kad je praktički samo znao probiti po boku i opaliti u suprotni kut. Vidi se da bolje razmišlja, više ni ne griješi toliko, a i dodavanja su mu ubojitija. Odličnu loptu je dao za Alexisa u onoj situaciji, samo ju ovaj ne može primiti na prsa kako spada. Po meni trenutno bi Tello uvijek bio ispred Alexisa u sastavu. Messi je posebna priča. Zabiti svim ekipama u ligi ZAREDOM, čudo jedno. A da ne govorim koliko sudjeluje u igri i koliko lopti podvali i koliko šansa stvori za suigrače.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta što nismo dobili. Bilo bi dobro za moral prije PSGa.

Ja sam ranije tvrdio da je Tello trenutno bolji od Alexisa i da on zasluzuje da igra.

Alexis valjda dobija priliku jer je skupo placen i steta da grije klupu.

Iako smo jaci od PSGa brine me jako nasa obrana.

Neke intervencije Piquea na ovoj utakmici su bile uzas.

Izgleda da ako nema Puyola da ovom fali discipline.

Skoro je zabio autogol, a i kod prvog gola je ispao poput amatera.

Strasno.

16 godina
FC Barcelona

D10S

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 15:06 (antimadridista).
16 godina

sutra će cijeli dan biti ovakvih vijesti, ako se i dogodi nešto važno u svijetu nogometa, mislit će svi da je sprdnja.

bilo bi fora da u nogometu postoji prijelazni rok koji završava 1. travnja, što bi to tek bilo {#}

14 godina
neaktivan

Gdje ima dima ima i vatre....

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561405_444390482311328_599816508_n.jpg

Prema prvim informacijama Barca je dala 150 milja i Messija za CR-a i time napravila najveci transfer ikad,navodno je Rosell odusevio navijace Barce ovim potezom

HAHA stoje im ko kravi sedlo {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice