Welcome home,Tito 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M7sDRqWUkkY
Welcome home,Tito 
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M7sDRqWUkkY
Izleda da nam je prvo pojačanje ove sezone brazilac Neymar.
Katalonske novine Sport navode da je Neymar sa Barcom potpisao privatni ugovor u studenom 2011.
Barcelona je navodno uplatila 10 milijuna, a ostatak će kada transfer bude obavljen.
Već par puta su bila nagađanja, a evo izleda da je istina da dolazi.
Sport novine su ugledni tisak koji dosta informacija dobija od čelnika kluba.Izleda da nam je prvo pojačanje ove sezone brazilac Neymar.
Katalonske novine Sport navode da je Neymar sa Barcom potpisao privatni ugovor u studenom 2011.
Barcelona je navodno uplatila 11 milijuna, a ostatak će kada transfer bude obavljen.
Već par puta su bila nagađanja, a evo izleda da je istina da dolazi.
A nek dode,svakom igracu zazelimo da se sto bolje uklopi i da igra dobro,pa tako i Neymaru...osobno mi se svida on,decko je talent i ne sumnjam da ce pruzati dobre partije...
Loše vijesti za nas.... pogotovo zato što nema Puyola...
http://eurosport.ba/index.php/inofudbal/ligasampiona/item/3941-zlatan-ibrahimovi%C4%87-igra-protiv-barcelone
Nemoj vjerovati onome što se objavi na facebooku, još ništa nije službeno, ali ako mu oproste onda je to stvarno sramota.
http://eurosport.ba/index.php/inofudbal/ligasampiona/item/3941-zlatan-ibrahimovi%C4%87-igra-protiv-barcelone
Hhaha sluzbenim putem, kako da ne. Prije bi reko bankarskim putem.
Ne bi me čudilo da mu oproste tu jednu utakmicu, čitam već par dana i sve je više vjerojatno da će mu maknut zabranu.
vidite kako nam UEFA pomaže, "uefalona" 
ja još uvijek ne znam zašto je Busi dobio crveni protiv Benfice 
uključim se na Francuska - Španjolska poslije utakmice Hrvatske i imam što za vidjeti, Iniesta podigao cijeli stadion u Parizu na noge, kad je izazio iz igre dobio je ovacije Francuza, neznam kojem igraču osim Inieste bi to uspjelo. Što radi čovjek na terenu, nevjerojatan je. Pedro je zabio odličan gol koliko vidim, Valdes obranio dvije 100% šanse Francuza.
Od onoga što sam malo pratio paralelno sa tekmom Wales-Hrvatska.
Pedro s(p)retno zabio gol
Pique jako loš (on stvarno u zadnje vrijeme igra toplo hladno)
Iniesta dobar
Xavi isto dobar imao par šuteva kao i Iniesta (fulo jednu šansu na početku utakmice)
Valdez je čuda branio 
Villa tak tak
Messi je mogao donjeti pobjedu Argentini 10 min prije kraja, ali je promašio 1 na 1 tj. golman mu je obranio dosta loš udarac.
Pedro je u dresu Barce u 37 zadnjih utakmica postigao 7 golova i upisao 6 asistencija. U dresu Španjolske je u zadnjih 8 utakmica postigao 10 golova i upisao 1 asistenciju.
kada bi tako trpao u Barci bilo bi super!
Bio je, al sam se najezio gledajuci. THX 
Podsjeti me jedan post u ''onoj'' temi, je li Messi sad zabio svim momčadima u Primeri zaredom?
Podsjeti me jedan post u ''onoj'' temi, je li Messi sad zabio svim momčadima u Primeri zaredom?
još Celti treba zabiti.
Kad se to igra? Slijedeće kolo?
Kad se to igra? Slijedeće kolo?
Da, u subotu u 18:00 Barca gostuje kod Celte.
citam na 24 sata da valdez trci za parama u anzi. to je kao vec potvrdeno ili?
Lako moguće iako njima ne vjerujem ništa, sigurno su to pročitali na nekom forumu pa odmah bubnuli na svoju stranicu kao ekskluzivu.
Ali ne bi me čudilo da ide za lovom kad već ne želi potpisati novi ugovor. Igra stalno, klub jako dobro stoji tako da ne vidim koji bi drugi razlog bio osim love.
Kao pričao je o nekom novom izazovu... izgleda da mu je lova najveći izazov... (naravno, ako u ovome ima imalo istine)
Pa nebi me to čudilo iz razloga što je golmanima teško pronaći neki vrhunski klub kad odlaze. Kad ste zadnji put vidjeli da neki golman odlazi zato što on to želi? ja se ne sjećam takvog slučaja, većinom se golmana proda jer je dobra ponuda drugog kluba, a i takvi slučajevi su rijetki. Ovako čisto sumnjam da će se neki od top klubova riješiti svog golmana kako bi došao Valdes. Ja se nadam da će ga nagovoriti da ostane, a ako ide, sretno mu bilo gdje god da ode...