- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit će savršeno :)
Da mi je tamo biti...
nadam se da veceras nece poceti ovako, istih 11 kao i protiv Milana. ovo s Iniestom u napadu mi se nikako ne svidja, radije bih izbacio Cesca, na njegovo mjesto ide Iniesta, a u napad Villa.
bojim se da ce sve izgledati sterilno kao protiv milana s Iniestom u napadu.
i valjda Barça moze odigrati jednu utakmicu, a da ne primi gol... to me najvise zanima veceras.
Moze neko okacit link za sopcast live stream, po mogucnosti da je dobra slika i da ne lagga :D
volio bi da bude sastav: pinto-pique-puyol-alba-alves-busqets-iniesta-xavi-fabregas-villa-messi.... iniesta i fabregas se tu i tamo zamjene i villa-messi... villa je definitivno zasluzio mjesto u prvih 11 jer je jedini koji moze zabit gol uz messija ovi ostali kao da su sterilni pogotovo sanchez i pedro..
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Villa mora danas igrat. Jednostavno mora, potreban je momčadi kao zlato. Neznam zašto ga neželi stavit, nema ga više šta čuvat.
ma moze biti takav sastav ali ako bude onako losa igra ispadamo veceras, a i onda imamo 90% sanse da ispadnemo i iz LP
Villa mora danas igrat. Jednostavno mora, potreban je momčadi kao zlato. Neznam zašto ga neželi stavit, nema ga više šta čuvat.
Ako danas nece Villa poceti a nece sigurno onda u 3pm , treba nam jedan ("klasicni") napadac njegovog kalibra i to jako..
Kao u zadnjoj tekmi dok nije islo kroz sredinu ali je zato jedan ubacaj sa sastrane rezultiral pogotkom i mislim da bi to vise
trebali prakticirati dok nejde bas nasom standardnom igrom koju svi volimo naravno ali dok ne ide , ne ide nemos glavom o zid 90 minuta.
Večeras dobivamo sa velikom razlikom. Čim zabijemo gol oni se raspadaju kao i uvijek.
Treba bit oprezan, gol u gostima puno znači, al od početka mora bit jaki pressing i ona naša poznata igra i oni padaju. Bojim se obrane, nadam se da će Puyol igrat i da će odvratit Piqueu misli malo na igru a ne tolko na Shakiru :)
Večeras dobivamo sa velikom razlikom. Čim zabijemo gol oni se raspadaju kao i uvijek.
ja se baš bojim da bi oni mogli prvi zabiti, a onda bi bili u velikim problemima do kraja. Real uvijek igra presing prvih 20-ak minuta, ako se to izdrži onda bi trebalo biti dobro.
Ma nema straha , imamo mi našeg čovika u njihovim redovima!
Zadnje informacija sa neke barcine fan stranice je da će biti ovakav sastav, ja nebih imao ništa protiv MVP napada.
vise bih volio vidjeti Alexisa umjesto Pedra. Alexis se vraca do vlastitog sesnaesterca i oduzima lopte, puno je brzi i defenzivno zahvalniji od Pedra.
Kako los sastav to je neverovatno,kao da igraju protiv granade,a ne protiv Reala
Barca:Pinto,Dani alves,Bartra,Mascherano,Alba,SOng,Iniesta,Xavi,Villa,Messi i Alexis :( Lose,meni se uopste ne svidja
Kako los sastav to je neverovatno,kao da igraju protiv granade,a ne protiv Reala
Barca:Pinto,Dani alves,Bartra,Mascherano,Alba,SOng,Iniesta,Xavi,Villa,Messi i Alexis :( Lose,meni se uopste ne svidja
otkud tebi to? sastav još uvijek nije službeno objavljen, nema nikakve šanse da će igrati ovaj sastav.
Nema sanse da igra ovaj stoperski par,Bartru stavljati u ovakvu utakmicu je prerizicno...nevjerujem da je ovo sluzbeni sastav...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vpfgVyrpJGc
Dresovi su spremni 
Kod Puyolovog dresa je i kapetanska vrpca tako da je za ocekivati da igra u 1.sastavu
dajet link za live stream ili za sopcast kanal :D
dajet link za live stream ili za sopcast kanal :D
http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html tu će bit sigurno, jedino kaj su ruski komentatori ( idu mi na živce više
)
tu http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=192166&part=sports
ovdje će biti nešto lošija kvaliteta slike, ali tu nikada ne brejka http://www.firstrow1.eu/
otkud tebi to? sastav još uvijek nije službeno objavljen, nema nikakve šanse da će igrati ovaj sastav.
Video sam ovo na jednoj stranici,zaboravio sam da napisem moguci sastav, izvinite , :D
El Guaje!
Ipak nije, sad su zamijenili 
Barça: Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro i Messi.
nema Ville
nadam se da će ući odmah početkom 2 pol. ako će rezultat biti nepovoljan...
Ipak nije, sad su zamijenili 
U 3pm vec sam se ponadal.. no s druge strane Pepe igra za RM od prve minute tako da mozemo ocekivati crveni karton
ne kuzim rezoniranje s pocetnih 11, a Alexis nije cak ni na klupi vec na tribinama.
ne treba kriviti Rouru, jer on sam sigurno ne slaze momcad.
tko zna, mozda oni svi znaju nesto sto mi ne znamo.