FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.020.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Igrače će sutra na Nou Campu dočekati lijep ambijent sa 90.000 zastavica...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bit će savršeno :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Da mi je tamo biti...{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

nadam se da veceras nece poceti ovako, istih 11 kao i protiv Milana. ovo s Iniestom u napadu mi se nikako ne svidja, radije bih izbacio Cesca, na njegovo mjesto ide Iniesta, a u napad Villa.

bojim se da ce sve izgledati sterilno kao protiv milana s Iniestom u napadu. 

i valjda Barça moze odigrati jednu utakmicu, a da ne primi gol... to me najvise zanima veceras.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moze neko okacit link za sopcast live stream, po mogucnosti da je dobra slika i da ne lagga :D

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

volio bi da bude sastav: pinto-pique-puyol-alba-alves-busqets-iniesta-xavi-fabregas-villa-messi.... iniesta i fabregas se tu i tamo zamjene i villa-messi... villa je definitivno zasluzio mjesto u prvih 11 jer je jedini koji moze zabit gol uz messija ovi ostali kao da su sterilni pogotovo sanchez i pedro..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 14:47 (MrSkunk43).
16 godina
FC Barcelona
ma sastav se 99% već zna i vjerojatno će.biti isti kao protiv Milana. Cesc i Pedro su propustili utakmicu protiv Seville jer ih je odmarao za večeras.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa mora danas igrat. Jednostavno mora, potreban je momčadi kao zlato. Neznam zašto ga neželi stavit, nema ga više šta čuvat.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
ma sastav se 99% već zna i vjerojatno će.biti isti kao protiv Milana. Cesc i Pedro su propustili utakmicu protiv Seville jer ih je odmarao za večeras.

ma moze biti takav sastav ali ako bude onako losa igra ispadamo veceras, a i onda imamo 90% sanse da ispadnemo i iz LP

15 godina
Tommy_123 kaže...

Villa mora danas igrat. Jednostavno mora, potreban je momčadi kao zlato. Neznam zašto ga neželi stavit, nema ga više šta čuvat.

Ako danas nece Villa poceti a nece sigurno onda u 3pm , treba nam jedan ("klasicni") napadac njegovog kalibra i to jako..

Kao u zadnjoj tekmi dok nije islo kroz sredinu ali je zato jedan ubacaj sa sastrane rezultiral pogotkom i mislim da bi to vise

trebali prakticirati dok nejde bas nasom standardnom igrom koju svi volimo naravno ali dok ne ide , ne ide nemos glavom o zid 90 minuta.

twice the pride double the fall
16 godina

Večeras dobivamo sa velikom razlikom. Čim zabijemo gol oni se raspadaju kao i uvijek.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba bit oprezan, gol u gostima puno znači, al od početka mora bit jaki pressing i ona naša poznata igra i oni padaju. Bojim se obrane, nadam se da će Puyol igrat i da će odvratit Piqueu misli malo na igru a ne tolko na Shakiru :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
x18x05x kaže...

Večeras dobivamo sa velikom razlikom. Čim zabijemo gol oni se raspadaju kao i uvijek.

ja se baš bojim da bi oni mogli prvi zabiti, a onda bi bili u velikim problemima do kraja. Real uvijek igra presing prvih 20-ak minuta, ako se to izdrži onda bi trebalo biti dobro.

15 godina
FC Barcelona

Ma nema straha , imamo mi našeg čovika u njihovim redovima!{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ziher da nema niti jednu asistenciju.... ja sam bio uvjeren da ima barem 3-4

Zadnje informacija sa neke barcine fan stranice je da će biti ovakav sastav, ja nebih imao ništa protiv MVP napada.

16 godina
Balvan8 kaže...

Zadnje informacija sa neke barcine fan stranice je da će biti ovakav sastav, ja nebih imao ništa protiv MVP napada.

vise bih volio vidjeti Alexisa umjesto Pedra. Alexis se vraca do vlastitog sesnaesterca i oduzima lopte, puno je brzi i defenzivno zahvalniji od Pedra.

16 godina
FC Barcelona

evo nesto za podizanje raspolozenja u slucaju negativnog rezultata veceras :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako los sastav to je neverovatno,kao da igraju protiv granade,a ne protiv Reala

Barca:Pinto,Dani alves,Bartra,Mascherano,Alba,SOng,Iniesta,Xavi,Villa,Messi i Alexis :( Lose,meni se uopste ne svidja{#} 

16 godina
Nidzo95 kaže...

Kako los sastav to je neverovatno,kao da igraju protiv granade,a ne protiv Reala

Barca:Pinto,Dani alves,Bartra,Mascherano,Alba,SOng,Iniesta,Xavi,Villa,Messi i Alexis :( Lose,meni se uopste ne svidja{#} 

otkud tebi to? sastav još uvijek nije službeno objavljen, nema nikakve šanse da će igrati ovaj sastav.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Nema sanse da igra ovaj stoperski par,Bartru stavljati u ovakvu utakmicu je prerizicno...nevjerujem da je ovo sluzbeni sastav...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vpfgVyrpJGc

Dresovi su spremni {#}

Kod Puyolovog dresa je i kapetanska vrpca tako da je za ocekivati da igra u 1.sastavu

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:43 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo BARCA {#} nermem dočekat tih 21h {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:49 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

dajet link za live stream ili za sopcast kanal :D

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
17 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

dajet link za live stream ili za sopcast kanal :D

http://livefootball.ws/2735-barselona-real-madrid.html tu će bit sigurno, jedino kaj su ruski komentatori ( idu mi na živce više {#} ) 

tu http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=192166&part=sports

http://www.rojadirecta.me/

ovdje će biti nešto lošija kvaliteta slike, ali tu nikada ne brejka http://www.firstrow1.eu/

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

otkud tebi to? sastav još uvijek nije službeno objavljen, nema nikakve šanse da će igrati ovaj sastav.

Video sam ovo na jednoj stranici,zaboravio sam da napisem moguci sastav, izvinite , :D 

16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Puyol Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive

El Guaje!
16 godina
FC Barcelona

Ipak nije, sad su zamijenili {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro i Messi. 

nema Ville {#} nadam se da će ući odmah početkom 2 pol. ako će rezultat biti nepovoljan...

15 godina
antimadridista kaže...

Ipak nije, sad su zamijenili {#}

U 3pm vec sam se ponadal.. no s druge strane Pepe igra za RM od prve minute tako da mozemo ocekivati crveni karton

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 20:27 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

ne kuzim rezoniranje s pocetnih 11, a Alexis nije cak ni na klupi vec na tribinama.

ne treba kriviti Rouru, jer on sam sigurno ne slaze momcad. 

tko zna, mozda oni svi znaju nesto sto mi ne znamo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice