FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.020.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Legendic1911 kaže...
N3N0 kaže...
Villa u igru i bombardiranje s nekih 20m da se ovi us*ru.

Pa to je po meni i falilo u toj tekmi, udarci van 16m. Mislim da nije bilo ni jednog osim onog Iniestinog u nekoj 70. min. (slobodne udarce ne brojim).

lako je to reci, ali kad se obrana postavi u zid od 3 reda, gdje ces sutirati kad ces stalno naici na blok. messi je pokusao par puta u milanu i izblokiran je.

zato i treba strpljivo kruziti dok se ne otvori neka rupa, ali treba biti brzi u kontranapadima, ali i ono najbitnije, biti puno skoncentriraniji u obrani jer primamo nevjerojatno puno golova ove sezone.  gol u 1. poluvremenu bio bi sjajan, ovima bi se stisnuo supak. jos ako sudac bude na nasoj strani kao svih ovih godina, sigurno prolazimo. nadam se da su siromasni i gladni preko UNICEF-a urgirali i da ce sve biti ok sto se toga tice.

nemojmo zaboraviti da prije milana treba srediti placljive posvadjane mesare iz madrida, bit ce to fino predjelo.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Sergio Ramos (Twitter): "Sinoć je Barcelona doživjela šok na San Siru, a smatram kako će Milan doživjet još veći šok na Nou Camp!"
Battlelog: Login_HR
16 godina
neaktivan
Nije to izjavio, jucer smo razjasnili.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

nemojmo zaboraviti da prije milana treba srediti placljive posvadjane mesare iz madrida, bit ce to fino predjelo.

Jedini placljivko u cijeloj ovoj prici si ti {#}

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imamo dosta težak raspored. Sutra Sevillu, pa 2 el Clasica, deportivo i onda doma Milan. Daj Bože da Abidal barem koju minutu odigra protiv Seville. I daj Bože da se Vilanova oporavi što prije

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

sutra treba maksimalno rotirati sastav, liga je osvojena i nema razloga da se kvalitetni mladi igrači kao što su Thiago ili Montoya drže na klupi, a ovi glavni igrači se bezveze umaraju, a u utorak je jedna od glavnih utakmica sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 17:27 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, treba sad mladi pogon svoje učiniti.

@Anti daj mi se javi u box, imam par pitanja u vezi dresa :)

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
FC Barcelona

Da sam trener, ja bih protiv Seville izveo Montoyu, Bartru, Mascherana, Thiaga, Villu, Sancheza, Tella i ostatak ekipe koji baš i ne igraju često. Isto i protiv Deportiva kasnije. A protiv Reala u kupu najjaču momčad, onaj sustret u ligi i nije toliko bitan zbog velike prednosti, tu se može ići na nerješeno. I taman za Milan da imamo odmornu i spremnu, a najviše motiviranu ekipu koja će ih razvaliti.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tito Vilanova:"Svim srcem sam uz Barcu,možemo proći Milan!"

Messi: 'Možete nam vjerovati da ćemo u uzvratu razbiti Milan'.

Konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Seville je prisustvovao Jordi Roura. Neke od njegovih izjava: 

"Povratak na teren je sjajna vijest za Abidala, klub i njegove saigrače. To je jedinstven slučaj."

"Možete izgubiti utakmicu, ali je najvažnija stvar na koji će način ekipa reagovati nakon poraza."

"Sevilla ima dobru ekipu, siguran sam da će ovo biti izjednačena i vrlo teška utakmica za nas."

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:11 (Tommy_123).
16 godina
Legendic1911 kaže...

Jedini placljivko u cijeloj ovoj prici si ti {#}

uh, ne znam kako cu se od ovoga oporaviti... idem se sklupcati pod tus i plakati.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Tito Vilanova:"Svim srcem sam uz Barcu,možemo proći Milan!"

Messi: 'Možete nam vjerovati da ćemo u uzvratu razbiti Milan'.

Konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Seville je prisustvovao Jordi Roura. Neke od njegovih izjava: 

"Povratak na teren je sjajna vijest za Abidala, klub i njegove saigrače. To je jedinstven slučaj."

"Možete izgubiti utakmicu, ali je najvažnija stvar na koji će način ekipa reagovati nakon poraza."

"Sevilla ima dobru ekipu, siguran sam da će ovo biti izjednačena i vrlo teška utakmica za nas."

{#} ova izjava Messija me jako iznenadila jer nikad ne daje takve izjave,al u drugu ruku me ohrabruje posto je to rekao najbolji igrac svijeta

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu da verujem....

SOKANTNO:Video snimak gola Boatenga pokazuje nesto sasvim drugo.Kod prvog gola,lavina optuzbi se svalilo na Zapatu i njegovo igranje rukom.

Zapravo,detaljnim pregledom snimka ustanovilo se  da je zapravo jordi Alba taj koji je igrao rukom,dok je Zapatu lopta pogodila u glavu.

Pa sta ce sve jos da izmisle..ovo je neverovatno. ja ipak mislim da je montaza,ali nisam 100% siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 19:46 (Nidzo95).
18 godina
Nidzo95 kaže...

Ne mogu da verujem....

SOKANTNO:Video snimak gola Boatenga pokazuje nesto sasvim drugo.Kod prvog gola,lavina optuzbi se svalilo na Zapatu i njegovo igranje rukom.

Zapravo,detaljnim pregledom snimka ustanovilo se  da je zapravo jordi Alba taj koji je igrao rukom,dok je Zapatu lopta pogodila u glavu.

Pa sta ce sve jos da izmisle..ovo je neverovatno. ja ipak mislim da je montaza,ali nisam 100% siguran.

dobar dan

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Nidzo95 kaže...

Ne mogu da verujem....

dobar dan

Ti si kao ovo primetio kad je bila utakmica. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:05 (Nidzo95).
18 godina
Nidzo95 kaže...

Dobar dan,ti si kao ovo primetio kad je bila utakmica.

pa da nisam sigurno bih napisao par stvari kako je sudac predvidio ovaj detalj

uostalom, da smo mi igrali kako bog zapovida do ove rasprave ne bi ni doslo... doduse doslo bi jer dezurni dusebriznici uvik spominju kako smo osteceni ali smo kao mi gospoda jer o tome ne pricamo za raliku od reala i takve slicne stvari

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Nidzo95 kaže...

Dobar dan,ti si kao ovo primetio kad je bila utakmica.

pa da nisam sigurno bih napisao par stvari kako je sudac predvidio ovaj detalj

uostalom, da smo mi igrali kako bog zapovida do ove rasprave ne bi ni doslo... doduse doslo bi jer dezurni dusebriznici uvik spominju kako smo osteceni ali smo kao mi gospoda jer o tome ne pricamo za raliku od reala i takve slicne stvari

Meni se stvarno cinilo da je Zapata igrao rukom i zbog toga mi nije bilo bas najjasnije kako sad odjednom lopta Albu dotakla u ruku,ali sad sam video sliku i snimak i vidim da nisam bio u pravu :D 

{#}

15 godina
FC Barcelona

Sljedeca dva-tri tjedna ce biti paklena danas Sevilla pa dva puta RM ako se na varam pa Milan dosta tezak raspored

bit ce vrlo zanimljivo zato se nadam da se ovo sranje protiv Milana nece ponoviti i da su se probudili nakon toga..

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izjave pojedinih igrača Seville pred večerašnju utakmicu:

Coke: "Teško je zaustaviti Messija. Nadam se da će imati loš dan, ali svejedno on je igrač koji u svakom trenutku može odlučiti utakmicu."

Rakitić: "Barcelona neće igrati drugačije zbog poraza od Milana. Oni su najbolja ekipa na svijetu, učinit čemo sve da ih pobjedimo."

Navas: "Barcelona je težak protivnik, ali u prvoj utakmici smo pokazali da im možemo parirati."

Moguće postave za današnju utakmicu.

Pique (tw): "Kako samo sniježi u Barceloni! Najveće je zadovoljstvo otići na Camp Nou i pogoditi Cesca grudom u glavu!

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:03 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Sastav: Valdes - Alves Pique Mascherano Montoya - Thiago Song Iniesta - Alexis Messi Villa

dobro je, zadovoljan sam sa sastavom, još treba i Iniestu odmoriti u drugom dijelu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 21:30 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Alexis je toliko beskoristan danas da je to strašno, čak mi se čini da se ozljedio... {#}

wtf!?!? meni se odjedno stream prebacio na španjolskog komentatora 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 22:30 (Balvan8).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neće Messija večeras.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prelako se primaju golovi... a dosta teško zabijaju... nije problem izgubiti danas, ali ne bi bilo dobro za moral ekipe.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi rado sljed tekmu protiv Raya htio vidjeti Delufeua umjesto Sancheza, ne vjerujem da može biti lošiji... a trebalo bi i njemu polako davati priliku

16 godina
FC Barcelona

nama će bilo tko iz prve poluprilike zabiti gol, to je nevjerojatno. Kad neće Messija, onda ništa ne funkcionira kako treba, i danas se to vidi. Nadam se da će bar bod ulovit do kraja utakmice, ali s ovakvom igrom teško.

a ja se ponadao da će sve riješiti u prvom poluvremenu pa poslije odmoriti neke igrače...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 22:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ponovno losa igra.. biti ce dobro ako veceras bod izvucemo{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dok je bio Tito sve je bilo ok, al ovaj Roura ili ih ne može motivirat ili neznam koji vrag... {#}

13 godina
neaktivan

Messi mi ponovo djeluje nezainteresovan, kao u zadnji hpar tekmi. Vrijeme je da se trgne. Mislim da imamo snage za prokret veceras...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice