FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.021.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Arsenal je spreman ponuditi 11 milijuna eura za vratara Barcelone, Victora Valdesa"

16 godina
FC Barcelona
Bojan (AC Milan): "Ovo će biti drukčija i vrlo posebna utakmica za mene. Nikada nisam igrao protiv Barçe i ovo će za mene biti više od utakmice."

Gennaro Gattuso: "Messi je najbolji ikada, žao mi je ovo reći zbog Cristiana, jer je i on nevjerovatan, ali Messi je s drugog planeta. Igrač koji postigne više od 90 golova u jednoj godini ne može biti stvaran. On je kao igrači s Playstationa kojeg igram svaki dan sa petogodišnjim sinom Franciscom."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona
Katalonski Sport večeras je objavio izjavu Llopisa, bivšeg nogometaša, da je sve riješeno u vezi transfera Neymara. Llopis je u jako dobrim odnosima sa čelnicima kluba i danas je u jednoj radijskoj emisiji izjavio da je tu informaciju dobio od jednog od Baçinih direktora:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/neymar-esta-fichado-llegara-este-verano-2321547
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Sad još samo golman i stoper.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
Re: FC Barcelona

O tome sam ja nedavno pricali pa su mi nasi dragi prijatelji iz RM teme solili pamet da "hejtam" RM opet...

Barca duzna oko 500 milja a RM 600 neznam kak im budu dugo to trpjeli posto je Spanjolska u banani,

banke ce kad tad to naplatiti i generalno gledano u nogometu vec odavno su cijene igraca a i njhove

place prelse granicu zdrave pameti , volim nogomet ali to mi se vec lagano gadi..

twice the pride double the fall
18 godina
dad0r kaže...

O tome sam ja nedavno pricali pa su mi nasi dragi prijatelji iz RM teme solili pamet da "hejtam" RM opet...

Barca duzna oko 500 milja a RM 600 neznam kak im budu dugo to trpjeli posto je Spanjolska u banani,

banke ce kad tad to naplatiti i generalno gledano u nogometu vec odavno su cijene igraca a i njhove

place prelse granicu zdrave pameti , volim nogomet ali to mi se vec lagano gadi..

nogomet je biznis... kad to shvatis puno toga ce ti biti jasnije.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Antonio Conte (trener Juventusa) : " Kako zaustaviti Messija? Sa pistoljem " {#}

14 godina
FC Barcelona

Katalonski SPORT navodi kako bi Éric Abidal mogao igrati u subotu protiv Seville. {#}

Volio bih da zaigra makar 5 minuta.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dani Alves: "Wilshere je igrac kojeg bih  voleo videti u Barsi.Jako je kvalitetan nogometas,moze dosegnuti razinu Xavija i Inieste " . :D {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Par izjava kapetana Puyola prije sutrašnje tekme :)

"Borimo se za triple krunu. Neće biti nimalo jednostavno, ali idemo utakmicu po utakmicu, na kraju ćemo vidjeti šta možemo osvojiti."

"Bit će jako teško protiv Milana, jesu mlađi i neiskusniji nego prošle godine, ali to ih zapravo čini opasnijim."

"Moja druga ekipa je Milan, jedino ne želim da pobijede kada igraju protiv nas. Nikada nisam skrivao da bih volio jednog dana doći ovdje, ali sada sam već ostario i čekam penziju u Barçi."

"Bojan je odličan igrač, opasan. U dobrim sam odnosima s njim i želim mu sve najbolje. Možda još uvijek nije pokazao šta zna, ali sigurno je da ćemo uskoro vidjeti kakva je on igračina."

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
Nidzo95 kaže...

Dani Alves: "Wilshere je igrac kojeg bih  voleo videti u Barsi.Jako je kvalitetan nogometas,moze dosegnuti razinu Xavija i Inieste " . :D {#}

jos pri tom staklen... thx, but no thx.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

Nadam se pobjedi večeras, ali Milan se ne treba podcjenjivati, uvijek je bilo teško protiv njih. Ja bi bio večeras zadovoljan i sa neriješenim rezultatom uz postignut bar jedan gol, samo da se ne dogodi kao prošle sezone da ne zabijemo ni gol kod njih.

edit. trenutno je u tijeku utakmica knockout faze NG series za mlade, sastaju se Barça i Chelsea, a prijenos je na službenom YouTube kanalu kluba:

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 19:03 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jako sam sretan što Balotelli nemože igrat i veseli me njihova klimava obrana. Nebi trebalo bit lako ali mislim da ovo rutinski se treba odradit.

ELS BLAUGRANES <3
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako koga zanima nextgen

Barcelona - Chelsea 0:1 (poluvrijeme)

Prijenos na chelsea tv - vjerovatno ima i na nekom vašem tv kanalu ako ga imate

http://www.firstrow1.eu/watch/81471/1/watch-chelsea-tv.html

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 18:59 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ako koga zanima nextgen

Barcelona - Chelsea 0:1 (poluvrijeme)

Prijenos:

http://www.firstrow1.eu/watch/81471/1/watch-chelsea-tv.html

Ima dva posta iznad. :D BTW. pratio malo usput, Barca imala koju priliku više, loptu sa gol linije izbijenu... koliko sam pratio cinili mi se bolji, ali Chelsea zabio pred kraj poluvremena.

16 godina
FC Barcelona

baš je dobra utakmica zasad, igra se dobar nogomet.

18 godina
neaktivan
trap kaže...

Ima dva posta iznad. :D BTW. pratio malo usput, Barca imala koju priliku više, loptu sa gol linije izbijenu... koliko sam pratio cinili mi se bolji, ali Chelsea zabio pred kraj poluvremena.

Vidio priča se milan u prvih par riječi, pogledao sliku postave i mislio da je cijeli post o utakmici s milanom

Hunte je.bem ti sve. moraš ti zasrat{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 19:06 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
trap kaže...

Vidio priča se milan u prvih par riječi, pogledao sliku postave i mislio da je cijeli post o utakmici s milanom

Ma nema beda, reko gore ima youtube link, pa je tako možda najjednostavnije za pratiti.

16 godina
FC Barcelona

ovo isto kao prošlogodišnje polufinale LP seniorskih ekipa {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ovo isto kao prošlogodišnje polufinale LP seniorskih ekipa {#}

Baš sam htio napisati kako su se ugledali na prvu momčad... xD

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca: Valdes,ALves,Pique,Puyol,Alba,Busi,Xavi,Iniesta,Cesc,Pedro,Messi :D super sastav,idemo po pobedu !!{#} Visca el Barca {#}

16 godina
FC Barcelona

Ovaj s brojem 7 malo podsjeća na Alexisa :)

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Fulio 5-6 zicera u utakmici?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
antimadridista kaže...

Fulio 5-6 zicera u utakmici?

a i nije baš, ali pada često preko lopte {#}

16 godina
FC Barcelona

0-2.

potpuno isto kao prva ekipa, Barca dominira, Chelsea zabija. A ovaj mali što je zabio, kladim se da i on kao Torres nikome ne zabija, samo nama :)

18 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

0-2.

potpuno isto kao prva ekipa, Barca dominira, Chelsea zabija. A ovaj mali što je zabio, kladim se da i on kao Torres nikome ne zabija, samo nama :)

Ako misliš na 2. gol - taj savile ne zabija nikome. Čudno da mu je nešto ušlo u gol

Ali ja zadovoljan - gotovo sve što vrijedi iz naše akademije (barem što kažu da ima potencijala za prvu ekipu) mi šaljemo na posudbe. Kakvo je stanje s drugim klubovima koji sudjeluju u nextgen nemam pojma

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 20:14 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zajec od svih stopera svijeta kaže da bi Messija najbolje čuvao Mascherano {#}

16 godina

Igra nam je očajna.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
x18x05x kaže...

Igra nam je očajna.

Blago receno , od nastavka sezone tj. od pocetka godine pusemo toplo / hladno ali ovo trenutno ne izgleda bas dobro..

twice the pride double the fall
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice