"Arsenal je spreman ponuditi 11 milijuna eura za vratara Barcelone, Victora Valdesa"
"Arsenal je spreman ponuditi 11 milijuna eura za vratara Barcelone, Victora Valdesa"
Sad još samo golman i stoper.
O tome sam ja nedavno pricali pa su mi nasi dragi prijatelji iz RM teme solili pamet da "hejtam" RM opet...
Barca duzna oko 500 milja a RM 600 neznam kak im budu dugo to trpjeli posto je Spanjolska u banani,
banke ce kad tad to naplatiti i generalno gledano u nogometu vec odavno su cijene igraca a i njhove
place prelse granicu zdrave pameti , volim nogomet ali to mi se vec lagano gadi..
O tome sam ja nedavno pricali pa su mi nasi dragi prijatelji iz RM teme solili pamet da "hejtam" RM opet...
Barca duzna oko 500 milja a RM 600 neznam kak im budu dugo to trpjeli posto je Spanjolska u banani,
banke ce kad tad to naplatiti i generalno gledano u nogometu vec odavno su cijene igraca a i njhove
place prelse granicu zdrave pameti , volim nogomet ali to mi se vec lagano gadi..
nogomet je biznis... kad to shvatis puno toga ce ti biti jasnije.
Antonio Conte (trener Juventusa) : " Kako zaustaviti Messija? Sa pistoljem " 
Katalonski SPORT navodi kako bi Éric Abidal mogao igrati u subotu protiv Seville. 
Volio bih da zaigra makar 5 minuta.
Dani Alves: "Wilshere je igrac kojeg bih voleo videti u Barsi.Jako je kvalitetan nogometas,moze dosegnuti razinu Xavija i Inieste " . :D 
Par izjava kapetana Puyola prije sutrašnje tekme :)
"Borimo se za triple krunu. Neće biti nimalo jednostavno, ali idemo utakmicu po utakmicu, na kraju ćemo vidjeti šta možemo osvojiti."
"Bit će jako teško protiv Milana, jesu mlađi i neiskusniji nego prošle godine, ali to ih zapravo čini opasnijim."
"Moja druga ekipa je Milan, jedino ne želim da pobijede kada igraju protiv nas. Nikada nisam skrivao da bih volio jednog dana doći ovdje, ali sada sam već ostario i čekam penziju u Barçi."
"Bojan je odličan igrač, opasan. U dobrim sam odnosima s njim i želim mu sve najbolje. Možda još uvijek nije pokazao šta zna, ali sigurno je da ćemo uskoro vidjeti kakva je on igračina."
Dani Alves: "Wilshere je igrac kojeg bih voleo videti u Barsi.Jako je kvalitetan nogometas,moze dosegnuti razinu Xavija i Inieste " . :D 
jos pri tom staklen... thx, but no thx.
Nadam se pobjedi večeras, ali Milan se ne treba podcjenjivati, uvijek je bilo teško protiv njih. Ja bi bio večeras zadovoljan i sa neriješenim rezultatom uz postignut bar jedan gol, samo da se ne dogodi kao prošle sezone da ne zabijemo ni gol kod njih.
edit. trenutno je u tijeku utakmica knockout faze NG series za mlade, sastaju se Barça i Chelsea, a prijenos je na službenom YouTube kanalu kluba:
Jako sam sretan što Balotelli nemože igrat i veseli me njihova klimava obrana. Nebi trebalo bit lako ali mislim da ovo rutinski se treba odradit.
Ako koga zanima nextgen
Barcelona - Chelsea 0:1 (poluvrijeme)
Prijenos na chelsea tv - vjerovatno ima i na nekom vašem tv kanalu ako ga imate
Ako koga zanima nextgen
Barcelona - Chelsea 0:1 (poluvrijeme)
Prijenos:
Ima dva posta iznad. :D BTW. pratio malo usput, Barca imala koju priliku više, loptu sa gol linije izbijenu... koliko sam pratio cinili mi se bolji, ali Chelsea zabio pred kraj poluvremena.
baš je dobra utakmica zasad, igra se dobar nogomet.
Ima dva posta iznad. :D BTW. pratio malo usput, Barca imala koju priliku više, loptu sa gol linije izbijenu... koliko sam pratio cinili mi se bolji, ali Chelsea zabio pred kraj poluvremena.
Vidio priča se milan u prvih par riječi, pogledao sliku postave i mislio da je cijeli post o utakmici s milanom
Hunte je.bem ti sve. moraš ti zasrat
Vidio priča se milan u prvih par riječi, pogledao sliku postave i mislio da je cijeli post o utakmici s milanom
Ma nema beda, reko gore ima youtube link, pa je tako možda najjednostavnije za pratiti.
ovo isto kao prošlogodišnje polufinale LP seniorskih ekipa 
ovo isto kao prošlogodišnje polufinale LP seniorskih ekipa 
Baš sam htio napisati kako su se ugledali na prvu momčad... xD
Barca: Valdes,ALves,Pique,Puyol,Alba,Busi,Xavi,Iniesta,Cesc,Pedro,Messi :D super sastav,idemo po pobedu !!
Visca el Barca 
Ovaj s brojem 7 malo podsjeća na Alexisa :)
Fulio 5-6 zicera u utakmici?
Fulio 5-6 zicera u utakmici?
a i nije baš, ali pada često preko lopte 
0-2.
potpuno isto kao prva ekipa, Barca dominira, Chelsea zabija. A ovaj mali što je zabio, kladim se da i on kao Torres nikome ne zabija, samo nama :)
0-2.
potpuno isto kao prva ekipa, Barca dominira, Chelsea zabija. A ovaj mali što je zabio, kladim se da i on kao Torres nikome ne zabija, samo nama :)
Ako misliš na 2. gol - taj savile ne zabija nikome. Čudno da mu je nešto ušlo u gol
Ali ja zadovoljan - gotovo sve što vrijedi iz naše akademije (barem što kažu da ima potencijala za prvu ekipu) mi šaljemo na posudbe. Kakvo je stanje s drugim klubovima koji sudjeluju u nextgen nemam pojma
Zajec od svih stopera svijeta kaže da bi Messija najbolje čuvao Mascherano 
Igra nam je očajna.
Igra nam je očajna.
Blago receno , od nastavka sezone tj. od pocetka godine pusemo toplo / hladno ali ovo trenutno ne izgleda bas dobro..