Odlicno poluvrijeme...Messi i Fabregas rasturaju,ovi ostali isto nisu losi...primili gol iz nepostojeceg penala,i iz Valdesove greske...sve u svemu jako dobra igra...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za Messija se već sve zna, a ova dvojica u koju sam sumnjao su me bome pozitivno iznenadila, pogotovo Fabregas, a Tello je isto odličan. ne sviđa mi se večeras jedino to što loše brane skok.
ali najviše sam zadovoljan Albom, savršen bek za Barcin sisitem, ne samo zbog gola nego ga ima svugdje i odličan je i u obrani i prema naprijed. Iz La Masije, mlad igrač i ovako igra, stvarno kad se gleda vratili smo ga za sitniš iz Valencije.
Fabregas danas za sada 3 asistencije, Messi dvije asistencije i 2 gola. Preporod *_*
dali smo 4 gola ;)
Vec je 4-3 -.- Valdes prelos dns
Masche crveni...ma sjajno...jos i izgubit dobijenu tekmu :(((((
ahahaha :))
koja komedija, prvo nepostojeci penal, sad crveni Mascheu. odlicno, mora prvenstvo biti zanimljivije izgleda.
ma o cemu vi,ocigledno su suci za nas
Pa nek mi sad neki nadobudni Realovac kaže da su suci na našoj strani.
da komedija bude veca, utakmicu opet prenosi onaj debos s gomilom statistika i brojeva koji je prenosio Barça - Real i govorio Murenju.
uspio je cak u 1. pol. Juana Carlosa Valerona nazvati Juan Sebastian Veron :D
Messojed!!!!!!!!!! Hat trick!
i to nakon turneje po j. americi :D
Isuse Boze...pa ON nije covjek....MESSI <333333333
Maraaaaaaaa MESSIIIIIIIIIIIIIIIIII <3
Autogol.
LOL
ma ni sudac nemoze protiv messia!
jos Messiju crveni daj, idiote!
Kako streptim još. To nisu istine. Ovo je najbizarnija tekma koju sam ikad gledam u La ligi.
Kraj napokon, uzbudljiva utakmica.
+8 i dalje
Messi = Bog
laku noc :)
Uff gotovo je...hvala Bogu pa su 3 boda tu...ovom sudcu zabraniti da sudi,pa unistio je tekmu debilnim odlukama,mislim tekma je bila dobra i napeta al ne bi bila takva da nije sudio one gluposti...sva sreca pa imamo Bozjeg izaslanika u momcadi pa ne moramo brinuti :D
može ovaj majmun od suca raditi što hoće, ali protiv vanzemaljca nemožeš!
Cesc je dobio zuti karton jer je proslavio Messijev 5. gol na klupi.
izjava Cesca:
"Žuti karton jer sam slavio gol na klupi? Ako više ne možete slaviti gol, onda je bolje zaustaviti ovu igru."
"Crveni karton za Mascherana zbog lakta? Sam Riki je rekao da nije bilo namjere."
Messi: "Očito da nije postojao penal, niti je bilo za crveni karton, ali to je nogomet, tako je sudac odlučio i to je to."
također Messiju sudac na kraju utakmice nije dopustio da uzme loptu sa sobom nakon što je zabio hat-trick, a tijekom utakmice mu je dao smiješan žuti karton. Ovaj sudac što je danas sudio je očito neki veći kompleksaš.
treba reći da je isti ovaj sudac prošle sezone sudio onu famoznu utakmicu Osasune i Barcelone kad je Barca izgubila 3-2, a Barci su tad bila poništena 2 čista gola, uz to je i Osasuna zabilajedan gol iz zaleđa.
samo se nadam da sada ne kreće ono što je bilo i prošle sezone, masu krivo dosuđenih penala, kartona, a nekima će se vjeroajtno i poništavati crveni kartoni kao prošle sezone..
ima li igdje tablica,al da se vide i crveni kartoni i penali?
http://www.soccerway.com/national/spain/primera-division/20122013/regular-season/
tu ima neke naprednije statistike
Samo ću ti reć. Ronaldo 9 golova 4 penala.
da, CR 9 golova, 4 od toga penali
Falcao 8 golova, 4 penala
Messi 11 golova, 1 penal :)
i jos ovo:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pele-gledaj-kako-te-prestize-messiju-fali-5-golova-da-skine-rekord-velikog-brazilca.html
ali i dalje ima onih par... specijalaca...
da, CR 9 golova, 4 od toga penali
Falcao 8 golova, 4 penala
Messi 11 golova, 1 penal :)
i jos ovo:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pele-gledaj-kako-te-prestize-messiju-fali-5-golova-da-skine-rekord-velikog-brazilca.html
ali i dalje ima onih par... specijalaca...
Samo specijalac Mou i fanaticni RM fanbojevi ( kojih na ovom forumu ima i previse.. ) ne razumiju zasto Messi zasluzuje zlatnu loptu jer mislim
da svaki normalan covjek bio navijac barce ili ne vidi da jednostavno nema ravnog Meesi-u doslovno radi sta hoce na terenu
Messi je jučer kod 5. gola rekao ja hoću zabiti. Uzeo loptu, malo protrčao i pospremio, te time Barci osigurao pobjedu. Eto to je igračka veličina, kada sam uzmeš konce u svoje ruke, napraviš što naumiš i postigneš željeni rezultat.
I još jedna stvar koja mi je pala na pamet. Zašto bi se Messia trebalo smatrati boljim od CR-a. Ja ne znam kada se o Ronaldu tj. o njegovim vrhunskim partijama priča u kontekstu legendarnih. Uvijek se sjetim Messijevih 5 golova u 1 utakmici lige prvaka. Kada je Messi sa 19 godina postigao hat-trick u El Classicu. Kada je Arsenalu zabio 4 gola u jednoj utakmici itd. Ronaldo je imao vrhunskih partija, ali nikada se to ne svrstava u koš "legendarnih".
evo HD sažetak od 14 minuta i to sa najboljim komentatorom Ray Hudsonom, lik svršava na prijenosu :D
http://www.dailymotion.com/video/xuhj1a_deportivo-la-coruna-barcelona-highlights-hd-20-10-2012_sport
btw. evo i .gif zadnjeg Messijevog gola, meni izgleda kao da onako malo zastane, vidi da Pedro dolazi sa lijeve strane, ali kaže "hebeš ti sve, dosta je za*ebancije, idem ja ovo riješiti sam" . evo baš sad pročitam da je sinister_axe napisao skoro istu stvar u istoj minuti :D