FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.822
|
čitano: 6.976.292
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo upravo procitao da bi Ronaldo i Messi mogli zaigrati u istoj momcadi :)))...radi se o tome da bi Rivaldo htio organizirati humanitarnu akciju u kojoj bi on htio da ovaj dvojac zaigra u zajedno....mislim da bi ovo bilo fantasticno,ideja da CR i LM igraju zajedno je super,a opet to bi sigurno bio veliki interes javnosti tako da bi i sama humanitarna akcija sigurno bila itekako uspjesna

16 godina
FC Barcelona

pitanje je bi li CR-ov ego to prezivio. da igra u momcadi u kojoj nije najveca zvijezda i najbolji igrac. tko bi izvodio slobodne udarce i penale? :)

s druge strane, pocelo se pricati o tome kako bi Falcao na ljeto mogao u RM, a Neymar u Barçu. ako se to doista i ostvari, ta dva kluba bi se samo jos vise kvalitetom odvojila od ostalih.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona će u 1/16 finala Kupa kralja igrati protiv Alavesa (31.10. i 28.11.). U slučaju prolaska u osminu finala Barcelona će igrati protiv boljeg iz susreta Cordoba- Real Sociedad.

i evo jedan zanimljiv gol Neymara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 14:23 (Balvan8).
15 godina
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...

pitanje je bi li CR-ov ego to prezivio. da igra u momcadi u kojoj nije najveca zvijezda i najbolji igrac. tko bi izvodio slobodne udarce i penale? :)

s druge strane, pocelo se pricati o tome kako bi Falcao na ljeto mogao u RM, a Neymar u Barçu. ako se to doista i ostvari, ta dva kluba bi se samo jos vise kvalitetom odvojila od ostalih.

Ja bi da je obrnuto. Zamislite da Falcao dođe u Barcu. Mojoj sreći ne bi bilo kraja. Još tamo od Eto'o-a Barca nema pravu špicu premda Messi igra vrhunski tu poziciju. No, bit će skup, a iskreno Neymar se još mora dokazati, previše je napuhana situacija u vezi njegovih igračkih kvaliteta, premda je talent neosporan.

15 godina
jurica_m kaže...
mrzech kaže...

Ja bi da je obrnuto. Zamislite da Falcao dođe u Barcu. Mojoj sreći ne bi bilo kraja. Još tamo od Eto'o-a Barca nema pravu špicu premda Messi igra vrhunski tu poziciju. No, bit će skup, a iskreno Neymar se još mora dokazati, previše je napuhana situacija u vezi njegovih igračkih kvaliteta, premda je talent neosporan.

ma ako bi Falcao došao, onda bi se moralo nešto mijenjati unutar same formacije što nikako nebi bilo dobro, osim naravno ako bi Falcao igrao na krilnoj poziciji, ali mislim da tu nebi igrao dobro kao u špici, tako da mislim da nema šanse da Falcao dođe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

ma ako bi Falcao došao, onda bi se moralo nešto mijenjati unutar same formacije što nikako nebi bilo dobro, osim naravno ako bi Falcao igrao na krilnoj poziciji, ali mislim da tu nebi igrao dobro kao u špici, tako da mislim da nema šanse da Falcao dođe.

Ja bih baš htio da dođe. Nema tog kluba na svijetu koji ne bi htio imati takvog napadača pa makar se i morale neke stvari mijenjati.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije Falcao tip za Barcu, isto kao i Ibrahimović, obojica su čiste špice i neuklapaju se u sadašnji stil igre. Uostalom Falcao je izjavio da voli Real i tu priča završava.

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Navodno su obojica odusevljeni idejom,a sad sta ce bit od toga vidjet cemo...al svakako mislim da bi ih svatko volio vidjet zajedno u timu,ja mislim da bi se dobro uklopili

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Falcao ne ide u Real mourinho je sam reka da je "zabranjena roba" nisu ludi prodat falca gradskom rivalu...........
Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Journalist asked, "Guardiola" 

Journalist: "Do you will return one day to the Camp Nou ?" 
Guardiola: "don't ask this question to a man who was born on the 60 kilometers of the Camp Nou" <333333

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;lt;3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jose Mourinho (trener Madrida): "Došlo je vrijeme da govorimo manje o njima (Barceloni), da se manje uspoređujemo s njima. Zašto uopće da pričamo i uspoređujemo se s njima? Madrid je prvak Španjolske, Chelsea Europe, a ne Barcelona."

"Nemoguće je da Messi dobije četvrtu Zlatnu loptu, a Ronaldo da ima samo jednu. Ali dobro, ako je Messi opet osvoji, ja ću to poštovati."

hahaha, na ovo podebljano crkavam od smijeha!!! {#} ko je Ronaldu kriv što nije dovoljno dobar!? nitko osim njega samoga!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:23 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i jedan video Messija u novoj sezoni.

15 godina
Balvan8 kaže...

Jose Mourinho (trener Madrida): "Došlo je vrijeme da govorimo manje o njima (Barceloni), da se manje uspoređujemo s njima. Zašto uopće da pričamo i uspoređujemo se s njima? Madrid je prvak Španjolske, Chelsea Europe, a ne Barcelona."

"Nemoguće je da Messi dobije četvrtu Zlatnu loptu, a Ronaldo da ima samo jednu. Ali dobro, ako je Messi opet osvoji, ja ću to poštovati."

hahaha, na ovo podebljano crkavam od smijeha!!! {#} ko je Ronaldu kriv što nije dovoljno dobar!? nitko osim njega samoga!

inače, ovaj "specijalni" je prije nekoliko dana izjavio da "ni Isusa nisu svi voljeli pa tako ni njega ne vole baš svi".

baš danas sam naletio na ovu sliku ispod koja je baš pogodak u sridu, prijevod:

"neki će skočiti sa najvišeg mjesta da ostvare svoje ciljeve, a neki će se spustiti na najniže moguće kako bi ostvarili svoje".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:47 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Murinjo je idiot, bože me oprosti dobar je trener ali nema uopće karaktera. Kako on t može reći?

Evo jedne izjave Iniesta:

Andres Iniesta na Facebooku: "Danas sam u spotskom centru. Želim poslati veliki poljubac ženama koje se bore protiv raka dojke. Ne trebamo o vama razmišljati samo danas, već svaki dan."

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;lt;3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas igramo u gostima protiv Deportiva. Ima kakvih naznaka kakav će sastav bit, kog bi htjeli vidjeti ?

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Danas igramo u gostima protiv Deportiva. Ima kakvih naznaka kakav će sastav bit, kog bi htjeli vidjeti ?

Villa od prve...Montoyu desno,Busi na stoperu,Song u vezi,ostalo standard

16 godina
Tommy_123 kaže...

mogao bi mali Bartra igrati stopera s Mascheom.

Montoya svakako na boku umjesto ozlijedjenog Alvesa, a Villa od prve minute.

16 godina
FC Barcelona

ocekivane postave... ne svidja mi se sto Ville nema u prvih 11.

s druge strane, Real se patio protiv Celte i to doma. prvi gol krumpir, drugi iz nepostojeceg penala zabija zgelirani penal majstor. Celta Vigo na razini NK Pazinke. smijeh. ali osvojili su 3 boda, jedino ce se to pamtiti.

ajmo Barça, zadrzati +8!

15 godina
FC Barcelona

Ne sviđa mi se što ne igra Iniesta, Cesc je protiv Francuske odigrao jako lošu utakmicu. A ni to što Tello igra umjesto Sancheza mi se ne sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 20:54 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ne sviđa mi se što ne igra Iniesta, Cesc je protiv Francuske odigrao jako lošu utakmicu. A ni to što Tello igra umjesto Sancheza mi se ne sviđa.

Neznam čemu to forsiranje mladog Tella, ničime nije to zaslužio.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ni meni,ne svida mi se Tito samo zbog tih izmjenjivanja momcadi svaku tekmu...pa ne moze neki igrac uhvatit formu ak malo igra malo ne,bitan je kontinuitet igranja,Villa se nikad nece vratit u formu ak ne bude igrao vise

15 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Ni meni,ne svida mi se Tito samo zbog tih izmjenjivanja momcadi svaku tekmu...pa ne moze neki igrac uhvatit formu ak malo igra malo ne,bitan je kontinuitet igranja,Villa se nikad nece vratit u formu ak ne bude igrao vise

ma ok za Villu, ipak 8 mejseci nije igrao nogomet, bio je jednu utakmicu počeo od početka pa se vidilo da ne može cijelu utakmicu izdržati. Ali Sanchez je zdrav na klupi, on je u zadnje vrijeme u odličnoj formi, prvo protiv Benfice odigrao odlično pa onda i protiv Reala ono malo minuta što je dobio priliku. Isto tako i za reprezentaciju protiv Argentine je odigrao odlično.

15 godina
FC Barcelona

ipak ovo iznad nije točan sastav, evo ovako je:

Valdes, Montoya, Song, Mascherano, Adriano, Cesc, Busquets, Iniesta, Tello, Messi i Villa.

Xaviju odmor, Iniesta igra, to je već bolje. Ali opet, ni Pedro ni Sanchez ne igraju, vjerojatno ih odmara od ovih reprezentativnih utakmica. Vidjet ćemo večeras jeli Villa spreman za 90 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 21:06 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

Valdes, Montoya, Song, Mascherano, Adriano, Cesc, Busquets, Iniesta, Tello, Messi i Villa.

Xaviju odmor, Iniesta igra, to je već bolje. Ali opet, ni Pedro ni Sanchez ne igraju, a Tello igra.

odlicno, taj sastav mi se vise svidja. za Alexisa je moguce da je umoran od reprezentativnih obaveza.

steta sto mali Bartra ne igra u obrani, Tito od Songa pokusava napraviti novog Mascherana u nedostatku obrambenih igraca.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Xaviju odmor, Iniesta igra, to je već bolje. Ali opet, ni Pedro ni Sanchez ne igraju, a Tello igra.

Tito će ispuhat sad Tella protiv Deportiva, nema smisla umarat sve igrače koji su se vratili s reprezentativnih tekma. Nek ga ubaci zadnjih 20 min i to je to. Inače Fabregas dosta loše igra poslijednje vrijeme. Rađe bih htio vidjeti Bartru na poziciji Songa a Songa stavio na mjesto Cesca.

15 godina
FC Barcelona
i u ovom sastavu iznad je mala greška :D
na mjestu Adriana igra Alba.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

ugl to će ovak izgeldat. {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav pass Fabregasa za Albu. Tello me iznenadio i to ugodno <3

Bit će golijade danas ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi! :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fabregas danas za sada 3 asistencije, Messi dvije asistencije i 2 gola. Preporod *_*

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice